Picture this

In Persoonlijk by Ceetje22 Comments

Neem een kijkje in mijn leven van afgelopen maand in deze “Picture this”

In mijn nieuwe H&M vest  Poetie een kusje geven. Hij is doof, autistisch, heerlijk zacht, lief, speels en zo gek als een deur. Op de tweede foto zit ie lekker te chillen. Op mijn verjaardag zijn mijn vriend en ik ‘s avonds nog naar een salsa feest gegaan. Ik had echt een super leuk onepiece aan, maar ik was vergeten een mooie outfit foto ervan te maken. Dan maar even een selfie to capture the moment ;) De barman had een heerlijke fles bubbels koud gezet en die smaakte best! Na één glaasje gaan de heupjes lekker los, maar na drie dan gaat het dansen al wat lastiger hahahaha. 

collage ceetje

Een paar weken geleden werd mijn vriend midden in de nacht opeens heel erg ziek. Hij kreeg verschrikkelijke buikpijn en ik ben met een rotgang met hem naar het ziekenhuis gesjeesd. Ik voelde me zo machteloos om hem in zoveel pijn te zien. Hij kronkelde echt over de vloer van de pijn. Ze hebben hem helemaal platgespoten met morfine (Quote van lief: “Ik voel me heel grappig, maar ben het eigenlijk niet” was toch wel een beetje leedvermaak;) Terwijl vriendje aan het infuus lag en de pijn eindelijk minder werd, zat ik al zes uur in het ziekenhuis en kreeg best wel honger. De zuster heeft toen een lekker bammetje kaas voor me gemaakt. Zo lief <3 Uiteindelijk bleek mijn vriend een niersteen te hebben. Gelukkig gaat het nu weer beter met hem.

food Collage

Op mijn verjaardag hebben we lekker sushi gehaald. Vroegah lustte ik helemaal geen vis en mijn moeder is dan ook nog steeds verbaasd (en blij) als ik voorstel sushi te halen! Tea time met een theekopje en schoteltje die ik  bij de Appie heb gekocht. Weet je wat ik afgelopen tijd veel heb gesnacked bij mijn thee? Chocoladeletters, en dan lekker in de thee dopen!

ce en jids Collage

Sinds mijn bff Jidske in Nijmegen woont zie ik haar niet meer zo veel. Het leuke is wel dat we nu meer logeerpartijtjes hebben. De eerste foto is genomen nadat ik Jidske heb “opgemaakt” voor het filmpje van de Blindfolded challenge. Een paar weken voor ik jarig was kreeg ik van mijn ouders alvast mijn verjaardagscadeau: Een prachtige Nikon D60. Voorheen leende ik steeds mijn vader zijn Nikon, maar nu heb ik mijn eigen. Vandaag ben ik met hem een dagje aan het uitzoeken hoe ik de camera het beste kan instellen etc. Als laatste nog een kiekje die Jids van mij heeft gemaakt op mijn B-day.

Zouden jullie het leuk vinden vaker een “picture this” zien? 

Wil je nog meedoen met de verjaardags winactie? Dat kan nog maar een paar dagen. 

Don't be shy......Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
CeetjePicture this

Comments

 1. Babs

  Wat ben je toch een leuk mens en je straalt echt op al je foto’s, knapperd! Dat is inderdaad schrikken, met je vriend, jeetje.. goed dat je direct naar het ziekenhuis gegaan bent, blij dat het ‘meeviel’ en dat hij weer opgeknapt is! Had ik wel willen zien met die morfine, zo stoned als een aap.lol :)

 2. Marloes

  Wow das wel ff schrikken id als je met spoed met je vriend naar het ziekenhuis moet. Gelukkig dat het weer wat beter met hem gaat. Leuke foto’s heb je!En omg sushi…ik zou het wel op ieder moment van de dag lusten!

 3. Dagmar

  Jaaa super leuke foto’s en natuurlijk wil ik het graag vaker zien, echt leuk gedaan en mooi overzicht! Super om te zien!

 4. Cindy

  Leuke foto’s, gelukkig dat het beter met je vriend gaat, ik zou me rot schrikken als zoiets zou gebeuren! Leuk overzicht!

 5. Iris

  Leuke foto’s!
  Dat is wel even schrikken ja, van je vriend! Jeetje!!

  Ik hou eigenlijk niet echt van sushi haha… Heb het pas één keer gegeten, maar moet het nog maar een aantal keer proberen.

 6. Dineke

  Ik zeg doen! Ik doe het iedere week, soms om de week, net hoeveel ik heb meegemaakt de afgelopen week. Ik vind dat je echt een hele leuke persoonlijkheid hebt en dit soort artikelen vind ik altijd interessant en leuk om te lezen!

  Wat een lieve kat heb je! Ik hou niet zo van katten maar deze heeft een hoog knuffelgehalte (A)

  Gelukkig gaat het weer beter met je vriend! Leg hem maar goed in de watten, want o wat kunnen mannen zielig zijn als ze ziek zijn (tenminste hier wel zo 1 haha)

  Liefs! X

  1. Author
   Ceetje

   Dan ga ik het vaker doen :) Ja mannen zijn vaak wat kleinzeriger dan vrouwen, maar in dit geval had ik niet willen ruilen hahaha.

 7. Marjolein Kucmer

  Ja! dit moet je vaker doen is super leuk :D leren we je ook beter kennen :D

  Ik ben blij voor je vriend dat het wat beter met hem gaat!

  Ik vind je blog altijd zo leuk om te lezen, je bent z’n leuk en positief mens! :)

  Als ze zee een keer veilig is dan moet ik ook eens Sushi proberen :) ziet er altijd zo lekker uit!! :)

  Slaap lekker alvast!

Leave a Comment

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.