Fogan Cosmetics nagellak neon geel nr. 25

In Nagels by Ceetje29 Comments

Na de baby blauwe  en neon oranje nagellak van Fogan Cosmetics is het nu tijd voor deze oogverblindende neon gele nagellak. En wat is neon toch lastig vast te leggen op de foto. Dus ik zeg gewoon weer: In het echie is ie zo fel dat je een zonnebril nodig hebt om er langer dan 10 seconden naar te kijken ;)

swatch review Fogan nagellak 25 neon geel

Om eerlijk te zijn was ik een beetje huiverig voor deze kleur. In eerste instantie was ik sowieso huiverig voor nagellak die maar €1,- kost, maar dat hebben de vorige lakjes al ontkracht. Maar neon geel is zo’n kleur die nog wel eens lastig kan zijn. Vaak dekken dit soort kleuren niet helemaal lekker.

review swatch Fogan nagellak 25 neon geel

Toch was na twee lagen de nagellak al bijna perfect. Ik heb er zelf nog een derde laag overheen gedaan, omdat ik nou eenmaal een perfectionist ben. Deze nagellak droogt relatief snel. Ook krijg ik de Fogan nagellakjes er weer makkelijk af. Helaas was het kwastje van de neon gele kleur wat rommeliger dan de andere. De haartjes stonden iets te wijd uit elkaar. Maar niet zo slecht dat lakken onmogelijk werd.

Review Fogan Cosmetics neon geel nagellak 25

De houdbaarheid is redelijk goed. Pas op de derde dag begon hij te chippen (zonder topcoat) Voor mijn doende is dat goed, want meestal chip ik al na één dag. Wel hoorde ik laatst op mijn werk dat er in neon kleurige nagellak een ingrediënt zit die niet zo goed is voor je gezondheid. En sinds ik dat gehoord heb weet ik niet zo goed meer of ik het nog kan/wil dragen of niet. Op Google lees ik tegenstrijdige berichten. Van “Illegaal in Amerika” tot “sommige neon nagellak is niet slecht”. Mmmm lastige kwestie. 

Neon gele nagellak Fogan Cosmetics review swatch

Terwijl ik deze neon gele nagellak op had viel ik in ieder geval op :) Fogan Cosmetics kun je vaak kopen op beurzen, maar ook op hun website. Al hun producten kosten maar €1,-

Heb jij neon kleurige nagellak in je stash? 

Maak hier kans op een roze make up pakketje en hier op een leuk statement t-shirt

Don't be shy......Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
CeetjeFogan Cosmetics nagellak neon geel nr. 25

Comments

 1. Natascha

  Wat een heerlijke opvallende kleur! Hij spat echt van het scherm af. Ik heb weinig neon kleuren maar merk dat nu ik ietsjes bruiner ben toch af en toe een neon kleur erg leuk vind!
  Natascha onlangs geplaatst…Shoplog Mallorca

 2. Baneauty

  Wauw, wat een prachtig knallend kleurtje, ziet er super uit! Ik wist niet dat neon nagellak niet goed is voor de gezondheid, hmmm…

 3. Babs

  Wauw.. mooi heftig kleurtje! Wat eng dat het schadelijk kan zijn… het kan toch niet door je nagel in je bloedbaan komen of wel.. hmmm.. ik draag toevallig vandaag Neon roze ;-)
  Babs onlangs geplaatst…Miss Perfect is niet meer…

 4. Deb

  Wat een heerlijk zomers kleurtje! Ik word er helemaal blij van. Prachtige foto’s heb je ook genomen.

Leave a Comment

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.