Fogan nagellak neon roze (incl. Fuse gelnamel experiment)

In Nagels by Ceetje18 Comments

Fogan heeft héél veel kleuren nagellak. En aangezien alle producten maar één euro kosten ging ik een tijdje geleden los op de nagellak. Zo kocht ik drie neon kleuren nagellak. De gele en oranje zijn al de revue gepasseerd op mijn blog. Alleen de neon roze heeft nog niet in de spotlights gestaan.

Fogan neon roze nagellak

Hetzelfde als wat ik bij de andere neon kleurtjes zei, ga ik ook bij deze zeggen: In het echt is hij zoveel meer knallend. Je hebt er bijna een zonnebril voor nodig om er naar te kijken. Helaas komt hij niet zo fel over op de camera. Deze neon roze kleur, met nummer 34 als naam, lakt lekker. Eén laag is net niet voldoende voor een mierenneuker zoals ik. En dus gaat er een tweede laag over heen om de kleur helemaal perfect te laten dekken. 

review Fogan nagellak neon roze

rebiew fogan cosmetics nailpolish nagellak roze neon

De lak droogt best snel, maar uitharden daar ben ik natuurlijk altijd een ramp in. Nagels lakken is voor mij vaak een avondvullend programma. En zelfs als ik dan niet oplet kan het voorkomen dat de structuur van de bank in mijn nagels wordt afgedrukt.

neon pink nailpolish fogan review

Daarom ben ik ook zo blij met de gelnamel van Fuse. Ze drogen zo lekker snel! Als ik uitga en nog even snel mijn nagels wil lakken sla ik de eerste stap (nagels buffen voor goede houdbaarheid) soms over. Het maakt me niet uit dat ze maar een dagje blijven zitten dan, ik wil gewoon NU mijn nagels gelakt en ze moeten DIRECT droog zijn. Hoe bedoel je Jantje ongeduld ;)

Fuse gelnamel over gewone nagellak aanbrengen

En zo kwam ik op het volgende experiment. Een basecoat met daarover de Fogan neon roze nagellak. Stofdroog laten worden. Om vervolgens een transparante lak met glitters van gelnamel erover te doen. Mijn idee (en hoop) was dat , door de laatste laag met het ledlampje te verharden, de onderste lagen geseald zouden worden. En dus Ceetje proof. Lees: direct na het lakken kunnen plassen, stickertjes verwijderen van nieuwe spulletjes en vele andere bezigheden waarbij normaal gesproken mijn net gelakte nagels verpest worden. 

neon pink nailpolish fogan review (2)

En ja hoor het idee leek te werken. Ik kon alles doen…… totdat ik een paar uur later de afwas ging doen. Bij de kortste nagel , waar waarschijnlijk dus de gelnamel niet compleet over de tip aangebracht was,  liet er een stukje los. Ik heb gelijk de rest er af gepulkt (zo ben ik dan ook wel weer) en ik had het gevoel dat door de warmte van het water de laag basecoat aan het smelten was. Okay dat klinkt misschien wat dramatisch, maar het was gewoon zo zacht geworden dat ik het er af kon trekken. 

Helaas experiment mislukt. Maar wie niet waagt wie niet wint. Volgende keer dus een goede topcoat over de lak heen. En geduld hebben….geduld Ceetje!

Hebben jullie tips om je nagellak sneller te laten drogen/ uitharden?

Don't be shy......Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
CeetjeFogan nagellak neon roze (incl. Fuse gelnamel experiment)

Comments

 1. Petra

  Prachtige kleur heeft de lak van Fogan….geduld is een schone zaak zeggen ze, nou geduld hebben is gewoon super lastig, herkenbaar dus!

 2. chucky1012

  Mooie kleur nagellak!
  Jeetje, wat zonde.
  Gebruik er eens de topcoat voor van de winkel waar je voor werkt!
  Ik ben er zo tevreden over ;-)

  Xoxo

 3. Romy

  Ik heb ook twee lakjes van Fogan. De oranje en de groene. Maar ik heb ze van iemand gekregen en geen idee waar ik ze zelf kan kopen Google bied geen resultaat behalve online webshops maar ik weet zeker dat ze ze in een winkel gekocht heeft -__-

  1. Author
   Ceetje

   Hi Romy. Er is een winkeltje bij plein 40-45 in Amsterdam die Fogan verkoopt. Ook staan ze vaak op beurzen etc.

Leave a Comment

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.