Inglot freedom system blush en oogschaduw

In Blush, Oogschaduw by Ceetje22 Comments

Wat had ik een geluk toen ik op de blog van Daisy mijn eerste Inglot producten won. En niet zomaar één product. Nee gelijk een prachtig pakket met een freedom system blush, oogschaduw freedom palette, nagellak en lippaint! Holy macaroni ik heb even een gilletje gedaan toen het pakketje binnen kwam.

Review swatch Inglot freedom system blauw green

Vandaag laat ik jullie alvast het oogschaduw palette en de blush zien. Het jammere is dat ik jullie niet kan vertellen welke kleuren het zijn. Ik heb op de site van Inglot gekeken, maar er was zo’n overdaad aan kleuren te krijgen dat het niet makkelijk te achterhalen was welke kleuren er in mijn freedom system zaten. Zojuist heb ik heel voorzichtig geprobeerd de blush met pan en al eruit te halen om een kleurnummer op te sporen, maar dit resulteerde natuurlijk in een klein drama (ja hoor Ceetje….alweer een nieuwe blush met zonder hoekjes nu :()

Review Inglot freedom system green blauw

Ik had al veel gelezen over dit bijzondere freedom system wat met een deksel met magneetjes vast zit. Aangezien ik “nogal” een klunsje ben, was ik bang dat ik de deksel alsnog kwijt zou raken of zou molesteren. Believe me: Het is stevig! Héél stevig! Wel vind ik het zelf prettiger als de deksel er aan vast zit, maar het voordeel van deze verpakking is wel dat je (als je weet hoe je ze eruit moet krijgen) kan wisselen met andere kleuren.

Review Inglot Freedom system swatch

Het oogschaduwpalette bevat de 3 matte kleuren lichtbruin, donkerbruin en stevig mint groen (mmm kleurnummers of namen waren hier niet overbodig geweest) En een shimmery blauw. Vooral het pigment van de stevig cq hard mint groen is echt verbluffend. De lichtste kleur bruin is een beetje as-achtig en leek mij dan ook fijn als wenkbrauwpoeder. De blauwe kleur is niet echt een kleur die ik zelf zou uitzoeken, maar het leuke is dat je dan juist gaat experimenteren en uit je comfort zone moet.

Swatches Inglot eyeshadow freedom system

De blush is ook hyper goed gepigmenteerd. Niet poederig, maar je moet wel voorzichtig zijn met aanbrengen. De kleur is best heftig, maar voor foto’s is dit zeker een voordeel. 

Inglot blush

Review swatch Inglot blush freedom system

swatch Inglot blush freedom system

Ik heb al een look gemaakt die ik binnenkort (samen met de lippaint) aan jullie zal laten zien.

Wie weet hoe ik de blush en oogschaduw uit het freedom system kan halen zodat ik jullie de kleurnummers/ namen kan geven?

Naschrift: Ik ben vandaag in de Inglot store in Amersfoort geweest. Daar werd me verteld dat ze inderdaad met een magneet of een pincet eruit gehaald konden worden. Een sterke magneet werkte voor mijn het beste. Nu kan ik jullie dus ook de kleurnummers geven: De Blush is nr. 50. Oogschaduw donkerbruin 327, licht asbruin 337, hard mintgroen 316 en de metallic blauw 413. Natuurlijk heb ik gelijk wat nieuwe spulletjes gehaald, dus houd de site in de gaten :)

Doe jij al mee met de lopende winactie? Kijk hier hoe je een sprookjesachtig mooi eyeshadow palette van Lioele winnen.

 

Don't be shy......Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
CeetjeInglot freedom system blush en oogschaduw

Comments

 1. Babs

  Ik wil nog steeds een concealer van Inglot, schijnt erg goed te zijn. Je moet met een puntig voorwerp (mesje) in het hoekje duwen en dan omhoog wippen…althans, dat heb ik ooit begrepen. :)
  Babs onlangs geplaatst…Mijn Lipstick Stash!

 2. Cindy

  Wat een mooie producten, mooie pigment geeft de oogschaduw af. Ik heb niets van Inglot, ik zou niet eens weten waar je het moet halen (ik ben dus niet zo’n beautyblogger haha)
  Cindy onlangs geplaatst…Het leed dat sporten heet…

 3. Bianca

  Wat een mooie producten ik heb zelf helaas nog niks van dit merk, vind die kleur groen uit het palette …superrr! x

 4. Sara

  Wauw wat is die turkooise kleur mooi gepigmenteerd zeg! Echt super leuk. Ik kende het merk nog niet en nadat ik tien seconde heb ge-googled ben ik zeeeeer enthousiast over de palettes. WAUW!
  Sara onlangs geplaatst…Low budget koopje 18. Tas spray

  1. Author
   Ceetje

   Ik kom net bij de Inglot winkel in Amersfoort vandaan. Dat is echt waanzinnig! Zeker een aanrader om de make up in het echt te zien en swatchen :)

  1. Author
   Ceetje

   Kwam vanmiddag toevallig bij de Inglot winkel in Amersfoort terecht. Heb gelijk een nieuwe oogschaduw voor in het palette gekocht en ene lipstick :) Wat een snoepjes winkel was dat zeg!!!

Leave a Comment

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.