Question time – The answers

In Persoonlijk by Ceetje9 Comments

Een paar weken geleden konden jullie mij alles vragen wat je altijd al had willen weten van mij/ mijn blog. Ik heb een boel leuke vragen gekregen die ik hieronder ga beantwoorden. Ik vroeg me af of een filmpje of een geschreven artikel het fijnst is voor jullie. Oh Happy May gaf aan dat ze vaak in de trein blogs leest en dat een geschreven artikel dus fijner is dan een filmpje. Dus bij deze :)

Dresses and daisies vroeg :Wat vind je het leukst aan bloggen?

Ik vind reviews maken van een product waar ik helemaal verliefd op ben het leukste. Ik kick dan ook echt helemaal op de foto’s die ik voor de review maak. Als ik een product heel mooi of fijn vind is dat meestal aan de foto’s te zien. Daarnaast vind ik het leuk als er leuke comments geplaatst worden. Daar doe je het natuurlijk ook voor :)

Babs vroeg: Hoe krijg je het voor elkaar om altijd zulke mooie foto’s te maken en gebruik je nog een programma om je foto’s te bewerken?

Zoals ik hierboven al schrijf is de liefde voor het product nummer 1. Ik gebruik een oude Nikon D60 om mijn foto’s te maken. Vergis je niet dat ik soms wel 200 foto’s maak voor 1 artikel. Ik zeg nog net niet tegen die lipstick: “yeah baby. A little bit more to the right, smile to me, make it happen, hold that pose”. Het meest tevreden ben ik als de foto’s zonder te bewerken op mijn site kunnen. Helaas zijn sommige kleuren wat lastig vast te leggen op beeld en dan bewerk ik ze met Picmonkey. Ook kun je daarmee de scherpte en belichting wat verbeteren. Sinds ik afgelopen zaterdag de workshop van Patty heb gevolgd hoop ik nog betere foto’s te gaan maken en ze te gaan bewerken met photoshop.

Bali 2012-711

Femke vroeg: Als iemand je vroeg om per direct mee te gaan op een 1 jaar durende wereldreis, zou je dan ja zeggen? Zou je liever een reis maken door de Verenigde Staten of door Azië?

Hell yeah!!!! Ik ben echt gek op reizen en een wereld reis zou ik zeker niet afslaan. Ik ben een keer of 7 in Indonesië geweest en op het eiland Bali voel ik mij echt thuis. Graag zou ik nog naar Thailand gaan dus ik zou voor Azië kiezen. Ik ben 1 keer in de VS geweest en dat was ook leuk, maar Azië it is!

Welke tv programma’s volg je?

Mmmmm geen….. Ik kijk echt bijna geen tv meer. We hebben er twee, maar als we iets kijken is het een serie van het internet. Op dit moment zitten we helemaal in de serie Lie to me. Maar echt tv kijken doe ik hooguit 1 x per maand.

Joyce: Waarom ben je begonnen met bloggen & hoe bevalt het? 

Doordat ik heel veel beauty blogs aan het lezen was werd mijn liefde voor beauty steeds groter. Ik maakte battles van producten  en reviews in mijn hoofd. Toch hielden wat dingen mij tegen: Er zijn al zoveel blogs, wat maakt mij uniek en HELP ik kan geen eyeliner met maar één hand zetten (wordt een beetje lastig in filmpjes) Gelukkig heeft mijn vriend me gepusht om het toch maar te gaan doen. Ik geniet echt van het bloggen: het is een behoorlijk uit de hand gelopen hobby. want ook al plaats ik maar 4 artikelen per week. Ik ben er denk ik 24 uur per week mee bezig. Best pittig naast een 35 uurige baan. Maar wel heel erg leuk :)

Marion: Wat is jouw mooiste herinnering rondom je blog? 

Mijn ouders mailde me om te zeggen dat ze zo’n prachtige dochter hebben n.a.v de foto’s van dit artikel. Nou toen kreeg ik wel een heel mooi warm gevoel :) Maar ook events zoals de Grazia Beauty Bloggers Masterclass en de workshop van afgelopen weekend. Er komen eigenlijk steeds meer “mooiste” momenten bij :)

alien keep calm and phone home

Oh Happy May: Wat zou je doen als je een buitenaards wezen tegen zou komen?

Uhhhmmmm vragen waar hij vandaan komt? Vroeger had ik een vrij grote fantasie en ik heb mijn broertje weleens geprobeerd wijs te maken dat ik niet zijn zus was, maar een alien hahahaha.

Marloes: Wat hoop je te bereiken met bloggen?

Ik hoop dat er steeds meer mensen mijn blog gaan volgen en met plezier de artikelen lezen. Dus eigenlijk gewoon groeien. Ook hoop ik dat ik de kwaliteit van mijn blog al lerende kan verbeteren.

Manon: Ik wil wel eens weten hoe het kan dat je zoveel zelfvertrouwen uitstraalt  (tenminste wat ik uit je video’s kan zien)

Als ik een filmpje op ga nemen ga ik altijd gewoon zitten en filmen. ik bereid niets voor (ik plak hooguit de kassa bon bij een shoplog als spiekbriefje) En dat zelfvertrouwen….misschien dat het deels door mijn  leeftijd komt? Ik weet inmiddels wie ik ben, trek me niet zo veel aan van wat anderen van me denken en zit lekker in mijn vel. Onderstaande foto hoort bij het filmpje waarin ik geblinddoekt mijn BFF opmaak. Daar was ik dan weer niet zo zeker hahaha. Klik hier als je het filmpje wilt zien.

Blindfolded make up Challenge

Ik hoop dat jullie het leuk vonden om mijn antwoorden te lezen en zo mij weer iets beter te leren kennen.

Volg jij Ceetje.nl al via Bloglovin? Zo mis je geen enkel artikel :)

Don't be shy......Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
CeetjeQuestion time – The answers

Comments

 1. Babs

  Hi Alien, I come in peace :)
  Wat een leuke antwoorden! Lie to me, dat was een geweldige serie.. heb ik ook gevolgd.die had ik ook aan mijn lijstje toe kunnen voegen.. Ik kijk eigenlijk ook nauwelijks TV.. behalve DWDD onder het eten :)
  Babs onlangs geplaatst…Mijn top 5 favoriete series

 2. Manon

  Wat leuk dat je mijn vraag beantwoord hebt !! Ik 23 maar heb echt nog niet zoveel zelfvertrouwen misschien moet ik gewoon standaard beginnen met filmpjes maken en dan raak ik eraan gewend !! Leuke antwoorden bij alle vragen

  1. Author
   Ceetje

   Ja joh, gewoon gaan zitten en filmen. Ik vond het eerste filmpje online zetten ook spannend, maar daarna gaat het steeds beter :)

Leave a Comment

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.