Wat zegt de vorm van jouw lipstick over je persoonlijkheid?

In Lipsticks by Ceetje9 Comments

Ik hoorde laatst dat er een theorie is dat de vorm van een veelgebruikte lipstick iets over je persoonlijkheid kan vertellen. Dat ben ik natuurlijk even gaan uitzoeken, want het maakte mij heel nieuwsgierig.

Wat zegt de vorm van jouw lipstick over je persoonlijkheid

Ik vermoed dat als je lippenstift slijt zoals deze Sisley lipstick je een verdraaid ingewikkelde persoonlijkheid hebt. Toch vond ik al googelend  wat vreemde vormen en weetjes over lipstick. Er zijn acht verschillende vormen die een lippenstift aan kan nemen na gebruik. Acht verschillende persoonlijkheden van lippenstift gebruiksters. Nieuwsgierig geworden of jouw lippenstift overeenkomt met jouw persoonlijkheid. Doe de test :)

wat zegt de vorm van jouw lipstick over je persoonlijkheid foto

En…klopt het bij jouw? Als ik kijk naar de onderstaande foto van een paar veelgebruikte lipsticks van mezelf dan zit het een beetje tussen de afgeplat en rechte lipstick en de rechte hoek lipstick in. Ik herken in deze eerste de eigenschap extravert. Maar bij de rechte hoek herken ik ze allemaal. Maar als ik alle anderen lees, dan kan ik er ook wel steeds één eigenschap in vinden die een beetje bij me past. Misschien is het net als een daghoroscoop in het plaatselijke jutterje: Je kunt er achteraf altijd wel iets van maken :)

Hoe slijt jouw lipstick

Nog wat random weetjes over lipstick:

  • Op een Egyptische papyrusrol van zo’n 5.000 jaar oud is een vrouw afgebeeld die een spiegel vasthoudt en haar lippen kleurt.
  • In 1770 werd door het Britse Parlement een wet aangenomen die stelde dat vrouwen die hun lippen stiften, berecht konden worden wegens hekserij.
  • In 1924 werd in Amerika de lippenstift een poosje verboden. Het zou schadelijk zijn voor de gezondheid. Vooral mannen zouden last van de schadelijke stoffen als ze een vrouw met lipstick op zouden kussen.
  • Vrouwen eten in hun leven 3,5 kilo lippenstift. Dat is 1 lippenstift per jaar! (eat that ladies!)

Welke vorm lipstick heb jij? En herken je iets van jezelf in de bijpassende omschrijving ?

Ik zou het leuk vinden als je me via Bloglovin volgt :)

Don't be shy......Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
CeetjeWat zegt de vorm van jouw lipstick over je persoonlijkheid?

Comments

Leave a Comment

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.