Look: Little monsters messing with make up

In Ooglook by Ceetje15 Comments

Ik mocht weer een gekke look uitproberen op vriendinnetje Efke. Het idee was om een Indianen look te maken, maar dat liep allemaal wat anders dan gepland….Wist je nog dat ik bij de vorige Sleek Carnaval look bij Efke de kunst wimpers was vergeten? Nou dit keer was ik helemaal voorbereid en had een simpel paar en een heftig veren paar meegenomen.

Nepwimpers Action MAX Carnaval gekleurde

Maar Efke had ook nog een verassing voor me: Ze had bij de Action een heleboel waanzinnig gekleurde wimpers gekocht voor me. Van lang kuikentjes geel tot zwart met roze etc etc. Ik wilde natuurlijk graag een paar gebruiken die ik had gekregen. We zochten een paar uit die het beste bij de Indianen tooi paste.

Groene wenkbrauwen look

Gekleurde nepwimpers Action MAX

Ik begon natuurlijk met het aanbrengen van mijn favoriete  BB Cream van Etude House. De Touche Eclat van YSL als undereyeconcealer. Na de oogschaduw basis van Essence bracht ik een paar rustige nude/ bruin tinten aan  van het matte  Flormar oogschaduwpalette die ik ook vaak als wenkbrauw poeder gebruik. Met een dun kwastje zette ik een flinke wing van de (hele fijne matte) chalky eyepencil in het oranje van de Hema. Om de kleur nog wat rozer te maken ging ik er nog over heen met deze knallende blush van Catrice. Diezelfde blush gebruikte ik trouwens ook op de wangen. Daarna zette ik met de Hema softeyeliner pen nog zwarte streep aan de onderkant van de wing. Ook tekende ik hiermee een paar extra wimpers aan de onderkant van het oog. Als lipstick gebruikte ik de knallende nr 17 pure shine van Hema met nog een roze lipgloss erover.

pink black double wing look false lashes

multicoloured fake eyelashes

De wenkbrauwen maakte ik in eerste instantie groen met een chalky mintgroen potlood en oogschaduw uit het Sleek I Candy palette. Maar dat deed ons denken aan een tekenfilm figuurtje van vroeger, dus al snel heb ik de andere wenkbrauw roze gemaakt. We wilden kijken welke kleur wenkbrauwen het vetst zou staan bij deze look en zette de pruik even op…. and that was when the magics started….

Green pink eyebrows fake lashes

Groene wenkbrauwen double wing

Lady Gaga was geboren. Doei doei indiaantje met je tooi, ga maar lekker buiten spelen. Wij gaan verder make uppen als little monsters!! Efke en ik zijn allebei kleine opdonders dus vandaar de naam van de look: Little Monsters messing with make up :) En als Lady Gaga met een soort Mondriaan make upje rond kan lopen, kunnen wij net zo goed twee verschillende kleuren wenkbrauwen doen. Ja toch?!

Pink eyebrow look

Little monster Lady Gaga look_DSC4624-2

Ik zie er wederom compleet under dresses..uhhh undermake upped uit, maar hey dit ben ik als little indian monster ;)

Heb jij weleens zo lekker met make up gemessed dat je een hele gekke look maakte ?

Ik zou het leuk vinden als je me via Bloglovin volgt :) Bij de 200 volgers komt er weer een winactie online.

 

Don't be shy......Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
CeetjeLook: Little monsters messing with make up

Comments

Leave a Comment

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.