P2 sand style nailpolish 100 precious

In Nagels by Ceetje13 Comments

Vandaag de eerste review van een product uit mijn Shoplog DM Make up filmpje. De eer is aan de P2 sand style nagellak in de kleur 100 precious om te beginnen. Deze sand style polish bevat heel veel glittertjes. Behalve veel kleine gouden ook een boel wat grotere zilveren glitters. 

Swatch P2 sand style polish 100 precious

De lak had twee lagen nodig om tot een mooi sand effect te komen. Ik moet zeggen dat de lagen ook best snel droogden. Ik heb nog even overwogen om de quick dry drops van Essence erover heen te druppelen die ik ook in Duitsland had gekocht. Maar op één of andere manier was ik bang dat het effect van deze lak dan misschien aangetast kon worden. (Geen idee of dit echt zo is, wie heeft ervaring met quick dry drop en bijzondere textuur lakjes?)

P2 sand style nagellak nagellack 100 precious swatch review

Huh zullen jullie denken, maar Ceetje die foto is niet helemaal scherp!! Klopt I know, maar soms zie je bij een onscherpe foto van nagellak de shimmery glitters beter. In het echt schijnt de zon dan zo mooi op je gouden lakje, maar het effect komt niet zo mooi over op foto. En als laatste nog een simpele foto die ik met mijn telefoon (koude flitslicht) maakte. Ik appte deze om de ouderwetse snoepjes te laten zien aan mijn broertje. Maar op deze foto zie je de ribbelige textuur van de nagellak het beste. Er zit echt een laagje goud zand op mijn nagels :)

swatch P2 sand style precious 100 review nagellak

Ik kocht deze P2 Sand Style 100 precious nagellak voor €1,95 in de DM in Duitsland. Maarrrrrr voor de echte golddiggers: Je hem ook gewoon vanuit je luie stoel kunt bestellen bij Enchantra voor €4,95 (helaas hebben ze alleen nog maar nagellak van P2 en nog niet de overige make up)

Heb jij nagellak met een bijzonder effect? Chameleon, zand, suede etc?

Ik zou het leuk vinden als je me via Bloglovin volgt :)

Don't be shy......Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
CeetjeP2 sand style nailpolish 100 precious

Comments

 1. Ines

  Ik ben absoluut geen fan van de liquid sand enz, maar deze vind ik er wel héél erg mooi uitzien!

 2. nikita

  P2 lijkt me zo’n leuk make-up merk ik vind het echt jammer dat dit alleen verkocht word in duitsland en online valt het toch wat duurder uit. toch blijft dit een super lakje =)
  nikita onlangs geplaatst…Trend report

 3. Cynthiiaa

  De structuur blijf ik het einde vinden! De kleur is ook gorgeous, de grove en kleien glitters, looking good! Ze moeten P2 echt in de Nederlandse schappen gaan verkopen!

 4. Babs

  Catrice of Essence hebben nu ook zandlakjes, misschien koop ik er wel eentje. Vind het effect erg mooi!
  Ik heb de Quick dry drops ook liggen, als ik eraan denk zal ik het eens proberen. Met die drops heb ik meestal het idee dat ze bovenlaag snel hard maken, maar eronder blijft het vaak zacht, dus snel een deukje in de lak, heb jij dat ook of ben ik de enige? P2 ken ik niet..(oeps)
  Babs onlangs geplaatst…Johan Cruijff de serie

Leave a Comment

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.