Persoonlijke update, winactie en kortingscode

In Persoonlijk, Winactie by Ceetje13 Comments

Hey Beauty’s! Hebben jullie me gemist? Eerste Pinksterdag zou ik even offline zijn om van webhost te veranderen. Dit pakte helaas wat anders uit dan verwacht. Er was een dubbele verhuizing van Ceetje.nl nodig om de snelheid van de site te verbeteren.  Maar ik ben weer back on track girlzzzz!

winactie ceetje.nl

Deze week zou ik eigenlijk vrij zijn om lekker te klussen in huis. En natuurlijk flink te bloggen :) Maar vorige week werd ik opeens gevraagd om deze week te beginnen aan een nieuwe uitdaging. Zoals de vaste lezers wel weten werk ik bij Hema Beauty (de stand alone shop) Maar sinds deze week ondersteun ik het Beauty team op het hoofdkantoor. Ik heb nu 3 dagen gewerkt en het is heel divers werk. Zo zie ik de nieuwste collecties (omg er komen toch veel mooie producten aan!!!!) , help ik met project Hema op Lowlands, maar zit ik ook veel met mijn neus in de cijfers. Kortom niks klussen, maar inwerken ;)

winactie ceetje

En omdat mijn site er toch 5 dagen uit heeft gelegen heb ik besloten om de lopende winactie een week te verlengen. Je kun dus nog t/m 22 juni kans maken op een pakket vol make up met o.a. W7, Fogan, Essence en E.L.F producten. Wil je meedoen kijk dan hier.

Simply Skin kortingscode ceetje

Ook nog even een reminder dat je met de Kortingcode Ceetje 15% korting krijgt op alle Simply Skin producten. Wil je meer over de producten van Simply Skin en de kortingsactie weten kijk dan hier.

Nou jullie zijn weer helemaal bij. Ik ga nu snel verder bloggen om te zorgen dat jullie weer iedere dinsdag, donderdag, zaterdag en zondag vers blogvoer hebben.

Liefs Céline

Don't be shy......Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
CeetjePersoonlijke update, winactie en kortingscode

Comments

 1. chucky1012

  Ik had je inderdaad hier al flink gemist en dacht dat je ziek was.
  Fijn dat je er weer bent en dat je site weer online is.
  Ik ben zeer benieuwd naar de nieuwe producten omdat ik er zoveel leuke beautyproducten shop en ik kan er niet voorbij lopen zonder dat ik er iets gekocht heb.
  Het lijkt me zo een leuk baan dat je hebt.
  Ook ben ik zeer benieuwd naar het project op het festival ;-)

  Happy Friday Xoxo
  chucky1012 onlangs geplaatst…Party

 2. Denise

  Fijn dat je er weer bent! Super gaaf dat je nu een andere uitdaging hebt waar je helemaal voor kunt gaan. Met de winactie doe ik al mee. Liefs <3

 3. Diny Gijsberts

  WANTED!!!Because I <3 It!!!
  Facebook; Diny Gijsberts
  Pinterest; DinyG
  Google+; Diny Gijsberts
  YouTube; Diny Gijsberts
  Bloglovin nr. 8 ; Bjorn Gijsberts
  Twitter nr. 57; Dinie Gijsberts

  1. Author
   Ceetje

   Np problem. You can always ask at the Hema. They can check it in the computersystem (Inci) for you. But I’ll check the make up base for you and email it.

Leave a Comment

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.