Picture this #6 & spam je Instagram

In Persoonlijk by Ceetje4 Comments

Sorry sorry..*blush* Dit artikel had eigenlijk vanochtend online gemoeten. Smoesjes, smoesjes. Iets met overwerken en verhuizen van de site. Maar laten we dat gewoon vergeten en door knallen.

Zo hey weten jullie nog wel wat een Picture this is? Het is alweer veel te lang geleden dat ik een kijkje in mijn leven gaf d.m.v collages van mijn Instagram account. So let’s begin:

PicMonkey Collage2

Gelijk de party pics eerst, want er is natuurlijk veel gezelligheid geweest afgelopen tijd. Samen met Efke :) Een dansje doen is voor mij echt de ultieme ontspanning. Op de eerste foto draag ik trouwens het KittehsCupcakes shirt. Sinterklaas heb ik ook samen met Efke en haar familie gevierd. We gingen het dobbelspel doen. Ik had de fotoprops van HEMA meegenomen waar we natuurlijk gelijk wat rare foto’s mee hebben gemaakt.

PicMonkey Collage5

Efke was jarig en vroeg zilverkleurige ringen. En aangezien ik niet goed ben in kiezen heb ik maar een hele boom voor haar gekocht. Voor mijn verjaardag kreeg ik een heleboel mintgroene dingetjes. Ook kreeg ik van mijn BFF Jids een supergave melk opschuimer in de vorm van een pistool. Some call me the gangsta of cappuccino ;)

PicMonkey Collage1

Nog even een heimwee foto naar mijn oude uitzicht. Nu ik in de stad woon is het gelijk een stuk lastiger om outfit foto’s te maken. Best spannend, want ik was gewend dat er allemaal oude mensjes uit het raam keken terwijl ik stond te fotograferen. Nu zijn het allemaal hipsters en kreeg ik last van koud water vrees. Maar moet er binnenkort toch doorheen, want steeds binnen outfits showen is m ook niet helemaal.

De middelste foto is van een concert van Alain Clark waar we spontaan heen gingen. Oehhh men wat was dat goed. Leuk hoe spontane avondjes vaak het leukste zijn! Net zoals “eventjes”de stad in. Want in Haarlem is nu natuurlijk Serious Request aan de gang. 

PicMonkey Collage6Het laatste drieluik is een allegaartje: Weer een spontane actie. Mijn moeder vroeg of ik mee ging naar Beat the Kitchen. Drie dames die op drums en percussie echt een vette rockende show neerzetten. Zeker een aanrader! En dan nu…rapapapaaaaa. Mijn haar is rood. Of ik er blij mee ben dat lezen jullie binnenkort nog wel uitgebreid op Ceetje.nl, want hier komt natuurlijk een verslag van ;) En soms heb je van die dagen dat je (ondanks je no buy regels….) toch iets moet kopen. Gewoon om jezelf op te vrolijker. And then there are shoes! Hallo nieuwe hoge hakken <3

Weet je wat? Tijd om legaal jullie Instagram account te spammen. Laat even weten waarom we juist jouw Instagram account moeten volgen. Ik zou het natuurlijk ook leuk vinden als jullie mij op Instagram willen volgen.

Liefs Céline

Don't be shy......Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
CeetjePicture this #6 & spam je Instagram

Comments

Leave a Comment

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.