Ceetje.nl bestaat een half jaar

In Persoonlijk by Ceetje32 Comments

Precies een half jaar geleden kwam het eerste artikel online op Ceetje.nl Ik weet het nog precies: Al een tijdje was ik aan het voorbereiden en op mijn broertje zijn verjaardag besloot ik ,met veel kriebels in mijn buik, het eerste artikel online te gooien.

Ceetje

Mijn eerste idee was om 2-3 artikelen per week te posten, maar ik was verrast door alle leuke reacties en kreeg daar nog meer energie van om meer artikelen te maken. Nu komen er wekelijks vier zelfgemaakt artikelen online, met af en toe een bonus artikeltje. Toen het idee begon om een eigen blog te starten ging er heel wat aan vooraf. Als je meer wilt weten kun je dat hier in mijn eerste artikel lezen. Ook maakte ik in Word (ja serieus in Word!!!) een soort layout van hoe ik mijn blog voor ogen had. Geen flauw benul dat dit niet zo makkelijk te maken was als ik dacht. Uiteindelijk is het heel anders geworden dan ik voor ogen had. Maar ben blij dat het de duidelijk, overzichtelijke en typische Ceetje layout is geworden die hij nu is. Maar om jullie een idee te geven hoe het misschien ook had kunnen zijn:

Page2

Nog wat leuke weetjes over een half jaar Ceetje.nl

Lipstick L9 Sisley hydrating longlasting review swatch

Naast alle bovenstaande dingen heeft mijn blog me nog veel meer opgeleverd: Weer mijn creativiteit kunnen uiten, leuke reacties van jullie lezers, super leuk contact met meiden uit het blog wereldje. Bedankt lieve lezers, vrienden, familie en vriendje! (and the oscar for meest overdreven afsluiter van een artikel ever goes to…..Ceetje:) *pinkt traantje weg* 

Wit zacht fluffy vest van H&M

Vanmiddag zal er een bonusartikel online komen met tadadadaaaaaa een winactie (waar je geen Blogovin voor hoeft te hebben om mee te kunnen doen, gewoon simpel Facebook shizzle)

Liefs Céline 

Don't be shy......Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
CeetjeCeetje.nl bestaat een half jaar

Comments

  1. Author
   Ceetje

   Dat retro leek me ook echt een super layout. Ik heb de plaatjes wel op de computer, maar er zat wel een soort waterlogo onder :(

 1. Louise

  Lieve Ceetje,
  Gefeliciteerd! Op naar het volgende half jaar en jaren! Vind je blog echt ontzettend leuk! X

 2. Cindy

  Gefeliciteerd! Ik hoop dat je nog heel lang door gaat met bloggen, je hebt een leuke blog. Ik moest stiekem wel lachen om je Oscar-waardige afsluiter! Lief ook dat je je vriend bedankt!
  Cindy onlangs geplaatst…My big fat Greek holiday!

 3. Manon

  super leuk om te lezen op naar het volgende half jaar!!!! hopelijk heb je er nog heel lang plezier in

Leave a Comment

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.