OPI Divine Swine

In Nagels by Ceetje23 Comments

Een tijdje geleden won ik mijn eerste OPI nagellak bij Ditisons. Mijn nagels zijn herstellende, maar helaas nog net niet lang genoeg voor een mooie swatch. Vandaar dat ik OPI Divine Swine op een nagelwieltje heb geswatched. 

OPI nail lacquer nagellak paars divine swine swatch

Bij een paar “nagels” heb ik alleen twee laagjes OPI Divine Swine aangebracht. Bij de andere  heb ik eerst een laagje van de BE Creative Elixir aangebracht en daarna de OPI. Ik vind deze OPI lak denk ik het mooist met een kleurtje eronder. Ik kan dan ook niet wachten totdat mijn nagels weer lang zijn. Ik ben mijn nagelriemen zo veel mogelijk aan het verzorgen met Lush Lemony Flutter en hopelijk kan ik dan morgen met kerst eindelijk weer een mooi feestelijk lakje op doen. En grote kans dat dit ‘m wordt, want hij heeft wat mij betreft een hoog feest gehalte :)

OPI divine swine nail lacquer

Weet jij al welke nagellak je bij je kerstoutfit gaat dragen? 

Ik zou het leuk vinden als je me via Bloglovin volgt :)

 

Don't be shy......Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
CeetjeOPI Divine Swine

Comments

 1. Beautyjuf

  Wauw, wat een prachtige nagellak! :-) Leuk dat je deze hebt gewonnen! Ik vind OPI een heel fijn merk :-) De nagellak blijft lang op de nagels zitten, de kleuren zijn echte beauties én de namen vind ik ook geweldig.

 2. Stella

  Wauw, echt prachtig! Zo jammer dat ze altijd zo prijzig zijn, die OPI lakjes. Je bent dus echt een bofkont om zoiets te winnen! Fijne feestdagen! Liefs, Stella.

 3. Manon

  ohhhhhhhh im in loveeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!! echt heel mooi!!!

  Fijne feestdagen en heel veel liefs!!!

Leave a Comment

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.