Get to know me……

In Persoonlijk by Ceetje16 Comments

Ik werd afgelopen week door  Dineke genomineerd voor de Liebster Award. En dit keer wist ik natuurlijk dat het niets met Justin Bieber te maken had! Nee die vergissing bega ik niet nog eens ;) (Benieuwd wanneer ik dit wel deed? Kijk dan hier )  Ik vind het natuurlijk heel leuk om weer genomineerd te worden , maar om eerlijk te zijn (en ja klopt, dat zou ik gewoon zijn op mijn eigen stukje www en dat doe ik dan ook) vind ik de Liebster Award “tag” best veel werk. Je moet weer 11 anderen nomineren. Tot dusver geen probleem, maar ik wil wel altijd nog checken of ze niet recentelijk een Liebster artikel hebben geschreven, anders vind ik het ook zo suf. Vorige keer ben ik uren bezig geweest met uitzoeken: Wie verdient hem, heeft diegene niet te veel volgers voor deze “tag” , is ze niet recentelijk al genomineerd (pagina’s in het verleden doorspitten) etc etc

Begrijp me niet verkeerd: Ik vind het idee super, maar ik vind één keer wel genoeg. Desalniettemin ( wauw serieus..dit woord moet dus echt aan elkaar!) vond ik de vragen die Dineke had uitgezocht wel heel leuk. Dus ik heb besloten om ze te verwerken in een “Get to know me” artikel. Ready Freddy? ….Komen ze dan!

1. Welk beautyproduct moeten álle vrouwen volgens jou gebruiken? Er moet helemaal niets. Fijn he?! Ik zou zelf mijn mascara niet willen missen en ik vermoed dat dit voor veel vrouwen geldt. Ik vind dat iedere vrouw mooi is van zichzelf. Al is er wel één ding wat iedere vrouw direct mooier maakt: Een glimlach op haar gezicht :)

smile

2. Wat zit er in jouw toilettas? Als ik op vakantie ga: Zonnebrand, mascara, dag- en nachtcrème, reinigingsdoekjes, scheermesje, borstel, tandenborstel en tandpasta. De laatste keer dat ik op vakantie ging, besloot ik (qua make-up) echt alleen mascara mee te nemen. Drie maal raden wat het eerste souvenirtje werd wat ik kocht: Een super palette make-up :) 

3. Hoe zie je jezelf over 20 jaar? Jeetje wat een lastige vraag dit. Ik denk daar niet zo heel specifiek over na eigenlijk. Ik hoop gewoon nog steeds gelukkig te zijn en te kunnen genieten van het leven. Te doen waar ik me fijn bij voel, gelukkig te zijn met mijn vriend,  mijn creativiteit te kunnen uiten, mijn lieve familie en vrienden regelmatig te zien, van muziek te genieten etc. 

4. Hoe ziet jouw ideale man er uit? Is dit een strikvraag? ;) 

strikvraag

5. Wat vind je zo leuk aan bloggen? Dat je naar een eindproduct toewerkt waar je blij mee bent en hopelijk andere mensen ook.  Daar bedoel ik mee,  de foto’s maken, het testen van looks, de hele weg naar een nieuw artikel is heerlijk om te doen. En als er leuke reacties op een artikel komen ben ik helemaal gelukkig :)

6. Wat maakt jouw blog uniek? Iedereen is uniek en door te bloggen wat ik zelf mooi, leuk of inspirerend vind, wordt het van zelf een unieke blog. Er zijn natuurlijk al heel veel blogs, maar voor mij is dit een vorm van mezelf uiten. Ik vind een beautyblog runnen een superleuke combinatie van creativiteit uiten d.m.v. beeld en tekst. 

7. Waarom ben je gaan bloggen? In dit eerste artikel schrijf ik hoe Ceetje.nl is begonnen. Maar ik zal het even kort samenvatten: Doordat ik heel veel beauty blogs aan het lezen was werd mijn liefde voor beauty steeds groter. Ik maakte battles van producten  en reviews in mijn hoofd. Toch hielden wat dingen mij tegen: Er zijn al zoveel blogs en HELP ik kan geen eyeliner met maar één hand zetten (wordt een beetje lastig in filmpjes) Gelukkig heeft mijn vriend me gepusht om het toch maar te gaan doen. 

8. Waar ben jij bang voor? Dat ik de kat per ongelijk in de wasmachine stop. Ja, ik hoor jullie denken en gniffelen… Poetie (de dove witte langharige pers) vindt het heerlijk om tussen de vuile was te zitten.Don’t ask why! Zijn vaste slaapplek is dan ook op de wasmand. We noemen de wasmand sinds kort: Het was-altaar, aangezien er vaak een kat boven op zit.  Ik check dan ook vaak neurotisch voor ik de wasmachine aanzet of de katten op een safe spot zitten hahaha. 

poets

9. Wat zou je nog eens willen doen in je leven en waarom? Ik ben echt gek op reizen en het lijkt me dan ook heerlijk om samen met mijn vriend een jaar de wereld rond te gaan. Ik ben gek op Azie, maar zou ook graag nog andere delen van de wereld willen zien. Oh wat zou dat fijn zijn: Nieuwe geuren, kleuren, gerechten etc te ervaren. 

10. Hoe ziet jouw droomhuis eruit? Het liefst zou ik weer in Amsterdam gaan wonen, maar dan wel in een huis wat vlak bij de natuur staat. Dan zou ik een stuk of vijf kamers willen, die allemaal in een ander thema ingericht zijn.  Een kamer heel modern wit, een andere kamer juist lekker roze etc. Met natuurlijk ook een uitgebreide make-up kamer. Oh en dat droomhuis is dan wel inclusief huishoudster ;)

Ik hoop dat jullie het leuk vinden om mij op deze manier iets beter te leren kennen. 

Ik zou het leuk vinden als je me volgt via Bloglovin :)

 

 

 

Don't be shy......Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
CeetjeGet to know me……

Comments

 1. Babs

  Ik heb mijn Liebster Award ook gedaan, het blijft leuk om al die persoonlijke dingen te lezen… en o my god, ik had gisteren hetzelfde; de wasmachine aangedaan.. ook even gekeken waar de kat was…

 2. Miss Sentinelli

  Gefeliciteerd met de nominatie! Super leuk :). En leuk om te lezen :). Ik snap het inderdaad hoor, ik was ook een aantal keer genomineerd, op een gegeven moment wist ik echt niet meer wie ik zelf moest nomineren haha, beetje veel werk ook lol.

  Aaah en Poetie, wat een schatje! En zo herkenbaar, onze kat is echt heeeeeeel nieuwsgierig en wil graag in de wasmachine en droger zitten…:o altijd even checken dus haha.

  1. Author
   Ceetje

   Het zal je toch gebeuren zeg, de kat in de droger! Ik check altijd als een neuroot, vooral bij de witte was hahaha.

 3. Petra

  Hahhahahahha die Poetie toch! Ik blijf naar die foto kijken… Wat een geweldig beest! (En wat een gegronde angst.. Goed je was sorteren en bij witte was extra goed opletten :) )

 4. Marjolein Kucmer

  Omg ik las net je justin nog wat blunder echt hilarisch :D

  En je kat is echt super schattig! ik zou ook bang zijn als ik zo’n schattig beestje in de wasmand elke keer had liggen :)

 5. Kirsty

  Wat leuk dat je Liebster Award op deze manier hebt gedaan! Van mij komt er binnenkort nog één artikel online met de award, maar daarna ga ik er geen artikels meer aan wijden denk ik; op een gegeven moment is het denk ik ook niet meer leuk om te lezen omdat veel vragen dan terug blijven komen.

 6. ChantalAngel

  Die foto! Maar ik ken de angst en check ook altijd voor ik de wasmachine aan zet en ja ik ben ook genomineerd voor het liebster award. En jeetje wat een werk haha.

Leave a Comment

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.