Nu €2,50 in de Sale: Catrice Feathers and Pearls palette

In Oogschaduw by Ceetje14 Comments

Ojee ik moet dit Catrice oogschaduwpalette uit de Feathers and Pearls collectie nog even snel aan jullie laten zien. De nieuwste collectie van Catrice komt er namelijk al binnenkort aan en dat betekent dat de Feathers and Pearls collectie dus met 50% korting verkocht wordt nu. 

Review Catrice feathers and pearls eyeshadow palette

Over dit palette hebben jullie waarschijnlijk al veel reviews gezien. Sommige goed en sommige wat minder. Dit palette heb ik gewonnen bij een winactie op Marjolein haar blog. Ik had er al foto’s van gemaakt , maar doordat ik in een No Buy maand zit (en de Kruidvat verstandiger wijs ontwijk) realiseerde ik me pas laat dat deze toch echt nog even een plekje op mijn site verdiende.

Catrice Feathers and pearls palette review

Catrice oogschaduwpalette feathers and pearls review

Het palette kost normaal gesproken €4,99, maar als je geluk hebt kun je hem nu nog krijgen voor de helft van de prijs. Voor €2,50 krijg je een mooi uitziend palette met daarin 6 oogschaduws. Eigenlijk zijn het vijf oogschaduws, want de meest linker is officieel een eyeliner die je met een nat kwastje kunt opbrengen. Maar als mat zwarte oogschaduw kan hij net zo goed dienen.

Catrice Feathers and Pearls eyeshadow palette review swatches

Bij het palette zit een tweezijdig kwastje / oogschaduwapplicator. Zo op het eerste gezicht lijkt het allemaal dik in orde. Met het palette zou je (in theorie) een prachtige smokey eye mee kunnen maken.

Catrice oogschaduwpalette feathers and pearls swatches

Laat ik beginnen met de “feather” kant van het palette. De meest linker kleur is een diep zwarte matte oogschaduw (of eyeliner dus) Daarnaast een donker antraciet kleur met glitters. Daarnaast een donker grijze glanzende kleur. In hoeverre we zwart, wit en grijs natuurlijk kleuren noemen ;) 

Feathers and pearls Catrice oogschaduw palette review

Dan nu de “pearl” kant van het palette. Een glanzende lichtgrijs/zilver, een glanzende goud en glanzend wit. De onderverdeling van feather en pearl heb ik bewust zo gedaan aangezien ik echt verschil merkte van kwaliteit. De oogschaduws zijn alle zes vrij korrelig en dat is jammer. Ik had niet al te hoge verwachtingen van dit palette (hoe mooi ik het er ook uit vind zien voor die budget prijs) door de reviews die ik al had gezien. Ik begon met swatches met de pearl kant en was toch (tegen beter weten in) teleurgesteld. Ik heb echt behoorlijk mijn best moeten doen om ze goed op mijn arm te krijgen. Maar toen ik bij de feather kant kwam viel het me weer behoorlijk mee. Ik had maar één goede veeg nodig om een mooie swatch te krijgen. 

Swatches Catrice feathers and pearls oogschaduw palette

Conclusie: Het idee is leuk, maar de uitvoering helaas wat minder. Mocht je nog een redelijk gepigmenteerde zwart of donkergrijs nodig hebben zou ik nu als een malle naar de Kruidvat rennen en kijken of je er nog eentje kan scoren.

Heb jij al iets in de Sale gescoord van de uitlopende Catrice of Essence collectie? 

Volg jij Ceetje al via Facebook of Bloglovin? Zou je me heel blij mee maken :)

 

 

 

Don't be shy......Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
CeetjeNu €2,50 in de Sale: Catrice Feathers and Pearls palette

Comments

  1. Babs

    Hi, nee.. ik heb niets bij de Sale gekocht. Wel heb ik voor mijn jongste testpanellid een oogschaduw gekocht van Catrice, en zij vertelde mij dat de kleur gewoon niet pakt, dus komt ze morgen langs en ik ga kijken of ik bij haar een mooie ooglook kan maken. Vind het jammer, al is het niet duur, de kleuren slecht gepigmenteerd zijn of veel uitval is.
    De kleuren zijn wel mooi en ooit ooit…koop ik een Sleek of Urban Decay palette , maar dan alles mat.(of Colorescience…had ik maar een extra gekregen toen met die winactie..balen, hahaha)
    Babs onlangs geplaatst…Shampoo met parfum funest voor hoofdhuid

Leave a Comment

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.