Picture this #2

In Persoonlijk by Ceetje13 Comments

Het is weer tijd voor een kijkje in het leven van Ceetje :) Ik denk steeds dat ik niet genoeg foto’s heb, maar dat valt dan uiteindelijk toch wel mee.

Best friends.collagejpg

Mijn verjaardag is natuurlijk al weer een tijdje geleden, maar dit wil ik jullie niet onthouden: Jidske had voor mijn verjaardag een super lieve collage gemaakt met foto’s van vroeger van ons. De collage was staand en ik heb hem liggend “verknipt” . Vanaf onze geboorte waren we direct beste vriendinnen, aangezien onze ouders ook al vrienden waren :)

babs 2 Collage

Met Babs van BeautyByBabs ben ik een dagje wezen shoppen in Utrecht. Ik was al een jaar of tien niet meer in Utrecht geweest, dus ze liet me alle leuke winkeltjes en steegjes zien. We hebben een heerlijk dagje gehad, veel geshopt en gekletst. Babs had echt super leuke budget nagelstickers op en als verassing kreeg ik bij mijn kerstkaartje ook een setje. Daar heb ik natuurlijk een artikel van gemaakt! Bij de Flying Tiger in Utrecht kocht ik deze cutie cat oorwamers voor €3,-

PicMonkey Collage

Ik ben geen master kok, maar ben wel gek op goed eten.  Gelukkig heb ik een vriend die overheerlijk kan koken. Maarrrrrr groentesoep kan ik dan wel weer lekker maken: Een beetje van mezelf en een beetje van Maggi :)

Ook ben ik een middagje gaan fotograferen met mijn vader. In de hoop mijn “nieuwe” camera wat beter te leren kennen. Mijn vader had echt heel erg zijn best gedaan en een hele opstelling gebouwd met lampen. 

Vlak voor kerst was mijn Oma jarig. Ze werd 92!!!! Wist je dat mijn oma me ook vaak Ceetje noemt? We zijn met de familie gezellig gaan High Tea-en. 

kerst collage

Voor de kerst had ik me helemaal opgedoft. Nou ben ik niet zo van de strapless jurkjes, maar deze wilde ik perse hebben (Voor €10,- bij de Vintage Store, dan laat je m toch niet hangen) Ik had wel met mezelf afgesproken dat als ik het jurkje kocht ik hem ook aan moest trekken. Dat is gebeurd, maarrr (eerlijk zijn Ceetje!) halverwege de avond heb ik mijn reserve setje met broek aangetrokken, want ik bleef maar hijsen ;) Mijn vader had nog wat foto’s van mijn vriend en mij gemaakt <3 Mijn moeder had echt heerlijk gekookt en het was fijn om met zijn alle samen te zijn. 

tas lush cat

Terwijl ik bezig was met de producten te fotograferen voor het Lush Sale artikel, ging Poetie helemaal los op de lege tas. Poetie is inmiddels al twaalf jaar en hij begint typische pers kwaaltjes te krijgen, zoals een verstopt traanbuisje waardoor zijn oogje wat viezer is. Rocky gaat als een koning op elke tas zitten :) Ook werd ik nog verrast met een leuk pakketje wat ik had gewonnen bij Marjolein. Ze had alles zo lief ingepakt. Ik was hier extra blij mee, omdat ik nu natuurlijk in een no buy zit en dan toch wat nieuwe spulletjes heb.

oud en nieuw

Met oud en nieuw was het me eindelijk gelukt om goed kunstwimpers op te doen. Ik was hier zo blij mee dat ik gelijk heel veel foto’s heb genomen voor een FOTD. Ik begin steeds meer irritante bloggers trekjes te vertonen: Champagne open, proosten en direct een mooi blogfoto momentje zien…. Dus de oud en nieuw nagels gelijk op de foto. Mijn vriend en ik hebben gezellig thuis tv gekeken tot 12 uur en daarna zijn we nog de stad in geweest om samen met vrienden het te vieren.

Vinden jullie dit teveel foto’s voor een “picture this” of is het wel goed zo? Als je liever meer, maar kortere “picture this” artikelen wilt zien dan hoor ik het graag. 

Ik zou het leuk vinden als je me via Bloglovin volgt :)

 

 

Don't be shy......Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
CeetjePicture this #2

Comments

 1. Babs

  Leuk juist, al die foto’s! Heel herkenbaar, die blogger fotootjes nemen. Al doe ik dat meestal weer voor Facebook.. eigenlijk te erg, klik, klik en weer een foto, hahaha!
  Die oorwarmers, was ze helemaal vergeten! Ze zeggen dat het volgende week gaat sneeuwen, dus mooi geen koude oren. En geinig!
  Wat een lief snuitje heeft Poetie en leuk om jouw oma te zien.(moet direct aan die plantjes denken)
  Met die jurk en bloem in je haar lijk je net een bruidje, you could have fooled me ;)
  Ik ben ook zo iemand die rustig eind van de middag bij familie mijzelf omkleed in wat makkelijks als iets niet lekker zit.. hakken uit, sloffen aan.
  En die nagel stickers die ik je stuurde, wat een schot in de roos, leuk dat zulke kleine dingetjes soms zo bijzonder kunnen worden! xxx
  Babs onlangs geplaatst…Spam je Blog 2014

 2. Cindy

  Wat ontzettend leuk om foto’s te mogen zien van jou. Lieve foto van jou en je vriend, mooi jurkje ook, voor maar 10 euro!
  Ik vergeet steeds juist van mooie momenten foto’s te maken, heb ook niet altijd mijn camera bij de hand en juist als het moment voorbij is, dan denk ik: Waar is mijn mobiel? Nepblogger haha!
  Cindy onlangs geplaatst…Hema serum sensitive skin

Leave a Comment

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.