Picture this #8

In Persoonlijk by Ceetje5 Comments

Wat spook ik allemaal uit in mijn vrije tijd? Vandaag laat ik het jullie zien in de achtste editie van Picture this. Ongeveer één keer per jaar pak ik mijn saxofoon en ga ik samen met mijn broertje naar Arnhem. Hier gaan we met mijn neefje Jeejaa wat muziek opnemen voor zijn nieuwe EP. Eigenlijk speel ik echt te weinig, want ik moet het stof elk jaar van mijn sax afblazen. En dus duik ik deze week alweer de studio in om samen met broerlief wat te gaan inspelen.

In mijn HEMA kregen we deze nieuwe concealers binnen en ik kon het niet laten om allemaal te swatchen. Op het eerste gezicht een mooie variatie in kleur. Zouden jullie hier een review van willen zien?

Samen met Efke and friends hebben we Koningsdag in Amsterdam gevierd. Dat was natuurlijk heuuul gezellig!

concealer donkere huid hemaNu ik wat meer quality time voor mezelf neem heb ik wat meer tijd om bijvoorbeeld te gaan hardlopen (en vervolgens daarna lekker een zak chococrunchies op te eten #enjoylife). En eindelijk weer eens een filmpje opgenomen. Met neon roze muts op, want soms heb ik gewoon geen zin om mijn haar te doen. Ook ben ik afgelopen tijd heel druk geweest met de HEMA blog. Deze matte lipbalms reviewde ik voor een artikel.

neon roze muts

Een kleine sneakpeek, want er komt ook een artikel aan over de dode zee producten. Grappig dat de foto van het bad een record aantal likes kreeg op mijn Instagram. Tulpjes voor een hele dierbare vriendin die wel wat vrolijkheid kon gebruiken. En soms is het zo lekker om je ochtendritueel voor naar je werk gaan even te onderbreken en te genieten van de opgaande zon.  Het lijkt net of er een ufo hangt, maar dit is de reflectie van een IKEA lamp:P
dode zee badzout bodylotion hemaOp Ebay bestelde ik voor een paar Euro dit leuke veren shirt. Ook behaalde ik afgelopen week de 500 Bloglovin volgers. Super gaaf en dit gaat natuurlijk gevierd worden met een mooie winactie. Laatst was het heerlijk weer en besloot ik out my comfortzone te gaan en buiten foto’s te maken. Maar met fel direct zonlicht is toch wel even wennen. De kwaliteit van de foto’s vond ik niet goed genoeg voor een artikel en dus besloot ik om gewoon weer en lipstick artikel te maken ipv zonnebrand.

zonnebtand mini hemaHebben jullie de jars al gespot bij HEMA? Echt te leuk! Niet alleen voor drinken, maar ook om te vullen met wat leuks (nagellak;) en cadeau te geven! De instax magneetjes voor op de koelkast wilde ik al heel lang hebben, maar zijn overal uitverkocht. Mijn bff Jidske vond ze toch nog ergens en nam het laatste pakje mee. Dus kreeg ik deze met de post. Zo lief!

Ook heb ik laatst een lekker dagje extra vrij genomen om lekker te shoppen. En jawel een aantal producten te kopen die al heel lang op mijn wishlist stonden . Zo kocht ik dipbrow van Anastasia, een MAC kwast en concealer. Om daarna lekker een massage te nemen bij Spa Manda. Hier schreef ik al eerder over en eindelijk had ik weer tijd om me lekker te laten verwennen.

Instax magneten voor koelkast hemaHet wordt een beetje een HEMA overkill, maar wat ruiken die nieuwe producten lekker. En de verpakking vind ik echt gaaf! Poetie gaat het liefst in mijn nek zitten als ik op de bank zit. Dan voel ik zo langzaam een pootje op mijn schouder <3

Geurstokjes linnen hemaDat was weer een kijkje in mijn leven en achter de schermen bij Ceetje.nl. Hopelijk vonden jullie het leuk om mee te kijken.

Heb jij nog wat bijzonders gedaan afgelopen weken? 

Don't be shy......Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
CeetjePicture this #8

Comments

  1. chucky1012

    Leuk om te zien dat je zo had genoten van je vrije tijd!
    Heerlijk zo een verwen moment voor jezelf.
    Leuke foto’s.

    Xoxo

Leave a Comment

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.