Fogan Cosmetics nagellak 06 neon oranje

In Nagels by Ceetje39 Comments

Ja hoor, alweer een Fogan product! Want als make up maar €1,- per stuk kost dan gooi ik mijn winkelmandje natuurlijk goed vol. De lipsticks vond ik goed en ook het baby blauwe lakje beviel me goed. En vandaag is deze neon oranje rakker aan de beurt. 

Fogan nagellak nailpolish 06 neon oranje

Fogan nagellak oranje neon budget

Jullie hebben deze omschrijving al eens eerder gehoord: “Hij is echt neon, maar dan een zachte versie ervan” Ook mijn P2 roze nagellak heeft zo’n knallende maar toch zachte kleur. Ik hoop dat jullie begrijpen wat ik bedoel. Het is zeg maar zo: Je hebt wel een zonnebril nodig om langer naar deze kleur te willen kijken, maar hij is ook heel lief zacht tegelijk ahhhhh. Het is altijd zo jammer dat van zulke neon kleuren op de foto niet te zien is hoe fel ze in het echt zijn, maar geloof me als ik zeg dat je er goed mee opvalt.

swatch fogan nagellak review oranje

Hij lakt iets stroever dan de baby blauwe, maar met twee lagen is hij best dekkend. Nagels lakken is voor mij vaak een opgave. Behalve dat ik ongeduldig ben (ze zullen nu toch wel droog zijn…NOT!) heb ik een ander stoorzender. Die langharige witte kat. Als ik ‘s avonds thuis ben weet ie niet hoe snel hij bij me, naast me en het liefst op me moet gaan zitten. Deze keer was het gelukkig de rechter hand ( links gaat op de foto) die onder de witte haren kwam te zitten. Mmmm misschien moet ik er eens een soort witte fluffy nail art van gaan maken ;)

Review Fogan goedkope budget nagellak €1 oranje 06

review fogan nagellak swatch oranje nummer 06

Ook dit lakje van Fogan ben ik tevreden mee. Helaas alleen via de webshop of op beurzen te krijgen. (ik kocht hem op de Vintage Beauty Beurs) En als je geluk hebt opeens zomaar in een klein winkeltje, zoals een nagelwinkeltje op plein ’40-’45 in Amsterdam. Mocht je op de site van Fogan willen bestellen als consument dan moet je op de Homepage op Verkoop per stuk €0,99 klikken. Ik heb zelf eerst nl. een tijdje lopen rotzooien hoe ik bij de gewone verkoop site kwam, maar dat is dus hier

Heb jij deze lente al een neon kleurtje op je nagels gehad? 

Doe jij al mee met de nieuwe winactie? Maak hier kans op het Sleek Showstoppers LE palette.

Don't be shy......Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
CeetjeFogan Cosmetics nagellak 06 neon oranje

Comments

 1. Mandy

  Witte fluffy nail art…..geweldig! En wat een gaaf kleurtje zeg! Vond die blauwe ook al zo gaaf! En welk nagelwinkeltje bedoel je bij plein 40-45, ik kom daar namelijk elke zaterdag! (Woon zelf Almere) mijn zoon woont er wel in de buurt: aan de Erasmus gracht. ;-) maar vind de markt en het winkelcentrum er top! ;-)
  Mandy onlangs geplaatst…Nominatie: Very Inspiring Blogger Award.

  1. Author
   Ceetje

   Hij zit aan de kant van de Hema ingang, maar dan buiten het winkelcentrum. Ben benieuwd of je wat leuks gaat kopen :)

 2. Bertine

  wat een tof fel kleurtje! op je teennagels zou dit ook echt een prachtige kleur zijn denk ik!

 3. Cynthiiaa

  Wow, ik houd van Fogan! De kleur is zo lekker fel, maar ook zo dekkend. Zelf heb ik ook enkele lakjes in mijn bezit en ben dol op een blauwe variant. Dekt als een tierelier en blijft muurvast zitten voor enkele dagen!
  Cynthiiaa onlangs geplaatst…INKSPIRATION: Neck tattoos.

Leave a Comment

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.