Creëer je eigen parfum met Perfume By Me

In Parfum by Ceetje9 Comments

Zoals jullie weten is parfum omschrijven niet echt mijn sterkste kant. Toch laat ik jullie er vandaag weer één zien. En wel  een hele bijzondere parfum: Namelijk een geur die ik zelf heb mogen samen stellen van Perfume by Me. Mijn oude favoriete parfum van Mango is al heel lang niet meer te koop. Mijn doel was dan ook om van de geurnoten van deze parfum mijn eigen geur samen te stellen. Uiteindelijk heb ik besloten om het toch anders te doen. Benieuwd hoe het werkt?

maak je eigen parfum creeer samenstellen perfume by me

Een parfum van Perfume By Me is opgebouwd uit een basismelange, middennoten en topnoten.  Je kunt er voor kiezen om alle geurnoten zelf samen te stellen. Maar iets makkelijker is om je te laten helpen via de profile me optie. Naar aanleiding van vijf vragen wordt er een selectie gemaakt van geurnoten. Deze kun je zelf nog aanpassen. Hieronder zie je hoe ik dat heb ingevuld en zo bij de gepersonaliseerde geur kwam:

jp

stel je eigen parfum samen

Na het ontwerpen van het parfum is het mogelijk om een sample (€1,50) toegestuurd te krijgen. Zo kun je de geur eerst beoordelen voordat deze definitief wordt aangeschaft. Nadat het parfum is samengesteld kan de flacon worden gepersonaliseerd door het parfum een naam te geven en een logokleur voor het flacon te kiezen. Dit is het mooiste op de grotere flacons van 50 ml (€65,-) of 100 ml (€85,-) Zelf koos ik voor de 15 ml variant die €20,- kost. Naast het creëren van nieuwe geuren verkoopt Perfume By Me ook varianten die reeds zijn samengesteld. Deze worden ontworpen door professionele parfumeurs.

Maak je eigen parfum EDT geurtje

perfume by me review ervaring (2)

Maar hoe is de geur uiteindelijk geworden? Ik vulde als kenmerken die bij mij passen in: Romantisch, energiek en avontuurlijk. De combinatie van romantisch en avontuurlijk is misschien iets te veel van het goede geweest. De anjer geur is best sterk aanwezig en is niet helemaal mijn ding. En dat is jammer, want de parfum blijft echt heel goed hangen. Ik heb hem nu een aantal keer gedragen en was ‘s avonds  steeds verrast dat ik hem nog goed op mijn huid kon ruiken.

Perfume by me review ervaring

Ik ben eigenlijk heel nieuwsgierig geworden naar andere combinaties en ben van plan om een keer een aantal samples te gaan bestellen. Zo weet ik zeker dat er een geur tussen zit die echt helemaal bij mij past!

Wat is jouw lievelingsgeur op het moment? Welke geurnoten zitten hierin?

Maak kans op twee heerlijke Ritzo producten. Klik hier voor de winactie.

 

 

 

 

Don't be shy......Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
CeetjeCreëer je eigen parfum met Perfume By Me

Comments

 1. Dineke

  Wat een leuk initiatief zeg! Vooral als je je oude parfum nergens meer kunt vinden maar wel de geurnoten nog weet!

  1. Author
   Ceetje

   Volgens mij had ik hier ook de geurnoten van die Mango parfum vandaan! Bedankt voor het melden Didi :)

Leave a Comment

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.