The Balm Frat Boy Blush (dupe)

In Blush, Review by Ceetje26 Comments

The Balm staat bekend om hun leuke verpakkingen. Zelf had ik nog niets van dit merk, tot dat ik op BuyinCoins aan het speuren was. Dit is een soort Ebay, maar dan alles overzichtelijk bij één webwinkel. En de levertijd is (meestal) ook sneller dan bij Ebay. Al surfend kwam ik de Frat Boy blush tegen van the Balm. Niet de echte, maar een dupe. Als ik zo de reviews op internet bekijk is dit een hele waardige dupe. Zeg maar gerust een kopie.

dupe the balm blush frat boy

frat boy blush the balm review dupe

Want de verpakking ziet er echt exact hetzelfde uit. Wat een schattig ding zeg!  Om de blush zit een kartonnetje met dezelfde opdruk als op de blush zelf. Het doosje is ook van karton , waardoor het misschien niet de meest handige is om mee te nemen in je tas. Zou zonde zijn als ie stuk gaat. Aan de binnenkant ziet een spiegeltje waar een tekst omheen staat: So many men, so little time….. En dit zinnetje ook nog in het Frans. Bij alle Balm blushes staat deze tekst. Er zijn meerdere kleuren te krijgen en allemaal staat er een ander type man op.

review dupe the balm blush frat boy

dupe the balm frat boy blus review swatch

Ik ben even gaan googlen wat Frat Boy eigenlijk betekend. Het komt er een beetje op neer dat het een student is die behoorlijk van feesten en meisjes houdt en vaak bij een studentencorps ofzo is aangesloten.  Bij de omschrijving van de blush stond deze tekst: This velvety smooth, peachy-apricot shadow/blush adds the perfect amount of color for a foxy flush so you look stellar around the clock. Frat Boy leaves you with a face that’s pretty and polished. When you can’t keep the boys away, blame it on the blush. Kijk dat verklaard waarom ik de mannen met moeite van me af kan slaan. Het is gewoon die blush! ;)

swatch frat boy blush the balm dupe

balm blush dupe ebay

In gebruik vind ik hem heel erg prettig. Hij is niet te poederig, goed gepigmenteerd en blend lekker uit op je wangen. Ja ik krijg al zin om de rest van de (namaak) blushes hiervan te bestellen. En voor het geld hoef je het niet te laten, want ze kosten hooguit €2,50 . En dat terwijl de echte €19,95 kost. 

Ja deze Frat Boy heeft mijn hartje zeker veroverd. Ik kan niet wachten om kennis te maken met zijn vrienden! Je kunt hem hier kopen via BuyinCoins. 

Heb jij wel eens make up op Ebay of BuyinCoins gekocht?

Maak kans op het Sleek Storm oogschaduw palette. Klik hier om naar de winactie te gaan.

Don't be shy......Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
CeetjeThe Balm Frat Boy Blush (dupe)

Comments

  1. Minke Maria

    Allemaal leuk en aardig, maar dit is geen ‘dupe’ maar een ordinaire kopie en dat is illegaal, dus als je zoiets besteld heb je ook nog eens kans dat je een flinke boete op je deurmat krijgt.
    Het heeft allemaal te maken met de naam en het logo: Jelly horloges zonder ‘Ice watch’ erop kwamen de douanes prima door, maar MET logo kostte het je met een beetje pech zo 60 euro.

    Ik wil geen party-pooper zijn, maar gewoon even waarschuwen! ;) :)

Leave a Comment

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.