Blogger van de maand op All By Tessa

In Persoonlijk by Ceetje11 Comments

Een paar weken geleden kreeg ik een mailtje van Tessa of ik het leuk zou vinden om blogger van de maand te worden op haar site. Ik deed een klein sprongetje, want dat vond ik natuurlijk een eer :) Ik heb haar vragenlijst ingevuld en een aantal foto’s opgestuurd. En nu leek het me wel leuk om haar artikel ook hier te delen. Zo komen jullie weer wat van mij te weten:

beauty blog Ceetje

Hey ik ben Céline also known as Ceetje. Mijn hele leven word ik al Ceetje genoemd, zelfs door mijn oma dus over de naam van mijn blog hoefde ik niet lang te denken. Ik ben opgeleid tot lerares handvaardigheid en kunstgeschiedenis. Maar voor de klas staan was toch niet zo mijn ding. Uiteindelijk ben ik bij de Hema gaan werken. Sinds ongeveer anderhalf jaar ben ik filiaalleidster van een Hema Beauty stand alone shop. Doordat ik opeens de hele dag met make up bezig was ben ik me er meer en meer in gaan verdiepen.  Het leukste vind ik dat ik weer mijn creativiteit kan uiten.  Maar dit keer niet met handvaardigheid, maar make up , fotografie en schrijven.

1. Waarom heb je een blog gestart / ben je gaan bloggen?

Al een tijdje las ik via Bloglovin blogs. Véél blogs! In mijn hoofd reviewde ik de producten die ik kocht. Ik wachtte zo lang mogelijk met het gebruiken en weggooien van de verpakkingen van de producten waar ik veel van verwachte (MAC lipsticks, Sleek palettes, ZOEVA kwasten) En eigenlijk wilde ik mijn nieuw gekochte beauty spulletjes op de foto zetten nog voordat ik ze ging gebruiken. Maar ja…. na een paar dagen liggen ze daar maar mooi te zijn en realiseerde ik me dat ik niet echt een beautyblog had en ze dus maar gewoon moest gaan gebruiken. Toen ik een keer niet kon kiezen welk serum ik zou kopen belde ik mn vriend op: “Help ik weet niet welke van de drie ik moet nemen!” En vriendlief gaf het perfecte antwoord: “Maar lief voor die prijs neem je ze toch allemaal”. YES dacht ik: En in mijn hoofd maakte ik al een “battle of de serums” review.

Tja zo erg was het dus! Mijn vriend zeurde al maanden dat ik mijn eigen blog moest beginnen, maar ik had steeds een reden om het niet te doen: Er zijn er al zoveel, heb ik daar wel tijd voor, wat maakt mij anders dan de rest. Maar hij heeft me uiteindelijk overgehaald.

Beauty & more blog Ceetje.nl

2. Sinds wanneer blog je op www.ceetje.nl ?

Sinds 30 september 2013. Nu dus bijna 9 maanden. Ik ben eigenlijk nog een blogbaby ;)

3. Hoeveel artikelen komen er gemiddeld per week online op  www.ceetje.nl ?

Sowieso vier per week. Elke dinsdag, donderdag, zaterdag en zondag komt er een zelf gemaakt artikel online. Soms post ik nog wat extra’s, zoals een persbericht of iets waar ik heel enthousiast over ben. Ik heb nog zoveel inspiratie dat ik het liefst elke dag wil bloggen, maar door mijn fulltime baan etc.  gaat dit niet.

4. Wat vind je het allerleukste aan bloggen op www.ceetje.nl?

Ik geniet heel erg van mooie make up producten fotograferen.  Voornamelijk lipsticks laten mijn hartje sneller kloppen. Als ik aan het fotograferen ben zeg ik nog net niet tegen het product: Yeah baby smile to me, a litlle bit more to the right, hold that pose!  En dan een mooi artikel bij de foto’s te maken natuurlijk.

Beauty blog Ceetje.nl Céline

5. Wat is het leukste wat je voor je www.ceetje.nl heb mogen doen of mogen meemaken?

Ik ben naar de Grazia Beauty Bloggers Masterclass geweest. Hier heb veel geleerd maar ook heel veel lieve meiden ontmoet.

6.  Hoe zou jij www.ceetje.nl in 5 woorden beschrijven?

Passie, creatief, overzichtelijk, roze en gezellig.

7. Hoe zou jij www.ceetje.nl in 5 zinnen beschrijven?

Ceetje.nl is een beauty & more blog. Met heel veel reviews over beauty producten. Maar er komt ook regelmatig wat fashion en lifestyle om het hoekje kijken.  Raak surfend door de artikelen geïnspireerd en inspireer mij met een comment. Of sit back and relax bij een filmpje.

Ceetje beauty blog

8. Welk make-up product komt het meeste voor in je stash?

Dat wordt denk ik een nek aan nek race tussen lipsticks en nagellak.

9. Hoeveel nagellakje heb jij in je stash zitten?

Ben ik toch even van mijn luie reet af gegaan om mijn nagellak en lipsticks te tellen. De winnaar is nagellak met 94 flesjes…… (OMG Reality check!)

Beauty Blogger Ceetje

10. Waarom zouden wij een bezoekje moet nemen op www.ceetje.nl? Wat is er uniek aan www.ceetje.nl?

Neem een kijkje op Ceetje.nl als je houdt van eerlijke reviews aangevuld met mooie productfoto’s.  Ik hoop dat mijn schrijfstijl in combinatie met de foto’s waar de passie voor make up van af straalt mijn blog uniek maakt.

Hopelijk vonden jullie het leuk om weer wat meer over mij te weten te komen. En bedankt Tessa dat ik Blogger van de maand mocht zijn.

Doe jij al mee met de winactie 250 Bloglovin volgers? Je kunt een leuk make up pakket winnen.

Don't be shy......Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
CeetjeBlogger van de maand op All By Tessa

Comments

 1. chucky1012

  Gefeliciteerd dat je blogger van de maand bent.
  Leuke vragen en inderdaad zo komen je volgers veel meer over je te weten ;-)
  Je hebt een leuke job.

  Fijne dag Xoxo
  chucky1012 onlangs geplaatst…Zin in de zomer

 2. Mandy

  Leuke baan! En dat je nog geen jaar aan het bloggen bent daar stond ik van te kijken! ik volg je sinds kort maar dacht dat je al jaren blogde. ;-) Je verdient het absoluut om blogger van de maand te zijn. Gefeliciteerd! ;-)
  Mandy onlangs geplaatst…Oproepje…..DM hulp gevraagd! ;-)

 3. Denise

  Je maakt inderdaad prachtige foto’s! Leuk om jou visie achter je blog zo te lezen. Liefs <3

 4. Aurélie - lovelifelovefashion

  Wat leuk om te lezen. En ik denk dat ik zowat dezelfde liefde heb voor fotograferen dan jou. Alleen dan met eten ipv make-up ^^

  Die zijn trouwens echt prachtig! Ze lijken veel professioneler dan sommige blogs die al jaren bezig zijn!

  x Aurélie
  Aurélie – lovelifelovefashion onlangs geplaatst…Keep Calm…

 5. Iris - TBM

  Super leuk om te lezen! Ik wist heel veel dingen namelijk nog niet van je! En wat leuk dat je bij de HEMA werkt!

Leave a Comment

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.