Outfit: Catwoman caught a bird

In Outfit by Ceetje17 Comments

Wie mij op Instagram volgt heeft de pashokjespret foto al voorbij zien komen. Samen met vriendinnetje Efke ben ik lekker wezen shoppen. En aangezien ik soms nog wel eens te veel make up koop en te weinig kleding vond ik dat daar verandering in moest komen. Het grote voordeel van klein zijn (behalve dat ik geloof ik tot mijn vijftiende nog op een roze strippenkaart kon) is dat je soms hele leuke items op de kinderafdeling kunt scoren. Nu moet ik oppassen dat mijn stijl kleding niet te kinderachtig wordt. Aangezien ik een zwak heb voor alles wat roze is of waar vreemde actionfigures of Hello Kitty opstaat.

outfit with cats and hat

Geen Hello Kitty vandaag, maar wel een katten outfit. Met oorbellen van een zielig vogeltje die catwoman had gevangen ;) Deze blouse heeft  allemaal kleine kattenkopjes erop. En doordat het een wit met zwarte blouse is valt het van een afstandje helemaal niet op dat het geen gewoon printje is maar eentje met een kitty touch. De blouse kocht ik dus op de kinderafdeling voor €9,95. De maat is de grootste kindermaat 170/176. Ik vind het mooi om de blouse aan de voorkant in mijn broek te doen en aan de achterkant eruit te laten hangen. (En ik krijg me toch opeens een flashback naar de 90’s waar we van die witte blousen met papegaaien droegen en helemaal in onze broek deden en lieten blousen…not fashionable;)

blouse met kat poes H en M

Blouse met katten erop h&m

Ik had echt een waanzinnige bad hairday dus besloot mijn petje erbij op te doen. Deze heb ik al zolang dat ik niet eens meer weet waar hij vandaan komt. De broek kocht ik bij La Chica en de schoenen zijn van Van Haren. Het is niet echt een kattenprintje, maar toch best matchend is de armband die ik in Indonesië kocht.

zwarte pumps met gouden gesp van haren

bad hairday cap cats blouse

Er komen momenteel wat minder artikelen online vanwege mijn vakantie. Maar om dat goed te maken knal ik lekker met winacties. Dus ben je benieuwd naar alle lopende winacties? Kijk dan hier.

Koop jij wel eens kleding of accessoires op de kinderafdeling? 

Ik zou het leuk vinden als je mijn blog volgt via Bloglovin 

Don't be shy......Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
CeetjeOutfit: Catwoman caught a bird

Comments

  1. Petra

    Kleding kan ik niet echt op de kinderafdeling aanschaffen, de bovenkant is daar iets te groot voor…accessoires schaf ik heel regelmatig aan op de kinderafdeling, echt leuke dingen vind je daar soms!
    Petra onlangs geplaatst…Lekker!!…Lovechock Rocks …

Leave a Comment

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.