Picture this #5

In Persoonlijk by Ceetje20 Comments

Doordat ik af een toe een “Een dagje mee met Cee” artikel er doorheen gooi vergeet ik bijna dat er ook nog een “Picture this” bestaat. Vandaag dus weer wat random foto’s uit mijn leventje van de laatste tijd.

Op de eerste foto zie je mij op mijn werk. Efke kwam langs met een vriendin. Efke kennen jullie misschien nog wel van de extreme looks die ik bij haar mag maken ( o.a. de Little monsters messing with make up look :) Anywayzzzz ze waren dus op mijn werk en haar vriendin heb ik opgemaakt. 

Op koningsnacht gingen mijn vriend en ik uit en maakte ik deze selfie. Ik was er van overtuigd dat het mijn eerste echt gelukte selfie was. Totdat ik m op mijn telefoon bekeek. Hahahaha het werd dus een ussie :)

En van een ussie naar een kussie. Hier gaf ik via Instagram Roos een dikke kus <3

picture this goed

OMG wat ben ik toch een kluns. Ik weet niet hoe ik het gedaan heb, want ik deed dit keer niet wild ofzo…nee echt niet! Maar toch brak mijn autosleutel af in het slot :( Nog een foto van al mijn schoenen die ik op mijn Instagram zette als teaser voor mijn schoenen stash filmpje. De laatste foto is niet echt een beauty blog foto. Dit was op Lage Weide, het distributiecentrum van de Hema. Voor mijn opleiding ging ik daar een dagje heen. Het is zo verschrikkelijk indrukwekkend hoe er allemaal voor wordt gezorgd dat de spulletjes op tijd bij alle Hema’s zijn!

picture this frandom

Rocky (de tijger kat roawww) is helaas sinds een tijdje ziek. Hij heeft iets aan zijn nieren en het is afwachten hoe het gaat lopen. Hij is al bijna 13 jaar mijn kat en ik word zo verdrietig van het idee dat ie er straks misschien niet meer is :( Poetie , de gekke witte kat) vind het katten reismandje helemaal niet eng en gaat er inzitten voor ik Rocky erin krijg.

picture this 5

We hebben een nieuwe smoothie maker en ik mix me helemaal suf aan lekkere verse fruit met tarwegras drankjes. Op de middelste foto zie je de tajine schaal waar overheerlijk eten in zit wat mijn vriend heeft gemaakt. Wat ben ik gelukkig met zo’n lekker kokend vriendje <3 En ook de big shrimpin maaltijd heeft mijn privé chefkok gemaakt!

picture this food

De eerste foto is een t-shirt van de kinderafdeling van de Hema. Ik moest een teske denken toen ik dit t-shirt zag. Ik kocht m in de grootste kindermaat. Hij paste…..net……niet :( Op de vrijmarkt van Koningsdag stond een meisje die van oude LP’s tassen had gemaakt en verkocht. Hoe tof is dat?! En over tof gesproken: dat jasje van Adidas wil ik eigenlijk heel graag hebben. Maar hij is €75,- en daar moet ik even over nadenken. Maar ik krijg m niet uit mijn hoofd!

picture this 5 -2

 Hebben jullie nog wat leuks mee gemaakt afgelopen tijd?

Je kunt nog een paar dagen meedoen met de Sleek winactie. Kijk hier hoe je kans maakt op het LE Showstoppers palette.

Don't be shy......Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
CeetjePicture this #5

Comments

 1. chucky1012

  Ik hoop dat de kat die nu ziek is snel beter wordt.
  Mooie foto’s en heerlijk eten.
  Fijn dat je een dag had meegelopen in het distriebutiecentrum zodat je weet wat er allemaal gebeurt voordat alles naar de winkels van de Hema gaan.

  Mooie dag Xoxo
  chucky1012 onlangs geplaatst…De perfecte cream

 2. kelly

  Wat een gezellige foto’s!En wat een origineel idee… die LP tassen! En erg naar van je kat…klinkt niet goed..:( Ik hoop dat hij snel opknapt! Heerlijk ‘ wokgarnalen’. Eten wij ook zeer regelmatig!!Met lekker veel knoflook, uien en peterselie.. VERSLAVEND LEKKER!

 3. Bianca

  Leuk om te zien wat je zoals hebt gedaan :) Dit was voor mij zelf een hele rustige (tegen het saai aan) week x

 4. saskia

  Het resultaat van iets niet uit je hoofd krijgen is dat je het toch gaat kopen vrees ik hihi.
  je schoenen stash filmpje is zo leuk! en leuke foto’s staan er tussen! garnalen zien er erg lekker uit!

 5. Beautyjuf

  Oei, katten en hun gezondheid omtrent nieren…Ik ga duimen voor je dat het goed gaat komen! Aha, fruitsapjes: yummie..! :-)

Leave a Comment

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.