Look met de Lioele Dollish eye shadow

In Ooglook by Ceetje20 Comments

Ik had jullie nog een look beloofd met de sprookjes achtige Lioele Dollish triple eye shadow in kleur 08 bronze brown. De middelste kleur uit het palette speelt de hoofdrol in dit sprookje. De roestbruine kleur zorgt ervoor dat mijn blauwe ogen er echt uit poppen. 

look Lioele Dollish eye shadow BB cream shop

Ik heb de lichtste kleur rond mijn traanbuisje aangebracht en een beetje aan de binnenkant van mijn bewegend ooglid laten doorlopen. De middelste roestbruine kleur op de rest van het bewegend ooglid en naar boven uitgewerkt. In de crease zette ik de donkerbruine kleur aan. Onder mijn onderste wimpers heb ik de twee bruintinten ook van licht naar donker aangezet. En die licht gouden kleur nog een beetje op mijn wenkbrauw bot (op de foto hierboven goed te zien) en ook als highlighter boven mijn blush. 

DSC_4369

DSC_4417

De Lioele Dollish oogschaduw is voor mij al gebombardeerd tot ideale “on the go” palette. Toen we afgelopen weekend weggingen en ik in de auto mijn make up wilde doen, was dit het eerste wat in mijn toilettas verdween. Hieronder nog even een foto van het palette, gewoon omdat ie zo mooi is. Wil je de hele review zien kijk dan hier. Voor €12,75 kun je deze (of in 12 andere kleuren) bestellen bij de BB Cream Shop.

review-Lioele-Dollish-eye-shadow 08 bronze brown swatch

Wat is jouw “on the go” oogschaduw palette?

Volg jij Ceetje.nl al via Bloglovin? Bij de 200 volgers komt er weer een mooie winactie online :)

 

Don't be shy......Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
CeetjeLook met de Lioele Dollish eye shadow

Comments

Leave a Comment

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.