Review oogschaduw palette van Born Pretty Store

In Oogschaduw by Ceetje12 Comments

Regelmatig surf ik wat op Ebay of Born Pretty Store. En dit oogschaduw palette had ik al vaak voorbij zien komen en zat zelfs al een tijdje in mijn virtuele winkelmandje. Toen ik laatst de bizarre gedachten kreeg ” ik ben uitgekeken op mijn kleurtjes oogschaduw” (serieus HOE DAN! met die enorme stash) drukte ik op bestellen en voor ik het wist waren er weer wat make upjes onderweg naar Haarlem.

review 11 Colors Shimmer 4 Colors Matt Eyeshadow Palette Earth Tone Eyeshadow

Dit oogschaduw palette kreeg best goede reviews. Het pigment zou goed zijn en de pans best groot. En aangezien ik ook gewoon een ekster ben en op de foto’s de swatches zag shinen wilde ik hem zelf uitproberen.

review eyeshadow palette born pretty store


Op Ebay kocht ik eens het super fijne Naked2 dupe palette en hierover ben ik nog steeds heel tevreden. Stiekem hoopte ik dat dus ook over deze te zijn…. Het palette bevat 15 kleuren en kun je vinden in deze link:  11 Colors Shimmer 4 Colors Matt Eyeshadow Palette Earth Tone Eyeshadow . De oogschaduws zijjn inderdaad best groot, groter dan bv een Sleek palette. Het doosje is simpel en is vrij licht. Niks speciaals maar voor die paar Euro (ongeveer €6,- betaalde ik ervoor incl verzendkosten) hoor je mij niet klagen. 

swatches 11 Colors Shimmer 4 Colors Matt Eyeshadow Palette Earth Tone Eyeshadow review swatches 11 Colors Shimmer 4 Colors Matt Eyeshadow Palette Earth Tone Eyeshadow

De swatches zijn goed en zelfs de matte kleuren geven okay pigment af. Helaas kruimelen de shimmer kleuren wel. Maar dan komt nu hetgeen waardoor ik moeite heb met het palette. Als eerste vind ik de kleuren niet heel fijn bij elkaar passen. Het heeft geen balans ofzo… Al meerdere malen heb ik ooglooks ermee gemaakt en steeds vond ik het niet de moeite waard om te fotograferen. Ook vind ik sommige kleuren niet lekker aanbrengen en blenden. Vreemd genoeg werken de matte kleuren beter dan de shimmers, terwijl dit vaak andersom is. 

Ik heb echt dik zitten twijfelen of ik de ooglook die ik uiteindelijk fotografeerde online zou gooien, omdat ik niet tevreden ben met de look en ook niet met de foto’s ervan. Maar hey het is niet altijd perfectie dus bij deze:

ooglook 11 Colors Shimmer 4 Colors Matt Eyeshadow Palette Earth Tone Eyeshadow

De eerste foto is met fits genomen ( en is eigenlijk mijn linkeroog, maar ik heb het beeld gespiegeld voor een rustigere compositie) en de tweede is met een ringlamp genomen. In het echt zit de kleur een beetje tussen deze twee foto’s in. Wow mijn wimpers zijn op het moment trouwens weer echt bummer :(

11 Colors Shimmer 4 Colors Matt Eyeshadow Palette Earth Tone Eyeshadow

Jammer maar ik ben niet onder de indruk van dit palette……en daarom bestelde ik een palette van het gehypte merk Morphe Brushes :P Binnenkort dus hopelijk wel een topper review.

Ben jij weleens teleurgesteld in een make up product wat je al heel lang wilde hebben? 

Don't be shy......Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
CeetjeReview oogschaduw palette van Born Pretty Store

Comments

 1. Babs

  Toch staat het je mooi, maar hey… alles staat mooi bij je. Maar zo een grote doos en dan maar een paar kleuren die redelijk bevallen is natuurlijk zo jammer.
  Ik ben ook wel eens overstag gegaan omdat iedereen er lovend over was, en bij mij was het gewoon niks, noppes…
  Dan begreep ik die hype echt niet.
  Ben benieuwd of het andere palette aan je verwachtingen voldoet. :)
  Babs onlangs geplaatst…Eindresultaat Proslank Dieet na 10 dagen!

  1. Ceetje

   Mijn nieuwsgierigheid wint het altijd en gelukkig vind ik vaker gehypte producten ook de moeite waard. Dit was helaas een tegenvallertje. Afwachten of het nieuwe palette wel lekker werkt :)

 2. Wendy

  Hee Ceetje, jammer dat het palet je tegen is gevallen, maar ik vind dat je er nog best wat van hebt weten te maken! Het palet ziet er op het eerste gezicht mooi uit, zou een goeie aanvulling op je stash kunnen zijn. Gelukkig was het niet heel duur. Ben benieuwd naar je stash, misschien leuk voor een filmpje ;-)

  1. Author
   Ceetje

   Als ik mijn hele stash zou moeten showen zou het een langspeelfilm worden ;) Maar ik kan misschien wel weer eens een stash filmpje maken van bijvoorbeeld alleen mijn oogschaduw palettes.

 3. Julia

  Ik heb ‘m ook! De swatches zijn zo goed, maar inderdaad.. Het palette valt gewoon echt tegen. Fijne review!

Leave a Comment

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.