Persoonlijke update & Question time!

In Persoonlijk by Ceetje16 Comments

Vandaag krijg je de kans om alles te vragen wat je zou willen weten over mij of mijn blog. De leukste vragen zal ik beantwoorden en jullie mogen kiezen of ik dat in een filmpje of een geschreven artikel doe.

vraagteken

Eigenlijk stond er voor vandaag een ander artikel ingepland, maar afgelopen week is het allemaal wat anders gegaan dan gepland. Ik was heel trots op mezelf dat ik 10 dagen vooruit had gepland. Dit kwam ook heel goed uit, want afgelopen week was het heel onrustig. Doordat mijn allergie opeens heel erg werd, sliep ik van de jeuk soms maar een paar uur per nacht. Na een paar slapeloze nachten door de allergie ging het helaas van kwaad tot erger :( Zoals jullie misschien weten had mijn vriend een tijdje geleden erg last van nierstenen. Althans dat werd toen gedacht. Afgelopen woensdag- en donderdag nacht hebben we de hele nacht op de spoedeisende hulp gezeten, omdat hij hele erge pijnaanvallen kreeg. Sinds vrijdag ligt hij in het ziekenhuis. Het is niet super ernstig ofzo, maar zijn galblaas is erg ontstoken en zit vol met stenen en gruis. Dit artikel schrijf ik dan ook in het ziekenhuis, terwijl we wachten op bloeduitslagen en of hij geopereerd gaat worden. Mijn vriend is er heel rustig onder, omdat hij allang blij is dat hij geholpen wordt. Kortom wat onrustige dagen en wat minder tijd om mooie foto’s te maken en te bloggen. 

Wat zou jij over Ceetje willen weten? Wil je de antwoorden in een artikel of filmpje terug zien? 

Ik zou het leuk vinden als je me via Bloglovin volgt :)

Don't be shy......Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
CeetjePersoonlijke update & Question time!

Comments

  1. Author
   Ceetje

   Bedankt Rosita en alle andere meiden:) Helaas ligt hij nog steeds in het ziekenhuis, maar na de operatie zal het vast snel beter met hem gaan.

 1. OhHappyMay

  Wat zou je doen als je een buitenaards wezen tegen zou komen?
  Oh ik ben zo slecht in dit soort vragen! Hihi. Je vroeg zelf een mening over video of geschreven antwoorden; ik vind persoonlijk geschreven fijner, want ik lees vaak blogs in de trein en dan sla ik filmpjes altijd even over. Maar dat is echt persoonlijk!

 2. Manon

  Wat heftig van je vriend :( hopelijk word het snel beter met jullie allebei!!!

  Ik wil wel eens weten hoe je zoveel zelfvertrouwen uitstraalt, tenminste wat ik uit je video’s kan zien vind ik dat je heel veel zelfvertrouwen hebt en ik heb dat totaal niet.
  Manon onlangs geplaatst…BODIEBOOST | Het dagboek & Het kookboek

Leave a Comment

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.