Hot 88 matte eyeshadow palette van Ebay

In Oogschaduw by Ceetje27 Comments

Een paar jaar geleden was het helemaal hot and happening. De 88 (of 120) palettes van Ebay. Veel oogschaduw voor een klein prijsje. Nu hoorde ik verschillende dingen over de kwaliteit van deze palettes. En dat is de reden dat ik er tot voor kort nog nooit eentje had gekocht.

Ebay 88 hot palette matte colors cheap

88 paltte matte hot warm goedkope oogschaduw

Maar de laatste keer dat ik bij Efke een look maakte miste ik vreemd genoeg toch een paar kleuren die ik wilde gebruiken, maar net niet had. En aangezien het palette maar een Eurootje of 8 is besloot ik hem maar gewoon te bestellen.

review 8 hot matte eyeshadow palette ebay

Er zijn veel verschillende varianten qua kleur en finish te krijgen. Ik bestelde de warme versie met alleen maar matte kleuren. Na een paar weken wachten kreeg ik het palette binnen. En het fijne was dat alle oogschaduws nog heel waren. Regelmatig hoorde ik namelijk dat er wel eens eentje kapot ging. Kan gebeuren natuurlijk, want ze komen vanuit de andere kant van de wereld.

oogschaduw palette ebay 88 review swatches

Ik had er niet al te veel van verwacht, maar ik moet zeggen dat het pigment me behoorlijk mee valt. Ik hoop dat jullie me vergeven dat ik niet alle 88 kleurtjes heb gewatched (kan iemand me vertellen hoe ik dit woord juist schrijf?)

swatches 88 colors hot eyeshadow palette ebay

Vooral de warme bruintinten gebruik ik best veel. Maar omdat het toch een regenboog palette is vond ik dat ik wat meer out of the box moest denken voor de look. Dus werd het een roze paarse look.

roze paarse ooglook 88 palette look with purple and pink eyes

Het palette kun je op Ebay bestellen. De prijzen liggen zo rond de €9,-. Bij deze verkoper kun je bijvoorbeeld het palette bestellen. Wat mij betreft is hij zeker zijn geld waard.

Welke kleur oogschaduw gebruik jij het meest?

Ik zou het lief vinden als je mijn blog volgt via Bloglovin <3

Don't be shy......Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
CeetjeHot 88 matte eyeshadow palette van Ebay

Comments

Leave a Comment

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.