BE Creative eyeshadow Quad Ice & look

In Ooglook, Oogschaduw by Ceetje11 Comments

Ik was één van de gelukkige die op de Facebook pagina van BE Creative Make Up een eyeshadow Quad Ice won :) Het merk BE Creative had al indruk op mij gemaakt met hun nagellakje Elixir en al helemaal met de Rebel lipstick die ik regelmatig draag. Ik was dan ook super blij dat ik op deze manier ook hun eyeshadow Quads eens kon testen. De Ice Quad was een LE, maar misschien dat hij nog steeds wel te krijgen is bij sommige ICI Paris XL winkels.

Be-creative-eyeshadow-quad-Ice review

Dit palette zou ik normaal gesproken nooit kopen. En dan voornamelijk omdat er een heftige (ijs) blauwe kleur in zit die lastig bij mijn eigen oogkleur past. De paars en antraciet zijn kleuren die ik prachtig vind. In  alle kleuren zit een fijne maar zeer aanwezige glitter. 

Be-Creative-make-up-Ice-Quad look review swatch

Be-Creative make up-Quad-Ice-review

Dit palette heeft dezelfde vormgeving als alle andere Quads van BE Creative. De verpakking is heel stevig en mat zwart. De kleuren zijn allemaal super gepigmenteerd en werken heel fijn. Alleen de witte oogschaduw had de neiging om iets meer te brokkelen.

Be-Creative Make Up-Ice-Quad-swatches review

Nu wilde ik graag een look met dit palette maken waarin ik alle kleuren zou gebruiken. Dat was nog niet zo makkelijk. Uiteindelijk heb ik onderstaande look ermee gemaakt. De antraciet heb ik als eyeliner gebruikt. Ik ben niet echt tevreden met de look. Ik moet echt eens leren dat less more is zeg maar hahaha. Maar dit palette heeft me wel overtuigd dat ook de oogschaduws van BE Creative Make Up heel fijn zijn. Dus misschien dat ik in de toekomst nog wel een Quad haal die qua kleuren beter bij mij past.

Look-Be-creative-eyeshadow-Quad review swatches

Dit is trouwens het eerste artikel waar ik de tips van Patty en Kevin uit de workshop heb opgevolgd. (Behalve bij de look fotograferen) Er komen waarschijnlijk nog een paar artikelen met mijn oude manier van werken online, maar daarna alleen nog maar fotograferen op manual. Het is behoorlijk wennen, maar al doende leert men :)

Heb jij al iets van BE Creative Make Up in huis? 

De 150 Bloglovin volgers zijn gehaald :) Bij de 200 komt er weer een winactie online! Volg jij Ceetje.nl al op Bloglovin?

 

Don't be shy......Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
CeetjeBE Creative eyeshadow Quad Ice & look

Comments

Leave a Comment

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.