Mijn (extreme) kapsels door de jaren heen.

In Haar, Persoonlijk by Ceetje26 Comments

In mijn artikel 10 random facts about me was één van de willekeurig weetjes dat ik in de loop der jaren behoorlijk wat verschillende kapsels heb gehad. Jullie gaven aan het wel leuk te vinden wat van die (soms bijzondere) kapsels te zien. Aangezien ik mijn haar weer in een ander model heb laten knippen, dacht daar opeens weer aan.  Ik ben door wat oude fotoboeken heen gaan spitten en heb foto’s gemaakt van de foto’s. En daar heb ik weer een collage van gemaakt. Realiseer je wel dat de meeste van de foto’s gemaakt zijn in de jaren ’90 dus een heel ander tijdsbeeld dan nu hahahaha.

Collage2

 1. Hier was ik denk ik een jaar of twaalf en had ik voor de eerste keer zo’n mousse kleuring erin gedaan. Nog niets bijzonders, maar de eerste stap was gezet ;)
 2. Op deze foto had ik mijn eigen haarkleur. Langer dan deze lengte ben ik nooit gegaan, omdat ik vrij dun haar heb en het er dan snel slap uitziet.
 3. Wat roze plukken erin toen ik ongeveer 15 was.
 4. Ja en dan….De onderkant heb ik kaal geschoren. Ik was verliefd op een jongen die dat ook had, dus deed ik het ook. Ik was geen gabber ofzo, meer een alto. Ik herhaal: Ik was GEEN gabber! ;)
 5. Hier heb ik de onderkant nog kort en besloot het zwart te verven. OMG mijn moeder kreeg echt een hartaanval. Ik ben al een bleekscheet en ik zag er echt uit als een spook. Ik tekende mijn wenkbrauwen ook zwart.
 6. Geen duidelijke foto, maar hier had ik mijn zwarte haren in een soort kort, met veel wax in punten gedraaid kapsel. Tja de pubertijd…
 7. Hier was het zwarte er bijna uitgegroeid, denk dat ik hier 16 was ofzo. Maar als toch iedereen denkt dat je 12 bent kan je het net zo goed in twee staartjes doen toch?!
 8. Hier had ik mijn wafelijzer van Babyliss gekocht. So 90’s maar goed.
 9. Hier was ik denk ik 18. Weer gewoon rustig lang haar in mijn eigen kleur.
 10. En deze kleur vind ik stiekem nog steeds erg tof! Ik had de film “Lola rennt” gezien Echt een aanrader trouwens. En de hoofdpersoon had deze kleur, dus wilde ik dat ook.
 11. Op mijn 19e wilde ik graag dreadlocks. Deze heb ik van mijn echte haar laten zetten. Zo gezegd zo gedaan. Bij deze foto stond ik model voor een visagie cursus.
 12. Weer een dreadlock foto. Ik heb mijn haar denk ik een jaar of 3 zo gehad en ik droeg het op veel verschillende manieren. Twee knotten, los of een staart. Soms als ik de bus in kwam begonnen ze “Free styler” te zingen hahaha.
 13. Toen de dreads eruit geknipt waren, was mij haar natuurlijk best kort. Toen heb ik een jaar ofzo met een stoer kort kuifje gelopen. Stond ook wel leuk. Ik voelde me stoer mee, maar miste het vrouwelijke.
 14. En hier werd ik wat rustiger met mijn kapsel keuzes :) 
 15. Dit is een jaar of vijf geleden. Mijn haar had ik wat korter laten knippen en er kwam opeens slag in :)
 16. Deze foto is van een jaar geleden. Mijn haar was heel leuk in laagjes geknipt.

Er missen nog wat kapsels, waaronder eentje met paars haar en knotjes op mijn hele hoofd zoals Bjork, maar zo hebben jullie wel een beetje een beeld he?! ;) Morgen zal ik een vlog online zetten, waar ik geknipt word en jullie mijn nieuwe kapsel kunnen zien.

Wat is het meest extreme kapsel wat jij ooit hebt gehad? 

Ik zou het leuk vinden als je me via Bloglovin volgt :)

Don't be shy......Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
CeetjeMijn (extreme) kapsels door de jaren heen.

Comments

  1. Author
   Ceetje

   Ik was een eigenwijze puber en deed waar ik zin in had met mijn uiterlijk. (mijn moeder kreeg er grijze haren van hahaha)

 1. Cindy

  Wow, jij had lef met je kapsel. De dreadlocks en dat korte zwarte vind ik erg leuk bij je staan, maar ook hoe je je haar nu hebt. Erg leuk om te zien zeg!
  Cindy onlangs geplaatst…It’s weekend tag

 2. Kirsty

  Wat knap dat je zoveel verschillende kapsels hebt geprobeerd! Ik ben daar niet zo’n held in, heb het zodra ik een beetje wat te zeggen had over wat voor kapsel ik wou eigenlijk vooral lang gehouden :P
  Kirsty onlangs geplaatst…Must-see Films Februari 2014

 3. Hilde

  Wat leuk om te zien zeg! :) Ik vind dreads echt heel gaaf en wou het zelf ook heel lang, maar durfde het nooit aan :p Ik staar nu nog steeds vol bewondering naar mensen met dreads haha ^^
  Hilde onlangs geplaatst…Postcrossing – update #2

  1. Author
   Ceetje

   Vond ik ook wel één van de leukste kapsels die ik heb gehad. En het Lola Rent rode haar ;)

  1. Author
   Ceetje

   Hahaha so 90’s! Ik moet ook altijd wel lachen als ik zie wat voor een aparte kapsels ik heb gehad. Ik denk dat ik binnenkort weer eens een kleurtje (roze) in mijn haar ga doen :)

 4. Marije

  Heel tof om te zien! De dreads stonden je Súpertof! en Freestyler is toevallig wel een heel Vhet nummer haha! (lekker jeugdsentiment, Looove the 90’s) kriebelt het nooit om ze weer te laten zetten? bij mij namelijk wel en ze zijn er nog maar kort uit :s Korte kapsel dat je daarna had staat je ook heel goed! XX
  Marije onlangs geplaatst…“Meet the Hairstylist” Sue Soussain

  1. Author
   Ceetje

   Hey Marije. Wat leuk dat je nog even naar het artikel kwam kijken :) Dreads was zeker een favoriet van me, maar nu ben ik heel blij met mijn korte asymmetrische kapsel :)

Leave a Comment

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.