E.L.F Gotta glow highlighter (Nars Albatross dupe?)

In Review by Ceetje30 Comments

Op de site van Lotte zag ik een tijdje geleden een review over de E.L.F Gotta Glow highlighter.  In haar mooie review stond dat dit een dupe is van de koning der highlighters Nars Albatross.  Helaas heb ik deze koning nog niet, maar ik wilde de E.L.F highlighter wel heel graag testen. Ik bestelde hem dus snel samen met o.a. de bekende budget kwasten van Eyes Lips Face.

review-elf-highlighter-blush dupe nars albatross

Kennen jullie het verhaal van mijn Sleek Rose Gold blush nog? Dit is een dupe van de Nars Orgasm. Ik was zo blij met deze blush dat ik hem uber voorzichtig openmaakte……en uit mijn handen liet vallen! BAM hoekjes eruit. Nou ik heb zo’n lichtblauw vermoede dat er een Nars duiveltje op mijn schouder zit, want toe ik het bescherm velletje van deze Nars Albatross dupe er (wederom uiterst voorzichtig) afhaalde….weer een BAM. Mijn nagel in de verse highlighter. Volgens mij is dit een teken van het duiveltje dat ik echt een echte Nars moet kopen en geen dupes hahaha.

elf-highlighter-gotta-glow-blush review

Deze highlighter (die officieel een blush is) komt in een mooie mat zwarte verpakking met aan de binnenkant een klein spiegeltje. Er zit 4,75 gram in en hier betaal je €4,- voor op de Eyes Lips Face website . De echte kost ongeveer €30,- dus ik begrijp de hype rond deze dupe. Ik kan natuurlijk geen vergelijking maken met de echte, maar heb straks wel een andere vergelijking voor jullie.

swatch-elf-gotta-glow-blush review dupe nars albatross

review-elf-gotta-glow-blush highlighter nars dupe

Het eerste wat me opviel toen ik hem swatchte was dat ik hem vrij poederig vond. Eenmaal met een kwast op de huid is dit al wat minder, maar je moet oppassen dat hij niet wit uitslaat. Misschien kwam het door mijn hoge verwachtingen, maar ik vond hem een beetje tegenvallen. Hij is minder goud dan ik had gehoopt. Zelf gebruik ik het meeste mijn mono oogschaduw van de Flying Tiger als highlighter. Deze heeft toch wat meer een gouden gloed. Het is vrij lastig om op de foto te zetten, maar ik heb het toch geprobeerd om ze naast elkaar te swatchen zodat jullie het verschil kunnen zien.

swatch-elf-gotta-glow-highlighter dupe nars albatross

elf-gotta-glow-swatch highligher blush

Dat iets niet duur hoeft te zijn voor een mooi resultaat ben ik van overtuigd (de mono oogschaduw van Flying Tiger kostte nl. maar €2,-) Toch ben ik een beetje teleurgesteld in deze E.L.F highlighter. Hij is mij net iets te koel qua kleur, ik mis de gouden glans. Het wordt tijd voor een echte Nars voor Ceetje ;)

Wat vinden jullie van deze dupe? Hebben jullie iets in huis van Nars? 

Volg jij Ceetje al via Bloglovin? Bij de 200 volgers komt er weer een winactie :)

 

Don't be shy......Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
CeetjeE.L.F Gotta glow highlighter (Nars Albatross dupe?)

Comments

 1. Manon

  Ik heb deze highlighter van Elf ook en vind hem erg mooi, vooral toen ik hem een keer in de zon zag glinsteren, dan komt hij toch het mooiste naar voren.

 2. Cindy

  Het merk Nars ken ik niet.. Ik ben ook geen beautyblogger haha (oh dat excuus kan ik altijd wel blijven gebruiken geloof ik). Wel heb ik laatst van het merk E.L.F. een pakketje gewonnen via een andere blog, ik moet het nog uittesten, maar daar heb ik gewoonweg geen tijd voor.
  Cindy onlangs geplaatst…Lijstjes, ik kan niet zonder!

 3. saskia

  Ik vind hem zelf wel mooi, als je giddy gold neemt is dat meer een gouden highlighter, ik heb ze beide gereviewt op mijn site, tijdje terug. gotta glow is inderdaad niet echt een gouden glans… maar elf heeft er wel 1! ik denk dat je de shimmer bauble van the bodyshop wel heel mooi zal vinden.
  saskia onlangs geplaatst…E.L.F (eyes lips face) make-up Mist & Set…

   1. saskia

    er is ook nog een highlighter (twee een roze en een goudachtige) bij de 2,50€ lijn, ik heb ze nog steeds niet moet ik zeggen maar Veracamilla heeft er een review over geschreven en die goudachtige is weer minder goud. maare ik zou wel zeggen geef gotta glow nog eens een kans ;) ik vind hem zo mooi haha… al is dat persoonlijk natuurlijk. Shimmer bricks hebben meestal ook mooie spullen!
    saskia onlangs geplaatst…E.L.F (eyes lips face) make-up Mist & Set…

 4. Cynthiiaa

  De highlighter van ELF is inderdaad vrij koel vergeleken de oogschaduw van Flying Tiger. Ik heb het namelijk met een INGLOT oogschaduw, die lijkt er ook precies op! Ik vind hem trouwens niet verkeerd hoor, hij ziet er mooi uit, maar het is niet echt een dupe. Is hij niet vervloekt? :’) Oké, dat mag ik niet zeggen, want ik laat ook altijd palettes vallen. :’)
  Cynthiiaa onlangs geplaatst…Musipration: Motiverende + lekkere nummers.

  1. Author
   Ceetje

   Volgens mij zijn alle dupes van Nars die ik heb vervloekt hahaha. Dat wordt echt speren voor een echte :)

 5. Kato

  Hoi! Ik heb je getaged voor mijn (zelf gemaakte!) I have a dream tag! Ik hoop dat je hem leuk vind! Je vind hem op mijn blog! Kus!

 6. Manouk

  Ik ben altijd wel bereid om meer te betalen voor basis producten zoals cremes en foundations/concealers. Maar voor een highlighter, wat ik toch al niet echt consequent gebruik, zal ik nooit de NARS kopen. Die van Elf lijkt me dan een prima alternatief. Zal heus niet heel veel verschillen.

Leave a Comment

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.