Belgische budget tip: Park Avenue eyeshadow

In Ooglook, Oogschaduw, Review by Ceetje24 Comments

Vandaag review ik twee oogschaduwtjes van het Belgische make up merk Park Avenue. Eigenlijk wilde ik deze review pas plaatsen nadat ik het filmpje van de unboxing hiervan online had gezet. Maar ik MOET deze gewoon met jullie delen. Ik kreeg deze eyeshadows via een make up swap die ik met Belgische Beauty Blogger Anke heb gehouden. Waarom ik niet kon wachten met deze online te zetten zal ik jullie vertellen (en vooral laten zien).

review park avenue eyeshadow burgundy milky pink

De kleuren van deze mono eyeshadows die ik kreeg zijn Milky Pink (03) en Burgundy (17) Er zit 1,5 gram in de verpakking, wat ik best vind. Ik maak oogschaduw namelijk bijna nooit op. Laat ik beginnen met het enige minpuntje. De verpakking ziet er niet echt spectaculair uit. Gewoon een simpele verpakking. Maar je betaald dan ook maar €3,90. En dan toch nog een soort van tweede minpuntje: Hij is alleen in Belgie te krijgen bij de drogisterij Di. Ik weet dat er best veel Belgische bezoeksters zijn op mijn blog en dit voor hun dus makkelijker te krijgen. Maar ik zou zeggen: Girls ga make up swappen met alle Nederlandse Beauty liefhebbers. Zo leer je wat mooi nieuwe merken kennen.

park avenue make up oogschaduw eyeshadow review

Ik was heel blij dat Anke deze kleuren voor me had uitgezocht, want zelf koop ik niet zo vaak paars / aubergine achtige kleuren. De laatste keer was denk ik dit palette van Flormar. Het leuke aan paars vind ik dat het de kleur van mijn ogen extra doet opvallen.

review park avenue make up eyeshadow

Beide oogschaduws zijn mat. De lichtste kleur is dus de Milky Pink. En vreemd genoeg heeft deze een betere pigment (of eigenlijk intensiteit) dan de aubergine kleurige Burgundy. De oogschaduws voelen allebei heel zacht aan en hebben geen last van fall out of kruimeligheid. Wel viel me op dat de heel licht roze kleur net iets poederiger was dan de aubergine kleur. Ze laten zich echt heel makkelijk blenden wat niet altijd het geval is bij matte eyeshadow.

review park avenue eyeshadow burgundy

review park avenue eyeshadow milky pink make up

En door mijn enthousiasme om de kleuren te gaan gebruiken gebeurde iets wat mij nog niet eerder is overkomen: Ik ben helemaal vergeten om ze te swatchen en te fotograferen. Ze gingen gewoon hatsieklatsie rechtstreeks op mijn ogen. Nou ja bijna dan, want eerst natuurlijke een goede oogschaduw basis. 

roze paarse ooglook park avenue

zacht roze ooglook park avenue

Voor deze look gebruikte ik alleen deze twee mono oogschaduws en de MUA  highlighter. Deze bracht ik aan in mijn binnenste ooghoekjes en op mijn wenkbrauwbot. En natuurlijk een beetje op mijn cheeckbones.

Amai ik ben zeer content met deze Park Avenue producten en kan dan ook niet wachten om de twee lipsticks die ik ook kreeg te gaan testen. 

Heb jij een  budget mono oogschaduw tip?

Maak kans op het Sleek Storm oogschaduw palette. Klik hier om naar de winactie te gaan.

 

 

Don't be shy......Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
CeetjeBelgische budget tip: Park Avenue eyeshadow

Comments

  1. Sanne Marlijn

    Love it!!! Echt een hele gave look. Enne.. ik heb nog in mijn achterhoofd je zinnetje op het Hema event ‘Ik wil heel graag mooie foto’s maken, dat geeft echt een kick’. Zoiets zei je, en het komt zeker weer naar voren in dit artikel, topfoto’s!
    Sanne Marlijn onlangs geplaatst…La VieSagista

Leave a Comment

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.