Persdag HEMA kerst editie

In Pers bericht by Ceetje8 Comments

Afgelopen donderdag was ik uitgenodigd om naar het HEMA hoofdkantoor te komen voor de persdag die speciaal in het thema van kerst was. Een beetje een thuis wedstrijd,  maar zeker niet minder leuk daardoor.

kerst met hema papieren uil vogel

Meestal wordt een persdag in het atrium gehouden.  Een mooie lichte ruimte,  maar om het in de kerst sfeer te maken was het dit keer in een kleine zaal. Hier was het gezellig gemaakt met lampjes , kerstboom en lekkere hapjes.  Nadeel was helaas dat het licht hierdoor niet fijn was om te fotograferen.  Dus ik heb ook een paar collages gemaakt om toch de leukste producten uit te lichten.

kerst cadeau leuk inpakken hema

kerst collectie lingerie hema 2014

De absolute musthaves voor mij zijn toch wel de Instax camera’s (€59,-).  Een polaroid fototoestel in lieve kleuren.  Die roze…..ik wil m ik wil m ik wil m!!!! Hoe leuk is het om je spontaanste momenten direct in je hand te hebben.  Shake it like a polaroid picture; )  Ook zijn er allemaal accessoires bij te krijgen om je vers afgedrukte foto te pimpen.

roze polaroid foto toestel geel blauw wit hema

Niet echt iets waar ik zelf in zou rond lopen met de kerst,  maar wel heel grappig,  zijn de ugly christmas sweaters. Voor baby’s  (€9, 95) en kinderen (€12,-) maar ook voor de volwassenen te krijgen (€15,-).

foute kerst trui kopen

In samenwerking met Return to Sender is er weer een mooie hand gemaakte collectie.  Met bv. kerst slingers (€4, 95) en doosjes (€4, 95 per 4) uit Nepal. De tas (€35,-) is gemaakt in India en de vilten kersthangers (€4, 95 per 2) in Brazilië.

return to sender hema kerst cadeauEr werden nog veel meer nieuwe producten,  zoals de HEMA smartphones, maar dit waren wat mij betreft de highlights. Oh en nu ga ik alvast een brief schrijven aan de kerstman dat ik echt heel lief ben geweest,  van fotografen houd en roze mijn lievelings kleur is!

Welke producten staan op jouw christmas wishlist?

Ik ga richting de 500 Bloglovin volgers. Volg jij Ceetje.nl al?

Don't be shy......Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
CeetjePersdag HEMA kerst editie

Comments

  1. Didi

    Geen goed licht voor foto’s? Ik merk het niet want ze zijn weer prachtig zoals altijd. Tja die camera is errug cute, maar ik hou het toch bij mijn smartphone, maar die lingeriesetjes…die zijn idd niet echt HEMA, maar daarom niet minder mooi!

Leave a Comment

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.