Fuse Gelnamel van Sensationail

In Nagels by Ceetje18 Comments

Een haat liefde verhouding heb ik met nagellak. Het staat zo mooi, verzorgd en het feit dat ik hiermee mijn outfit kan afmaken maakt me helemaal blij. Helaas ben ik ook een behoorlijk Jantje ongeduld en is nagels lakken voor mij vaak een avondvullend programma. Want voordat het droog is heb ik vaak alweer de butsen erin staan. Quick dry drop, fohnen onder de koude kraan….Been there done that.

Kleuren Fuse gelnamel nagellak review

Afgelopen tijd ben ik veel aan het klussen geweest door een verhuizing. Dozen inpakken, maar ook gaten boren in het plafond en lampen ophangen en de hele rambbam. Ik houd van klussen, maarrrrrr het is funnest voor je nagels/nagellak.

Fuse gelnamel

Super blij was ik dan ook dat ik de Fuse Gelnamel mocht uitproberen! Dit is een nieuwe generatie gel nagellak die je zelf kunt opbrengen. Ze beloven dat het snel (Yessss zegt Miss ongeduld) en makkelijk gaat. Nu zijn mijn eigen nagels nog niet echt fotowaardig door de verhuizing, dus heb ik voor de shoot mijn BFF Jidske gevraagd om handmodel te zijn.

Gelnamel gel nagels fuse simpel thuis doen

Van alle 12 kleuren koos ze de elec-tric or treat, een mooie speelse rode kleur. Ik laat jullie stap voor stap zien hoe het opbrengen gaat:

Stap 1: Buff de nagel met de bijgeleverde vijl.

Review Fuse gelnamel

Stap 2:  Reinig de nagel met de Fuse cleanser. Doe dit met een pluisvrij watje. De cleanser en doekjes zit bij het startpakket, maar zijn ook los te krijgen.

Hoe werkt fuse gelnagels gelnamel sensationails

Stap 3: Lak de nagel met een niet al te dikke laag. Dit gaat iets anders dan een gewone nagellak, omdat de lak iets dikker is, maar gelukkig is het een fijn kwastje. Het mooiste is om de Gelnamel goed om de rand van je nagel te lakken zodat het beter hecht.

makkelijk thuis gel nagels zetten gelnamel fuse

Stap 4: Tevens de leukste stap…. Houd je nagel in het LED lampje en druk op het knopje. Na 30 seconden gaat het lampje van zelf uit. We hebben geëxperimenteerd met nog 5 tot 10 seconden langer en dit zorgde ervoor dat de lak nog net iets harder wordt.

lampje voor gelnagels thuis zetten fuse gelnamel

Stap 5: Cleanse daarna (en dit is echt amazing, want  hoe chill is het dat je lak binnen 30 seconden droog is!) je nagel nog eens goed. Er komt een heel klein beetje kleur op het watje, maar dan weet je zeker dat het niet meer afgeeft en je nagel niet plakt.

gelnamel Fuse nagellak review ervaring

Deze stappen herhaal je steeds per nagel. Let op dat je de nagels echt stap voor stap aanbrengt. Zelf heb ik het namelijk te snel willen doen door eerst al mijn nagels tegelijk te buffen,  cleansen en daarna lakken. Hierdoor blijft het minder lang zitten! Jidske haar nagellak bleef beduidend langer zitten en ach die minuut extra werk…..Het is toch zo gepiept!

gelnamel fuse elec-tric or treat

Ik quote Jidske bij het doen van de eerste nagel: “Vette shit jonguhhhh”. En in de trein naar huis appte ze me al dat ze deze ook echt MOEST hebben. Ik ben echt helemaal om en heb nu alweer zin om een nieuwe op te brengen. Van mij mogen er wel nog wat kleurtjes bij die wat uitgesprokener zijn. De kleuren nu zijn redelijk primair en een mooie zoete roze of herfst tinten zijn meer dan welkom. Heerlijk zeg, om direct na het lakken gewoon weer verder te kunnen  met klussen, of plassen zonder dat je lak beschadigd hahaha.

Sensationails Fuse gel nagels

Gelnamel hoe werkt Fuse nagels simpel

Ik heb weleens gehoord dat sommige thuis gelnagellak setjes wat krimpen bij bv de nagelriemen en zo een lelijk laagje achterlaten. Dit is bij deze zeker niet het geval. Het lampje kun je in het stopcontact stoppen, maar kan ook aangesloten worden op een powerbank voor bv op reis. Ook kun je het kapje omdraaien, waardoor je ook je teennagels kunt lakken. De houdbaarheid van de nagellak is zeker beter dan een gewone lak te noemen. Waar ik normaal gesproken na een dag al de chippen erbij heb hangen blijft deze dagenlang mooi! Hoe beter je de gebruiksaanwijzing opvolgt hoe beter het blijft zitten. Volgende keer dus alles netjes opvolgen Ceetje en dan kan ik er hopelijk minstens een week van genieten.

Om de Gelnamel eraf te halen kun je een reiniger kopen, maar ook pure aceton gebruiken.

Het starters pakket is te koop voor €39,99. Hierbij krijg je de LED lamp, een nagellak, een cleanser incl. doekjes en een manicure stokje. De losse kleuren kosten €10,99. 

Don't be shy......Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
CeetjeFuse Gelnamel van Sensationail

Comments

 1. Aurélie - lovelifelovefashion

  Kende ik nog niet! Ik gebruik producten van Gelish en ben daar wel heel tevreden over. Deze klinkt ook wel goed. En betaalbaarder ^^Alleen lijkt het mij niet zo praktisch dat elke nagel apart onder het lampje moet.

  En ze mogen inderdaad meer uitgesproken kleurtjes toevoegen! :D Maar ik heb zo een voorgevoel dat dat er wel zal aankomen.

  x Aurélie
  Aurélie – lovelifelovefashion onlangs geplaatst…Event: Primark Opening Brussels

 2. Mandy

  De flesjes zien er erg leuk uit.

  Ik gebruik altijd gelpolish maar dan van Quida, is super fijn, krimpt niet en dekt goed en is goedkoop.
  Mandy onlangs geplaatst…Hamster update

 3. Miss Paperfection

  Ik moest bij de eerste regels gniffelen want het is zo herkenbaar wat je daar schrijft. Dit lijkt echt iets voor mij maar het is idd spijtig dat er niet meer kleurtjes beschikbaar zijn want een mooi lichtroze ontbreekt nog.

 4. Lisanne

  Wauw, ik ben onder de indruk! Lekker ook dat je geen base- en topcoat nodig hebt. De kleurtjes vind ik mooi, maar ik ben het helemaal met je eens dat er best wat meer uitgesprokenere kleuren bij mogen. Wie weet, als dit zo’n succes blijkt…
  Lisanne onlangs geplaatst…Kindje op komst! ♥

 5. Didi

  Dit ziet er goed uit! Ik ben zelf groot fan van de gellak van PBC (Pink Beauty Club), maar dat is een echte gellak die in verschillende lagen opgebracht moet worden. Maar dan heb ik er ook 2-3 weken plezier van ;-)
  Tip: je kunt losse ledlampen kopen (Kruidvat/Ici Paris) en dan droog je een hele hand (of voet) in één keer ;-)

 6. Evy

  Dit product lijkt me super handig! Gisteren had ik weinig tijd om mijn nagels te lakken en toen waren ze helemaal verpest, omdat ze nog niet goed droog waren… Fuse gelnamel is de oplossing blijkbaar!
  xxx
  Evy onlangs geplaatst…Danswedstrijd in Noordwijk!

Leave a Comment

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.