Flormar oogschaduw palette 07

In Oogschaduw by Ceetje17 Comments

Vandaag weer een review van een Flormar oogschaduw palette. Zoals jullie in mijn shoplog hebben kunnen zien, heb ik behoorlijk wat mooie producten gekocht bij de Flormar. Vorige keer had ik het Very Cranberry palette (ook wel saai nr. 06 genoemd). Dit keer heb ik nummer 07 voor jullie op de foto gezet.

Flormar eyeshadow palette oogschaduw 07

Flormar oogschaduw palette 07 eyeshadow

Deze 5 oogschaduws zitten ook weer in een simpel, maar mooie mat zwarte verpakking. Bij de review van het “Very Cranberry” 06 palette omschreef ik de textuur van de oogschaduws als te vergelijken met een Sleek palette. Het palette van vandaag heeft alleen maar matte kleuren en ze zijn qua pigmentatie zeker net zo goed al de matte kleuren uit een Sleek palette. Misschien zelfs nog wel wat beter. Ze voelen zo verschrikkelijk lekker zacht aan.  En omdat ik er een gewoonte van heb gemaakt om beauty producten met alleen een nummer een naam te geven, doop ik dit palette: “Soft Satin Nudes“.

Flormar oogschaduw palette 07

Hieronder de swatches met daglicht en flitser. Oh ja had ik al gezegd dat ze zoooooo lekker satijn zacht zijn?! Ondanks de zachte textuur hebben ze geen last van fall out, of dat je de halve pan van oogschaduw uit het palette schraapt als je er met je kwast door heen gaat. Nee, ze werken gewoon fijn en ook het blenden gaat lekker. (wat met matte oogschaduws soms nog wel eens een probleem kan zijn) Als ik te weinig slaap en mijn wallen weer tot aan mijn knieën hangen (wat opvallend veel gebeurt sinds ik actief aan het bloggen ben;) kies ik vaak voor een opvallende lipstick en een rustige ooglook. Dit palette zorgt voor een wat frissere blik (en dit gaat misschien wat raar klinken) en ik heb het gevoel dat  mijn ,niet al te jonge toch wat rimpelige, oogleden wat strakker lijken door deze matte nude kleuren. Ik heb nog geen tijd (en ZONLICHT!!!) gehad om een foto te maken van deze ooglook, maar als jullie geïnteresseerd zijn dan hoor ik het natuurlijk graag :)

Swatch Flormar oogschaduw palette 07 eyeshadowSwatch Flormar oogschaduw palette 07 eyeshadow flash flits

Mocht ik weer een dagje Amsterdam doen, dan ga ik zeker weer langs de Flormar om nog zo’n heerlijk palette (€9,95) in een andere kleur te kopen.

Wat is jouw favoriete oogschaduw palette? Of heb je al iets van de Flormar?

Ik zou het leuk vinden als je me volgt via Bloglovin :)

Don't be shy......Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
CeetjeFlormar oogschaduw palette 07

Comments

 1. Lisanne

  Wauw! Ik ben lang op zoek geweest naar een palette met matte natuurlijke kleuren. This is it! Bedankt voor de tip! Nu nog bij de Flormar komen…. ;)

 2. Babs

  Dat zijn helemaal mijn kleuren, niet te opvallend, mooi mat…(zoek mij altijd gek naar dit soort kleuren)Als je nog een dagje Amsterdam doet, ga ik met je mee, mag jij mijn personal visagiste zijn, leuk? xxx

 3. Vintage & Beauty

  Ik heb nog niks van de Flomar, hier zit er helaas geen in de buurt :( Zelf gebruik ik het meest mijn Catrice LE arts palette en mijn Catrice nude palette :)

 4. Jana

  prachtige kleuren! Heb zelf 2 producten van flormar waar ik zeer tevreden van ben. Jammer dat flormar echt ver ligt … x Jana

 5. ChantalAngel

  Wauw dit ziet er zeker goed uit voor matte kleuren. Helaas nog niet bij de Flomar geweest. Ik ben trouwens zeker wel nieuwsgierig naar de look.

Leave a Comment

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.