Uit het oog, uit het hart ?

In Persoonlijk by Ceetje20 Comments

Ceetjuhhhh waar was je afgelopen tijd?!

Ik heb gelachen, gefeest, gehuild, ben op mijn bek gegaan en weer opgekrabbeld, heb afscheid genomen en nieuw geluk ontdekt. Maar voornamelijk heel veel gewerkt.

quality-time

Ik heb geinstagramd en zelfs een extra account aangemaakt die meer op inner beauty and happiness is gericht. Oh ja en ben erachter gekomen dat ik suiker verslaafd ben en dat als je langzaam aan richting de big four O gaat, die suikerverslaving geen goede combinatie is met de wens om weer wat kilo’s kwijt te raken.

Geweldige nieuwe beauty producten ontdekt en niet met jullie gedeeld. Mezelf schuldig gevoeld daarom. Ik heb gereisd en ik heb bank gehangen. Genetflixed en gechilled.

kreta-kerkje

Ik heb nieuwe vrienden gemaakt, knopen doorgehakt, voor mezelf gekozen en mijn toekomstbeeld weer aangepast.
Nieuwe steden en landen ontdekt. Mijn gezondheid vervloekt. Genoten van vallende sterren op het dak. Unieke momenten vastgelegd met mijn instax camera. Me eenzaam gevoeld en bijzonder geliefd.

friends

Maar waar was ik dan op Ceetje.nl??? Het was stil. Heel stil. En ik had geen behoefte om mezelf te verantwoorden voor mijn afwezigheid. Mijn blog is mijn hobby en ik heb er met heel veel plezier jarenlang zeeën van tijd in gestopt. Maar soms neemt het leven het gewoon even over. De kriebel om te schrijven en voornamelijk fotograferen bleef. En ik merk dat ik weer wat meer rust in me heb, waardoor de kriebels de overhand krijgen. Dus uit het oog, maar zeker niet uit het hart.

holidays

Dus vanaf nu ga ik zo af en toe weer wat plaatsen. In mijn eigen tempo en naar mijn behoefte. Ik ben benieuwd wie van de oude clan volgers er nog is of misschien weer aanhaakt.

Hoi ik ben er weer! Zijn jullie er nog?

Liefs Céline

Don't be shy......Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
CeetjeUit het oog, uit het hart ?

Comments

 1. chucky1012

  Hoi wat een leuke foto’s!
  Fijn dat jij aan jezelf denkt.
  Dat je er speciaal de tijd voor had genomen om leuke dingen te gaan.
  Het leven bestaat niet alleen uit bloggen.
  Ik dacht zovaak aan je.
  Zelf gisteren nog.
  Ben blij dat je er weer bent ;-)

  Xoxo

 2. Johanna. ( Joke )

  Leuk dat je er weer bent, goed dat je voor je zelf gekozen en ook genoten hebt! Dank zij jou heb ik een paar leuke beauty produkten gevonden, Dus ga ik je weer flink in de gaten houden, Groetjes en liefs ! Johanna

  1. Johanna. ( Joke )

   Fijn dat je er weer bent, dank zij jou heb ik een paar fijne produkten leren kennen, dus ik ga je weer volgen! Liefs en groetjes. Johanna. 🙋😍🌹

  2. Ceetje

   Leuk dat je blijft volgen Johanna! Ben benieuwd of je die blush uit Thailand net zo mooi gaat vinden als ik :) Liefs Céline

 3. Wendy

  Hey Ceetje, wat mooi verwoord! Dat klinkt als een heftige maar ook mooie periode die je hebt doorgemaakt. Wat leuk om weer wat van je te horen. Je bent zeker geen verantwoording schuldig maar je bent zeker wel gemist! Leuk als je zo af en toe eens blogt, ik blijf je site zeker in de gaten houden!

 4. Cindy

  Het is alleen maar goed dat het echte leven er is. Dat is voor mij de reden geweest dat ik helemaal gestopt ben met bloggen. Klinkt als een heftige, maar waardevolle periode ook weer. En welkom terug :)

Leave a Comment

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.