Onthulling van “Project Secret”

In Beauty, Persoonlijk by Ceetje21 Comments

De laatste tijd hebben jullie mij op verschillende social media misschien al wat horen zeggen over “Project Secret”. En vandaag ga ik jullie eindelijk vertellen wat dit inhoudt: Samen met 21 andere bloggers ben ik uitgekozen om als vast team voor de HEMA blog artikelen te schrijven. Gisteren is de blog live gegaan. Behalve de officiële HEMA bloggers zal er ook (aanstormend) talent gaan schrijven voor de blog. Er zijn 1000 andere (aspirant) bloggers uitgezocht die kans maken op een plekje op de HEMA blog.

hema bloggers

Ik vind het allemaal heel spannend. Ik sta als babyblogger (want ik ben natuurlijk nog maar 1 jaartje bezig) tussen grote namen zoals Chapter Friday en Kittehscupcakes. Ook moest ik afgelopen week bij het HEMA blog academy event voor 1000 man spreken. Maar ik heb er zooooo veel zin in! Er staat inmiddels al één artikel van mij online. 

hema blog Ceetje

De blog is opgedeeld in zes thema’s: mode, foto, wonen, beauty, blijmakers en eten en drinken. Dus voor ieder wat wils zou ik zeggen. Wat kunnen jullie van dit hele project merken op Ceetje.nl? Eigenlijk verandert er niet zo veel. Ik schreef natuurlijk al regelmatig over HEMA artikelen en dat zal zo blijven. Nog steeds met dezelfde eerlijkheid over de producten zoals jullie gewend waren. De artikelen die ik voor de HEMA blog schrijf zal ik ook op Ceetje.nl plaatsen. Om ze herkenbaar te maken zal ik dit onder aan het artikel erbij plaatsen.

hema blog ceetje beauty

Ik heb echt heel veel zin om met een leuk team mensen de HEMA blog tot een groot inspiratie platform te maken. Ook zie ik er naar uit om (nieuw) blogtalent te gaan ontdekken op de blog.

Je kunt de HEMA blog hier bekijken. Laat je me weten wat je ervan vind?

Liefs Céline

Maak kans op het Sleek Storm oogschaduw palette. Klik hier om naar de winactie te gaan.

Don't be shy......Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
CeetjeOnthulling van “Project Secret”

Comments

Leave a Comment

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.