Skinfood Honey Pot Lip Balm #1 Berry

In Lipsticks, Review by Ceetje11 Comments

Het wonderpotje van Oriflame viel me een beetje tegen. Vandaag laat ik jullie weer een klein formaat potje zien. Deze keer van het Koreaanse merk Skinfood. Benieuwd of deze me beter bevalt?

review Honey Pot Lip Balm Skinfood

Van de BB Cream Shop mocht ik dit product testen en dit is wat ze over de Honey lipbalm zegen:

 • Unieke lippenbalsem met honing extracten die voor voeding en vocht zorgen.
 • Herstelt gescheurde lippen en kloofjes.
 • Laat een subtiele kleur en glans achter op de lippen.
 • De structuur van de lipbalm voelt aan als een lipgloss.
 • Droogt de lippen niet uit.

review Skinfood Honey Pot Lip Balm #1 Berry

Laat ik beginnen met het uiterlijk. Ik ben een sucker voor leuke verpakkingen. En ook al is de Oriflame tender care balm roze (pink addict) vind ik toch dit potje schattiger. De deksel heeft het logo van Skinfood erop en er wordt een schattig kleine honinglepel erbij geleverd.

Skinfood Honey Pot Lip Balm review

In eerste instantie dacht ik dat de inhoud heel erg zacht en vloeibaar zou zijn. Misschien door de (ieniemini) honinglepel erbij. Maar zoals je op onderstaande foto kunt zien is het toch wat harder, waardoor de lepel er rechtop in blijft staan. Je kunt het wel met de spatel/lepel opbrengen, maar ik gebruik liever mijn vinger.

review Honey Pot Lip Balm Berry

De lipbalms zijn in drie geuren te krijgen; Berry, Mandarin en Honey. De kleuren verschillen ook per potje. Op je lippen is de kleur nauwelijks te zien. maar hij geeft net wat meer kleur af dan een transparante lipgloss. De geur die ik kreeg is Berry en is niet overheersend, maar subtiel aanwezig.

Dan nog de werking….. Laat ik eerst zeggen dat ik geen lipgloss fan ben. Het plakkerige irriteerd me. De eerste keer dat ik deze op deed moest ik wel een beetje aan lipgloss denken. Het voelt alleen toch anders aan. Meer alsof je Purol (yes old school and still loving it) op je lippen smeert. Het voelt lekker zacht, veel beter dan lipgloss! En ik heb echt het gevoel dat het iets doet met mijn lippen. Sterker nog; het lijkt wel op ze iets voller worden. Nu kan dat ook zijn door de gloss, maar elke keer als ik deze op smeer voelt het zo aan. Ik heb deze balsem stiekem ook al op droge plekjes in mijn gezicht gesmeerd en als ik in de file sta verzorg ik er ook mijn nagelriemen mee.

Skinfood Honey Pot Lip Balm #1 Berry

Ze zeggen wel eens dat Labello verslavend is. Nou dat heb ik dus met deze lipbalm. Het verzorgd mijn lippen goed en geeft een mooie glans inclusief (wellicht psychische/ optische;) volume boost.

De prijs is €6,95 en deze honey pot lipbalm is te koop bij de BB Cream Shop

Gebruik jij lipbalsem in stick (dus bv Labello) of in een potje?

 

Don't be shy......Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
CeetjeSkinfood Honey Pot Lip Balm #1 Berry

Comments

 1. Petra

  Oh My, de verpakking is TE leuk, je moet wel stevig in je schoenen staan wil je dit kunnen weerstaan…zelf gebruik ik geen lipbalsem in een potje maar een stick…Ik kon dit product niet, maar wat een leukerdje…

 2. Annette

  Owwww die verpakking is echt te gek zeg. Hier ook een enorme Labello fan. Ik ga deze op mijn wishlist zetten, too cute!

 3. Natasja

  Oh, die klinkt heerlijk! Ik heb op het linkje naar de webshop geklikt, en zit me nu te vergapen aan al het lekkers wat ik zie… Thanks, not! ;-)

Leave a Comment

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.