Een dagje mee met Cee #3 Uk special

In Persoonlijk by Ceetje16 Comments

Een dagje mee met Cee is het eigenlijk niet. Het zijn een paar dagen mee met Cee. Een verslag van mijn vakantie in de UK :)

Deze foto is gemaakt met mijn telefoon. Ik vind het heerlijk om te vliegen. En dan vooral als het zo’n korte vlucht is met een prachtig uitzicht.

20140408_122851

We hadden een auto gehuurd om vanaf het vliegveld naar ons logeeradres te rijden. Ik dacht dat mijn vriend een grapje maakt toen hij zei dat ie een Fiat 500 had uitgezocht, want dat is natuurlijk niet de eerste de beste auto die een man zou uitzoeken. Maar hij dacht dat ik deze wel cool zou vinden. Hell yeah zo lief!

IMG_0172

Onderweg naar Milton Keynes waar we bij onze vriend Tom mochten logeren. Wat is het waanzinnig raar om links te rijden zeg! Zelf heb ik (chicken shit als ik ben) niet gereden. Maar de eerste dag is het toch wel wennen hoor! Milton Keynes zelf is zeg maar het Almere van Engeland. Héél veel rotondes en veel nieuwbouw.

IMG_0174

De eerste avond gingen we in een Indiaas restaurant eten in de stad. Het verhaal gaat dat Snoop Dogg in Londen moest optreden en dat er iemand van zijn crew speciaal met de helikopter naar dit restaurant is gevlogen om Indaas te halen. 

IMG_0187

We hebben die hele avond nog Jenga gespeeld. Wat een super leuk en spannend spel is dat zeg!

IMG_0191

De tweede dag heeft Tom ons alle leuke plekjes van Londen laten zien. Echt shoppen heb ik niet gedaan, want met twee mannen erbij gaat dat natuurlijk niet zo goed;) In deze winkel verkochte ze hele bijzondere schoenen. Niets gekocht natuurlijk, maar wel mooie inspiratie.

IMG_0193

Na een hele dag lopen waren we wel toe aan iets te drinken. Dit hebben we gedaan in het wijkje Camden. Hier zijn we later nog een keer naar toe geweest. Een beetje een alternatief sfeertje, met aparte winkeltjes en een leuke markt.

IMG_0195

De dag daarna was ik best moe van de hele dag door Londen slenteren en ben ik alleen naar het winkelcentrum van Milton Keynes gegaan. Dit was al een behoorlijk grote mall waar ik zoveel moois heb gezien (en gekocht hahaha) Onderstaand merk stond gewoon bij de Boots. Uiteindelijk heb ik er niets van gekocht, maar de verpakkingen waren allemaal retro stijl. Me likey!

IMG_0204

Ook de Naked3 heb ik staan bewonderen, maar dus niet gekocht. Ik weet niet precies wat me weer hield. Waarschijnlijk het feit dat ik van mijn Naked2 dupe al zoveel plezier heb, dat ik misschien van de 3 ook wel een dupe ga halen.

IMG_0206

Weer Indiaas eten en dat vind ik niet erg, want dat is mijn lievelings eten. Dit was een restaurant die er in eerste instantie niet echt bijzonder uitzag. Maar Snoop Dogg had hier beter naar toe kunnen gaan. Verrassend goed gegeten weer. Er was ook een dame in het restaurant die zo’n heftige lach had dat wij eigenlijk de hele avond ook in een deuk hebben gelegen.

IMG_0215

De dag daarna zijn mijn vriend en ik weer naar Londen geweest waar ik mijn laatste aankoopjes heb gedaan. Deze spulletjes heb ik natuurlijk verwerkt in een shoplog.

IMG_0218

De laatste dag zijn we naar Cambridge gereden. Een prachtige stad waar veel studenten wonen. Er zat iemand in een prullenbak een nummer van de Beatles te spelen. 

IMG_0244Eén prullenbakje verder stond dit mooie gebouw. In een ver verleden heb ik een lerarenopleiding Kunstgeschiedenis gedaan, maar verder dan dat dit Gotisch gebouwd is kom ik niet * shame on me* IMG_0246

Ik heb echt heel erg genoten van die paar dagen weg. De mooie gebouwen, de prachtige make up die er verkocht werd. Maar voornamelijk van de gezelligheid samen en de prachtige landschappen waar we doorheen reden. Die mooie blauwe lucht, met witte wolken, gele bloemenvelden en prachtige bomen.

IMG_0257 IMG_0258 IMG_0281

 Ben jij wel eens in Engeland geweest? In Londen of een andere stad?

Volg Ceetje.nl via Bloglovin of Facebook zodat je altijd op de hoogte bent van de laatste artikelen.

Don't be shy......Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
CeetjeEen dagje mee met Cee #3 Uk special

Comments

 1. Dagmar

  Wauw wat een prachtig verslag heb je ervan gemaakt! Zo mooi om te zien en te lezen. Echt genieten om op deze manier met je mee te gaan op stap, prachtige foto’s! Je ziet dat jullie hebben genoten, en wat gaaf van de fiat 500! Heerlijk, zo leuk! Geniet van deze mooie foto’s en de herinneringen aan deze fijne tijd <3
  Dagmar onlangs geplaatst…DIY / 10 tips voor meer positiviteit in je leven

 2. Rosanne

  Wat heb je mooie foto’s gemaakt zeg! Zo te zien heb je het naar je zin gehad. Wat lief dat je vriend een fiat 500 hebt uitgekozen!
  liefs x

 3. Demi

  Wat een prachtige blog heb je ook! Je schrijft zo ontzettend leuk, vanaf nu volg ik je via bloglovin. Wauw meis! xxx
  Demi onlangs geplaatst…Spam je blog!

 4. Iris

  Super leuk verslagje! Van mij mag je dit wel vaker doen! En je aankopen zijn natuurlijk ook helemaal geweldig!

 5. Babs

  Ja, wat een leuk uitstapje moet dat geweest zijn! Wij zijn in Londen geweest, alle musea en de Zoo bezocht, veel baglady’s gezien, een heel avontuur.
  Die gast in de prullenbak, hilarisch!
  De metro vond ik ook indrukwekkend, zo ontzettend diep onder de grond, waar ze schuilden voor de bommen…brrr.
  Babs onlangs geplaatst…Hoe kan je zien of je foto door een ander gebruikt wordt?

 6. Debbie

  Prachtige foto’s! Ik heb een half jaar in Londen gewoond voor stage, maar ik ben daarna nooit meer terug geweest. Een stedentripje Londen staat nog altijd hoog op mijn wensenlijst, jammer dat het zo duur is qua reis en verblijf.
  Debbie onlangs geplaatst…En dan is het zondag [week 17]

Leave a Comment

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.