Fogan Cosmetics nagellak 10 baby blue

In Nagels by Ceetje18 Comments

Beetje bij beetje begint het merk Fogan in Nederland bekendheid te krijgen. Helaas is dit merk niet zo goed te verkrijgen. Laats was ik in Amsterdam Slotermeer en kwam daar een nagellak winkeltje tegen die een kleine collectie Fogan verkocht. Het mooie is dat alle producten van dit merk maar €1,- kosten.

Fogan cosmetics nailpolish 10 baby blue review

In dat winkeltje kocht ik een paar producten. Maar toen ik afgelopen zaterdag op de Vintage Beauty Beurs was, zag ik een kraampje die zowaar de hele collectie verkocht. En bij 10 producten kreeg je de 11e gratis. Je begrijpt natuurlijk wel dat ik daar gebruik van heb gemaakt. Ik kocht vijf prachtige nagellakjes die jullie al op mijn Instagram zagen voorbij komen. En nog wat andere spulletjes.

Fogan nagellak nr 10 review swatch licht blauw

Eenmaal thuis kwam ik erachter dat ik een mascara en oogschaduw palette ook al had gekocht in Slotermeer (Beautybloggers problems…als je niet meer weet wat er in je “nog te reviewen” bak zit). Deze dubbele producten komen natuurlijk in een mooi winpakket binnenkort.

review swatch Fogan nagellak nailpolish blue nr 10

Op mijn Instagram vroeg ik ook welke lak ik als eerste zou reviewen. Uiteindelijk gaf mijn vriend de doorslag: Het werd de nummer 10 die ik zelf Baby Blue heb genoemd. Want oetsiekoetsie wat een lief kleurtje is dit.

swatch Fogan nailpolish nagellak baby blue licht blauw 10

Zoals ik eigenlijk al verwachte lakte deze kleur niet echt goed. Hij had wel drie lagen nodig om mooi dekkend te worden. Ook lakte hij best streperig. Toch heb ik hoop dat de andere kleuren misschien beter lakken. Bij de lakjes van Hema zit namelijk ook een behoorlijk kwaliteitsverschil per kleur. En de meest lichte kleuren zijn nou eenmaal meestal niet de makkelijkst dekkende. De houdbaarheid is dan wel weer goed. Zonder topcoat zit hij er 48 uur later nog steeds goed op (voor mij is dit altijd een wonder, na een dag heb ik meestal al chips…don’t ask why)

swatch Fogan nagellak blauw nr 10 swatch review

Fogan producten zijn te verkrijgen in hun webshop en ze staan vaak op beurzen. 

Ben jij al bekend met het merk Fogan? Wil je kiezen welke kleur ik hierna ga reviewen, comment dan onder de foto op Instagram.

Doe jij al mee met de WINACTIE ? Kijk hier hoe je eenvoudig kans kan maken op een prachtige LE blush/highlighter.

 

Don't be shy......Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
CeetjeFogan Cosmetics nagellak 10 baby blue

Comments

  1. Kimberly

    Ondanks dat ie een beetje strepig lakt en niet zo goed dekt vind ik het wel echt een geweldig kleurtje zeg! :D Lekker vrolijk!

  2. Bianca

    Dit is echt een mooie kleur! Ik heb ook twee lakjes van Fogan en inderdaad het lakken gaat niet soepeltjes maar voor die prijs zijn ze echt wel prima :) x

Leave a Comment

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.