Flormar Pretty Compact Blush-on P115

In Review by Ceetje18 Comments

Ja er zijn nog steeds producten uit mijn Flormar shoplog die ik nog wil gaan reviewen. Vandaag is de Pretty Compact Blush-on in de kleur P115 aan de buurt. In de volksmond (althans door mij dan ;) ook wel gewoon duo blush genoemd. Dit is een blush uit de goedkopere lijn van Flormar. Ze hebben trouwens ook nog prachtige planeetblushes, maar die hebben ik (nog) niet gekocht. 

Flormar Blush p115 Pretty compactBlush Flormar Pretty compact blush on p115

In de winkel had ik bijna een mono blush gekocht in een soortgelijke kleur, maar voor dezelfde prijs (€4,95) krijg je bij deze twee kleurtjes. De zalm kleur is heel duidelijk een blush, maar nu komen we bij die andere kleur. En daar ben ik dus nog niet helemaal uit. In de winkel leek het eerder een highlighter dan een bronzer. Waarschijnlijk door het kunstlicht. Maar eenmaal thuis aan het swatchen geslagen wist ik het niet meer. Officieel zijn het twee blushes. Maar voor een bronzer vind ik hem wat grauw.

Swatch Flormar blush p115 Pretty compact

Op de swatch foto, die genomen is met flits, lijkt hij juist weer donkerder dan in het daglicht. Ik heb de blush opgedaan met een bijpassende look. Daaronder heb ik lichtjes de “bronzer” aangebracht. Dit effect is niet zo te zien. Als ik een blush op de gevoelige plaat wil vastleggen zet ik hem wat steviger aan dan normaal. Want een blush is  lastig product om goed op de huid te laten zien in een foto. Toen ik buiten aan het fotograferen was begon opeens prachtig de zon te schijnen. Ik heb dan ook twee foto’s voor jullie. De eerste is in gewoon daglicht genomen en de tweede toen het mooie middag zonnetje op mijn wangetjes (en mijn ogen…knijp!) scheen.

Look Flormar blush Sleek Oh so special Sisley lipstick L9Kiko pretty compact blush - on p115

De zalm kleur blush vind ik erg mooi, maar de andere kleur weet ik nog niet zo goed wat ik ermee aanmoet. Misschien dat ik over een tijdje plotseling een manier vind om de andere kleur te gebruiken, toch gewoon als blush ofzo. Maar voor nu vermoed ik zo dat de pan van de zalmkleurige eerder geraakt gaat worden ;)

Wat is jullie favoriete blush? 

Doe jij al mee met de Happy new year winactie? Win en ga met een prachtige look het nieuwe jaar in!

Don't be shy......Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
CeetjeFlormar Pretty Compact Blush-on P115

Comments

 1. Babs

  Die donkere kleur is inderdaad een beetje vaag qua functie… jeetje, jij bent echt een ‘blush’lover :)

 2. Selena

  Hele aparte kleur die andere, nog nooit gezien als een kleur voor een blush. Die zalm kleurtje is echt heel mooi, staat goed bij je!

 3. Natasja

  heel mooi en lekker duidelijke foto’s! Hoe heb jij nog zon zeg :P ik leef echt in totale “darkness”, haha.

 4. Marjolein Kucmer

  De zalm kleur staat je erg goed!! over die andere kleur heb ik niet echt een mening… weet het gewoon niet :P

  Je ogen zijn trouwens ook echt leuk op gemaakt!
  Mijn favo blush.. pff geen idee ik draag niet zo vaak blush (wil ik wel, vergeet het gewoon :O)

Leave a Comment

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.