Een dagje mee met Cee #6

In Persoonlijk by Ceetje21 Comments

Op tweede Pinksterdag zat ik model voor Patty. Ze volgt een visagie opleiding aan de B Academy in Amsterdam. Leek me weer een leuke gelegenheid om “Een dagje mee met Cee” van te maken.

Dagje mee met Cee #6 B Academy

De ochtend begon vroeg. Veels te vroeg! Onze kat Poetie (doof en aanleg om ‘s ochtends héél erg hard te miauwen) begon i.p.v. de normale acht uur, nu om hakf zes ‘s ochtends al te miauwen. Doordat ie doof is hoort hij zichzelf niet en gaat ie soms als een idioot te keer. I was not amused :( En zodra ik ben opgestaan gaat ie zelf lekker liggen slapen…..

Deaf white cat

Toen ik beneden kwam zag ik dat mijn vriend deze twee kleine plakbeestjes op de koelkast had geplakt. Van de Dirk….

Kleine dieren Dirk van den Broek

Om elf uur moest ik op mijn werk zijn om nog een paar dingen af te ronden. Dit was het laatste uurtje in de winkel. Zoals jullie misschien hebben gelezen (in dit artikel) ga ik vanaf nu een paar maanden een andere functie uit oefenen. Dag Hema Beauty…tot over 4 maanden.

Hema Beauty nagellak wand veel kleuren

In Haarlem was er tweede Pinksterdag een draaiorgel event. Er stonden er een heleboel waaronder deze. Ze zijn mooi, maar je wordt echt gek als ze voor je deur (of winkel) staan.

Draaiorgel dag Haarlem 2014

Daarna snel naar de B Academy in Amsterdam. Patty had op Twitter geschreven dat ze last minute een model zocht. Dat leek me super leuk, want het is heerlijk om zelf op de stoel te zitten. En natuurlijk mooi dat je wat visagie tips mee kan pakken. De opdracht was om een smokey eye te maken.

B academy Amsterdam face charts

Patty PBL B academy

Bij deze prachtige meid deed de lerares het voor. Eén kant van het gezicht werd opgemaakt. Shapen, wenkbrauwen perfect. Om vervolgens met kohlpotlood en zwarte oogschaduw een smokey eye te maken.

B academy smokey eyes les Amsterdam

Patty heeft het echt heel goed gedaan. Blenden, smudgen en nog meer blenden. Wat een hoog niveau wordt er nagestreefd bij de B Academy zeg. Thuis heb ik de andere helft van mijn gezicht geprobeerd na te make uppen. Hier volgt nog een artikel over. Ziet er raar uit zo’n half opgemaakt gezicht hahaha.

Half face gezicht make up smokey eyes green

Eenmaal thuis was mijn lieve vriendje al weer lekker aan het koken. 

IMG_0084

Er waren weer nieuwe afleveringen van Orange is the new Black uit. Dus voetjes omhoog, chips binnen handbereik en relaxen maar.

Orange is the new black 2014 kijken

Heb jij wel eens model gezeten voor haar of make up ofzo?

Win een make up pakket met producten van o.a. Essence, W7, Fogan en ELF. Klik hier om mee te doen met de winactie.

 

Don't be shy......Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
CeetjeEen dagje mee met Cee #6

Comments

 1. chucky1012

  Leuk dat je model was geweest voor zo een mooie look ;-)
  Mooie foto’s.
  Succes met je tijdelijke baan.

  Fijne dag Xoxo
  chucky1012 onlangs geplaatst…Sale

 2. saskia

  wat een leuke dag om mee te maken! en wat een verschil is dat heh tussen de ene en de andere kant! en wat heerlijk ook dat als je thuis komt dat vriendlief lekker aan het koken is!

 3. Bente

  Ziet er uit als een fijne dag!

  Jaren geleden heb ik een keer model gezeten toen mijn beste vriendinnetje een visagie opleiding deed. Erg leuk om een keertje mee te maken :)
  Bente onlangs geplaatst…Oranje koorts!

 4. Dineke

  Wat leuk dat je model hebt gezeten! Nu Academy is 1 van de beste make-up opleidingen in NL, dus sowieso leer je zelf ook heel veel van zo’n les!
  Dineke onlangs geplaatst…Sleek Face Form

 5. Babs

  Wauwie…wat een mooie make-up! ik heb laatst model gezeten, jawel, op dezelfde Academy, … maar dan als last-minute haarmodel. De kapster moest een examenonderdeel doen en haar model kon plotsklaps niet. Mijn haar was echt prachtig geknipt en de kapster was voor dat onderdeel geslaagd!
  Babs onlangs geplaatst…Blogsociety event: De harde blogwaarheid

Leave a Comment

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.