Review Hema long lasting nagellak goud 860

In Nagels by Ceetje18 Comments

Zoals jullie vorige week hebben kunnen lezen heeft Hema een Golden Chique collectie toegevoegd voor het najaar. Hierbij zat ook de nagellak 860. Een gouden lakje die eerder een beetje een warme oranje ondertoon heeft dan een geel gouden kleur.

Hema nagellak 860 goud

Als eerste moet ik jullie even vermelden dat ik geen nagellak Koningin ben. Dus dat goud is sowieso een beetje een misplaatste kleur  om mijn eerste nagellak artikel mee te beginnen. Mijn grote probleem zit ‘m in mijn ongeduld. Als ik mijn nagels goed wil lakken kan ik hier het beste de hele avond voor uittrekken. Ik denk in “grote stappen snel thuis” Dus de lagen die ik er op doe zijn, vermoed ik, veel dikker dan het hoort. 

Hema nagellak goud 860

Voordat die dikke lagen droog zijn heb ik natuurlijk allang het geduld niet meer om rustig te blijven zitten. Met als gevolg dat mijn nagels vaak krasjes, butsen of afdrukken van bv. de bank erin krijgen. Een nagellak die snel droogt (en uithard) is voor mij dan ook ideaal. Deze nagellak van de Hema droogt vrij snel en had ook maar twee lagen nodig om volledig te dekken.

Hema nagellak goud 860

Dat hij snel opdroogt was voor mij ook gevaarlijk, want nog geen vijf minuten na de tweede laag had ik mijn camera al in mijn handen om wat shoots te maken. Met als resultaat natuurlijk toch een klein krasje. Vergeef mij mijn ongeduld ;) Wel vind ik dat dit lakje een beetje strepen trekt. Nou zie ik dat vaker met lakjes met een metallic shine en het is bij deze niet zo erg dat ik me eraan stoor.

Hema nagellak nailpolish goud 860

Deze nagellak kost €2,50 en daarvoor krijg je 11 ml. En is natuurlijk te verkrijgen bij de Hema. En aangezien ik laatst ook al een kleurnummer een naam heb gegeven aan een Hema product doe ik dat bij nagellak nr. 860 ook maar. Ik noem deze Maxima-al Goud :)

Wat vinden jullie van deze kleur? Hebben jullie nagellak van de Hema? 

Ik zou het leuk vinden als je me volgt via Bloglovin :)

Don't be shy......Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
CeetjeReview Hema long lasting nagellak goud 860

Comments

 1. Beautydagboek

  Ik ben ook altijd ongeduldig met nagellak, maar soms doe ik er bewust lang over om geen krassen te krijgen..maar dan nog gebeurd het me soms! Hema nagellak heb ik helemaal niet in mijn stash zitten..ik ga toch meestal voor OPI of Essie of miss sporty :)

 2. Sanne MakeUpGorgeous

  Mooi kleurtje! Echt iets voor de feestdagen. Ik ben zelf ook altijd heel erg ongeduldig in het laten drogen van nagellak. Ik wil altijd direct dingen gaan doen, want ik kan gewoon niet stilzitten en wachten ;) x

 3. Babs

  Hij is erg mooi, deze kleur.Als ik mijn nagels lak, kan ik ook nooit lang stilzitten tot ze helemaal gedroogd zijn. Farah heeft toevallig deze nagellak voor mij getest… staat ook mooi bij een donkere huid!

 4. De Dotties

  Alhoewel je geen nagellak koningin bent gelijk je zegt, heb je je nagels echt heel mooi gelakt! Het kleurtje vind ik mooi, doet me wat denken aan de feestdagen :)

 5. Marjolein Kucmer

  Nagellak is mooi en warm. Ik vind deze goud op zich wel mooi, leuk voor kerst en zo (goud & glitter daar hou ik niet van) goud & mat yes please:)

  En deukjes krasjes ‘t maakt niet uit :) ik ben ook geen nagellak koningin en ik haat ook wachten op mijn nagellak totdat het droog is. Gebeurt mij al te vaak ;)

  Ik heb zo’n oranje glitter achtige nagellak daar past gekocht, nog niet gebruikt. Er zit nog steeds rood op mijn nagels.

  Slaap lekker! :)

 6. rosita

  Ik vind dat je het best netjes heb gelakt en de kleur is prachtig om te zien. Als ik mijn nagels net heb gelakt, moet ik altijd naar het toilet…ook zo irritant.

 7. Miss Sentinelli

  Echt een mooi kleurtje! leuk voor de feestdagen :).
  Heheh ik ben ook altijd ongeduldig :). Bij mij zitten ook vaak al snel deukjes of krasjes op…dan kan ik weer overnieuw beginnen lol.

 8. Kimberly

  Ik ben ook altijd zo ongeduldig met nagellak! Ik vind dit wel een erg mooi kleurtje! Je hebt hem ook een mooie naam gegeven, mooier dan die cijfers hihi

Leave a Comment

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.