De “net niet helemaal” foto’s

In Persoonlijk by Ceetje21 Comments

Ik doe natuurlijk altijd mijn best om de mooiste foto’s te plaatsen op mijn blog. Met producten gaat dat wat makkelijker. Maar hey ik ben ook maar een mens. Dus leek het me leuk om jullie te vermaken met wat “het is hem net niet helemaal” foto’s. Waar ik raar op sta of looks die uiteindelijk toch niet online zijn gekomen. Komt ie dan…

Deze pose zag ik ergens en dacht dat is ubercool met mijn witte dubbele eyeliner. Helaas ziet het er een beetje idioot uit, want door mijn kleine ieniemienie vingers en handen zie je mijn ooglook niet. Wat natuurlijke de bedoeling was. Fail! De look incl. beter foto’s vind je hier.

strike the pose failure

Kris Kross zong het al: Jump, jump. Ik ben dan ook een fan van spring foto’s. Het liefst op vakantie met een helderblauwe zee erachter, maar tijdens een outfit shoot schroom ik ook niet om het te proberen. Negen van de tien mislukken natuurlijk. Met als gevolg een half afgehakte Ceetje. Gelukkig waren de andere foto’s wel goed.

mislukte jump spring foto

Onder het mom: Seriously what the F was I thinking. Werd ik zo onzeker dat ik net als Miley Cyrus deze pose aan nam (haar smoes voor deze pose) Nee na een half uurtje foto’s maken ben je het gewoon wel eens zat en dan ga je wel eens gek doen. Dussssss. Je kan nog net niet mijn vullingen tellen. Betere foto’s van deze outfit post vind je hier.

moet dat nou echt pose

Nog zo eentje: Hey joh doe es knipogen ;) Mwoah dit is dan de “ik doe mijn best, maar het lukt niet helemaal, want het lijkt of ik moet poepen” versie ervan.

mislukte knipoog foto

Tijdens mijn kerst outfit shoot ging het regen. En smoeders pakte gelijk de paraplu erbij (vat je geen kou schatje…) En ik dacht om even tof met die plu te gaan zwaaien voor een leuk effect. Pwoa pwoaa pwowowow. Domper, want ik sloeg nog net mijn eigen hersenen niet in. 

umbrella faillure

Voor DeMakeUp maakte ik de sunkissed look. Hierbij had ik mijn lippen rood met een gouden ombre gemaakt. Maar ja dan moet de camera wel op mijn lippen scherpstellen ipv mijn ketting.

sunkissed look

En over ombre lippen gesproken: Een tijd geleden was ik aan het experimenteren met zwarte kohlpotlood en lipstick. Deze is uiteindelijk nooit online gekomen. Oeps daar slaak ik een gilletje van ;)

zwart paarse lipstick ombre

En nog zo’n typisch Ceetje gevalletje. Op een vrije zondag had ik alle tijd om lekker een mooie ooglook te maken. Hij was best aardig gelukt. Maar opeens was het al weer tijd om naar mijn ouders te gaan en kon ik er geen foto’s van maken. Dus probeerde ik wat foto’s te maken bij les parents. Waar natuurlijk geen daglicht lamp was en je het “flash light ruins everything” effect krijgt.

paars roze ooglook

Nou hopelijk was dit artikel een beetje leedvermaak voor jullie.

Wat is jouw meest mislukte foto?

Don't be shy......Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
CeetjeDe “net niet helemaal” foto’s

Comments

 1. Françoise

  haha, grappige foto’s! Ik heb altijd na een tijdje foto’s gemaakt te hebben van mij ooglooks, dat ik er geen zin meer in heb, maar ik moet er nog een aantal en dan ga ik dus haasten en dan zijn ze allemaal uit focus hahaha

 2. Manon

  hahah zo herkenbaar, af en toe zitten er echt foto’s tussen waarbij je denkt, waarom deed ik dat? Tof dat je ze online durft te zetten

 3. Tamara

  Om eerlijk te zijn vind ik ze allemaal stuk voor stuk toch prachtig, buiten dat ik het jammer vind dat je hoofd er niet op staat bij die ene foto voor een prachtige kledij merk maar pose is subliem.

 4. chucky1012

  Ook ik heb soms foto’s die er niet goed uitzien. Mooie kleur oogschaduw. Het staat je goed ;-) Xoxo

 5. Joyce

  Haha, leuk om eens te zien! Zelf schiet ik ook altijd een hoop foto’s en een hoop kunnen echt regelrecht naar de prullenbak!

 6. Cynthiiaa

  Haha, geweldige foto’s dame! Vooral die van Miley Cyrus! Zo herkenbaar trouwens, dus een gekke foto erin gooien, dat helpt. :) Awesomeness!

Leave a Comment

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.