Picture this #3

In Persoonlijk by Ceetje13 Comments

Tijd voor een nieuwe Picture this op Ceetje.nl. Vanaf januari had ik al geen nieuwe gemaakt dus kijk mee naar mijn (wilde ;) belevenissen van afgelopen 1,5 maand.

PicMonkey Collage

Ushi me dushi wat houd ik toch van sushi. Nadat mijn vriend geopereerd was (vijf littekens rijker, maar wel een galblaas en 10 kilo armer) kreeg hij gelukkig al snel weer zin in goed eten. We zijn zo decadent geweest om sushi te laten bezorgen tot in de ziekenhuis kamer. Hij smaakte helaas niet zo lekker als waar we normaal bestellen, dus eenmaal weer op de been zijn we gezellig met mijn broertjes en schoonzusje bij Itoshii wezen eten. Dit smaakte gelukkig heerlijk. We moesten bestellen met een tablet, echt gaaf! De middelste foto was van een appel die bijna zo groot was als mijn hoofd :)

Picture this #3 Ceetje.nl

Het lijkt erop of de katten nog een keer vriendjes gaan worden. Ze zijn al vanaf jongs af aan samen, maar echt leuk vinden ze elkaar niet. Toch merk ik dat ze ,nu ze wat ouder worden, vaker bij elkaar liggen. Dat is dan gelijk een Kodak momentje. Terwijl ik bezig was met foto’s maken voor een review kwam Poetie even lekker kijken. Ik heb jullie gewaarschuwd: lange witte haren kun je zelfs op product foto’s vinden bij mij ;)

Picture this #3 Ceetje

Eind januari had ik een heel gezellig en druk weekend. Ik was uitgenodigd om met Jidske en een stel vriendinnen naar een Oriflame party te gaan. Dit was echt heel gezellig en ik heb me zowaar ingehouden om iets te kopen. (oh nee, het wonderpotje komt binnenkort!) Daarna ben ik met Jids naar Kleve in Duitsland gegaan. Daar hebben we 2 uur lang geshopt in de DM. De shoplog van de make up producten vind je hier. Het weekend eindigde met de workshop fotograferen voor bloggers. Wat een inspirerende en leerzame dag was dat zeg. Ben je benieuwd naar het verslag en hoe je zelf zo’n workshop kunt volgen kijk dan hier.

Picture this #3 www.ceetje.nl

In Duitsland zag ik in een winkel Raider liggen. Kennen jullie deze nog nog noggggg? Ik weet nog goed hoe de naam naar Twix veranderde (long time ago!) en ik checkte dan ook gelijk de tht datum. Call me blond hahaha maar in Duitsland heet het dus nog gewoon Raider. Deze schattige eekhoorn heb ik daar ook gekocht. Het is nu de waxinelichtjes pot geworden. De laatste foto spreekt voor zich…mmmm chocolade.

PicMonkey Collagbe

De look die ik bij Efke maakte was toch wel iets waar ik stiekem heel trots op ben :) Het was heel erg out of my comfort zone, maar dat houd je creatief! En een paar weken geleden behaalde ik de 150 volgers via Bloglovin! Ik wil weer een winactie houden zodra ik de 200 bereikt heb. Het filmpje waarin Renate van Knip Imperium mijn haar knipt is inmiddels 1000 keer bekeken. Voor een gemiddelde youtuber een lachertje, maar ik word daar zo blij van als een kind!

PicMonkey Collagen

Ook ben ik nog op de persdag van de Hema geweest. Wat een boel vrolijke spulletjes komen er binnenkort in de winkel. Ik kreeg van de nieuwe gezichtsverzorgings lijn een aantal producten mee om te testen. En die nagellak….is geen nagellak. Het is namelijk een USB stick :) Op de middelste foto heb ik een zonnebril op die nog van mijn oma geweest is. Hij is denk ik wel zo’n 30 jaar oud. “Beetje” groot voor mij bzzzzzz ik ben een bijtje ;)

PicMonkey Collage7

Toen ik op valentijnsdag naar mijn werk fietste zag ik allemaal ballonnen in de straat. Ik vond het zo tof! Dit was een slimme marketingtruc van een winkelier in die straat, maar mijn ochtend begon met een glimlach :) s’ Avonds ben ik mijn vriend gaan verassen. Hij dacht dat ik met een vriendinnetje had afgesproken, maar in plaats daarvan heb ik zijn bardienst op de sportclub wat gezelliger gemaakt.

Hebben jullie wat leuks gedaan met valentijnsdag? En wat zouden jullie leuk vinden om te winnen bij 200 Bloglovin volgers? 

Volg jij Ceetje.nl op via Bloglovin?

Don't be shy......Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
CeetjePicture this #3

Comments

 1. Manon

  Leuke foto’s, ik merk het ook bij onze katten, zijn ook vanaf kleins bijelkaar lagen elkaar niet echt, maar liggen nu ook steeds vaker bij elkaar. Ik denk dat ze dat gewoon doen als ze ouder worden.

 2. Cindy

  Superleuke foto’s! Naar aanleiding van jouw blogpost over die cursus fotografie heb ik me ook opgegeven. Het is voor mij in de buurt, dus ideaal!
  Ik heb mijn vriend op het laatste moment nog verrast met een wedstrijd van PSV, waar hij fan van is. Eigenlijk was het niet de bedoeling om iets te doen, maar het kwam “toevallig” zo uit.
  Cindy onlangs geplaatst…Ik wilde dus een nieuwe profielfoto…

 3. Natasja

  Gefeliciteerd met de 150 volgers (nu alweer 160, dat gaat hard)! Ik denk dat alles aan cosmetica wel leuk is om te winnen. En wat heb je een leuke en drukke tijd achter de rug. Ziet er goed uit!
  Natasja onlangs geplaatst…Store Opening | MOOI

Leave a Comment

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.