Carnavals look de Pauw

In Ooglook by Ceetje13 Comments

Jut en Jul zijn weer bezig geweest. Carnaval komt er weer aan dus we hadden zin om weer eens lekker los te gaan met een gekke look. Ik kreeg een tijdje geleden een heleboel nepwimpers van Efke en dus leek het me leuk om die in een look te gebruiken bij haar. Op mijn Instagram en Facebook liet ik kiezen welke er gebruikt moesten worden. En er werd unaniem gekozen voor deze heftige groen zwarte veren wimpers. Op de social media kanalen ook wel de “pauw look” genoemd.

carnavals look nep wimpers pauw

wimpers van veren eye lashes feathers black green

In eerste instantie was het idee om twee looks te maken. De paarse wimpers leken me namelijk ook wel gaaf. Dus dachten we even snel een een pauw look te maken om vervolgens een uitgebreide look met de paarse wimpers. Natuurlijk liep het weer helemaal anders. Maar aangezien Efke een Carnaval ganger is komen er vast nog wel meer crazy looks aan. Ben je benieuwd naar de gekke feest looks van vorig jaar? Zie hier de Regenboog look en hier vind je de dubbele wing met funky eyebrows look. Op haar gezicht gebruikte ik de Etude House BB cream. Deze poederde ik af met mijn nieuwe favoriete transparante poeder (komt aankomende week in een artikel). Als blush gebruikte ik de Sleek Rose Gold.

ooglook groene nepwimpers

wimpers true spirit kruidvat

De wimpers zijn van True Spirit (Kruidvat) Het zijn vrij stevige wimpers. Niet als in van sterk stevig, maar ze zijn wat stijf. Niet echt super chill aanbrengen, maar ik weet niet of je hier überhaupt het eerste uur Carnaval in de kroeg mee overleeft, aangezien ze be-hoor-lijk groot zijn. De oogschaduw die ik gebruikte komt uit het Sleek I Candy palette, behalve de groene die komt van het Saffron palette (wat je nu ook kunt winnen). Omdat de look toch best heftig was geworden heb ik haar wenkbrauwen met een zwart potlood gedaan. Mijn potlood moest geslepen worden en we hadden geen puntenslijper (oh Efke had ook geen pincet in huis…duh ik ben toch geen beauty blogger. Heb me rot gelachen;) Dus gebruikte ik een cheap ass kohlpotlood van de Action. De lipstick is Coral Calling van Essence.

Veren nep wimpers kruidvat look

Toen de look klaar was zette Ef haar pruik op en deed haar veren oorbellen in. Ik moest bij die pruik al een beetje aan V for Vendetta denken, maar al helemaal toen er ook nog een snor van de pruik werd gemaakt hahaha. We hebben weer een heerlijk avondje make uppen gehad en er zal waarschijnlijk nog wel een gekke look online komen voor Carnaval.

Wat voor een Carnavals look zouden jullie nog wel willen zien?

Op het moment lopen er drie winacties. Wil je weten welke dat zijn of meedoen? Klik dan hier

Don't be shy......Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
CeetjeCarnavals look de Pauw

Comments

  1. Didi

    Wat een geweldige foto’s weer en wat zullen jullie een geweldige meidenavond gehad hebben!
    Ik ben heel benieuwd naar de andere carnavalslooks.

  2. Efke

    Het was een super avondje! En jaa… De wimpers zijn echt carnavalproof. Na een tijdje voel je ze niet meer zitten:)

Leave a Comment

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.