Review: ELF Gebakken oogschaduw Bark

In Oogschaduw by Ceetje20 Comments

Voordat mijn No Buy month in ging heb ik snel nog een bestelling gedaan bij ELF (Eyes Lips Face) Ik had al veel goede berichten gehoord over de €1,- kwastjes van ze. Ook schreef Madam Lotte een review over een Nars Albatross dupe die ik graag wilde bestellen. Maar vandaag begin ik met een gebakken mono oogschaduw review.

Baked eyeshadow bark elf

Op mijn Twitter account vroeg ik of er nog meiden must have tips hadden om mijn digitale winkelmandje mee aan te vullen. Anke gaf mij de tip om een mono baked eyeshadow te bestellen. Zo kwam de bruine kleur Bark ook in mijn mandje terecht en was mijn bestelling compleet :)

ELF baked eyeshadow Bark

Gebakken oogschaduw elf bark

Deze mono oogschaduw uit de studio lijn kost €4,- en daarvoor krijg je 3,5 gram. Het is een prachtige roestbruine kleur. Zo eentje waar je blauwe ogen nog blauwer van worden. Hij schittert echt prachtig in de verpakking. In eerste instantie was ik een beetje teleurgesteld toen ik op mijn arm begon te swatchen. Hij is vrij hard gebakken en ik moest mijn best doen om een beetje kleur op mijn arm te krijgen. Bij de arm swatch ben ik begonnen met een kwastje maar heb uiteindelijk een applicator erbij gepakt om het wat duidelijker te maken. Met een natte applicator gaf hij direct een betere en intensere kleur af.

Bark gebakken oogschaduw ELFswatch elf baked eyeshadow bark

Ik was dan ook een beetje bang dat het op mijn ogen heel erg zou tegen vallen. Dat ik hem alleen nat zou kunnen gebruiken. En aangezien het dan behoorlijk glanst (en dat misschien door de rimpels op mijn oogleden mijn ware leeftijd zou verraden ;) leek me dat geen goed idee. Maar toen ik laatst een haast dagje had, besloot ik me er toch maar aan te wagen. En toen werd ik positief verbaasd. Ik gebruikte de Essence I love stage oogschaduwbasis en begon met een gewone oogschaduw kwast over mijn hele oog de oogschaduw droog aan te brengen. Ik deed deed super snel en super slordig, aangezien ik verwachte dat het niet zoveel pigment zo afgeven. Oeps…verassing, dat deed het dus wel. Daarna heb ik op mijn bewegend ooglid hem nog nat aangebracht. Het droge wat vervaagd met mijn magische MAC 217. Heel vliegensvlug nog een mascara, fotootje ervan en toen moest ik alweer weg. 

swatch look ELF baked eyeshadow Bark brown

Al met al was ik dus toch blij met deze baked eyeshadow en heb er zin in om hem een keertje rustig in een look te verwerken. Bedankt voor de tip Anke! 

Heb jij al producten van ELF in huis. En gebruik je weleens gebakken oogschaduw?

Ik zou het leuk vinden als je me volgt via Bloglovin :)

Don't be shy......Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
CeetjeReview: ELF Gebakken oogschaduw Bark

Comments

  1. Author
   Ceetje

   Ik heb nog geen blush van ELF, maar de review van de Nars Albatros dupe van ELF zal ook snel online komen :)

 1. Babs

  Ik krijg regelmatig de nieuwsbrief van ELF.. maar lees ze even niet, anders wil ik van alles bestellen.Ze zijn niet duur, maar de bezorgkosten…ik wacht er even mee. ;)
  Babs onlangs geplaatst…The FairyTale Tag

Leave a Comment

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.