Een dagje mee met Cee

In Persoonlijk by Ceetje20 Comments

Vandaag een nieuw soort artikel op mijn blog: Een dagje mee met Cee(tje) Ik had het natuurlijk ook gewoon een plog kunnen noemen, maar dit bekt gewoon beter toch?! Vorige week vrijdag was ik vrij en had een leuk en druk dagje gepland. Dus besloot ik  mijn dag te fotograferen. Kijken jullie mee?

De wekker ging al vroeg, want voordat ik visite kreeg moest eerst het hele huis opgeruimd en schoon gemaakt. Heerlijk wakker worden met een mooie zonsopgang.

IMG_0016

Elke dag ontbijt ik met hetzelfde: Een boterham met chocolade hagelslag en een beschuitje/cracker met fruithagel. Dit keer zaten er weer funnies in de Venz. Diegene die mij vanaf het begin volgen weten misschien nog wel dat ik daar een beetje een haat liefde relatie mee heb: Ze zijn net te groot (of de opening te klein) waardoor je boterham vaak meer dan ruim belegd wordt met hagelslag.

IMG_0019

Nadat het ontbijt erin zat en het huis schoon was, nog even de blogs checken met Poetie op schoot. Hij wordt nu wat ouder en krijgt echte Pers kwaaltjes, zoals een verstopt traanbuisje. Hierdoor is zijn oogje vaak vies. Heeft ie zelf gelukkig geen last van.

IMG_0027

Om 11 uur kwam Efke gezellig langs. Ze heeft zich al twee keer opgeofferd voor mijn creatieve uitspattingen (de Sleek I Candy look en de Little monsters messing with make up) Natuurlijk hebben we weer een tijdje in de make-up gezeten. Dit keer geen look, maar gewoon lekker swatchen enzo.

IMG_0033

IMG_0045

Aangezien ik veel make-upjes heb die ik bijna niet gebruik, heb ik geprobeerd Efke zo veel mogelijk aan te smeren ;) Ik heb mijn stash laatst allemaal in Ikea bakjes georganiseerd en had dus een leuk blik over. Hup alles erin en voor Efke ;)

Make up blik Action

Daarna hebben we lekker geluncht met verse jus. Mmmm love it. Daarna zijn we naar de BB cream Shop in Hoofddorp gereden. 

IMG_0051

IMG_0054

Alles was vorige week met 15% korting bij de BB Cream Shop. Ook al is mijn favoriete BB cream van Etude House nog niet op, ik wilde wel alvast een extra tube kopen. Deze had ik ook al een paar keer bij Efke gebruikt dus zij kocht ook een tube.

IMG_0062

IMG_0065

Dit is Sascha van de BB Cream Shop. Ze heeft heel veel kennis over alle producten die ze verkopen in de webshop en heeft mij de eerste keer ook geadviseerd welke BB cream het beste bij mijn huid zou passen. Ook mocht ik een mooi oogschaduw palette van Lioele uitzoeken voor de winactie. Wil je meedoen? Kijk dan hier.

IMG_0059

IMG_0058

Later op de dag had ik nog een etentje met collega’s. Iedereen zou wat lekkers maken. Er was echt heerlijk gekookt door alle meiden. Zelf maakte ik een gerookte kip mango salade.

gerookte kip mango salade

Eén van mijn collega’s is echt een talent in cupcakes, muffins en cake pops maken. Mmmmm.

IMG_0094

Het huis van de collega waar we het etentje hielden is echt zo mooi ingericht. Ik heb super veel sfeer foto’s gemaakt. Om tien uur moest ik helaas alweer naar huis, want de dag erna moest ik gewoon weer werken.

IMG_0089

Vinden jullie het leuk om vaker een dagje mee met Cee te zien?

Wil jij een sprookjesachtige eye shadow palette van Lioele winnen. Hier kun je zien hoe je mee kunt doen.

 

 

 

Don't be shy......Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
CeetjeEen dagje mee met Cee

Comments

    1. Author
      Ceetje

      Mocht er weer een niet standaard (eten, slapen, werken, bloggen) dagje aankomen, neem ik jullie weer mee:)

Leave a Comment

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.