Lioele Carry Me Blusher Cutie Peach

In Blush, Review by Ceetje6 Comments

Ik ben een sucker voor schattige verpakkingen en blushes. Vandaag een combinatie van deze twee die zo zoet is dat je tanden er bijna van uit je mond springen! Een tijdje geleden zag ik bij sommige blogs al dit soort Cushion Blushes voorbij komen (bv bij dit artikel van Serena) Maar het is nooit helemaal doorgebroken in Nederland. 

Lioele Carry Me Blusher Cutie Peach review

Van de BB Cream shop mocht ik laatst weer wat producten uitzoeken. Ze kennen me inmiddels al goed en lieten me deze blush van Lioele zien. Dit merk is , naast Etude House, toch wel mijn favoriete Koreaanse merk qua make up en huidverzorging. De speelse, vaak zoetsappige verpakkingen maken me blij als een kind! 

Lioele Carry Me Blusher Cutie Peach

De Carry Me Blusher is in poeder vorm (die Serena liet zien is cream) en te krijgen in twee kleuren. De koele zacht roze Cutie Pink en de koraal/ perzik achtige Cutie Peach. Aangezien de laatste wat warmer is qua kleur ben ik voor die gegaan. 

Dit zegt de BB Cream Shop over deze blush:

Unieke  blush met een schattig ontwerp, het is klein, makkelijk mee te nemen en bevat een ingebouwde puf om overal en altijd je wangen van een mooie en gezonde kleur te voorzien. Aan de achterkant zit een spiegeltje zodat je ook nog het resultaat snel kan bewonderen. 

 • Alles in één blusher
 • Natuurlijke uitstraling, niet glossy
 • Makkelijk mee te nemen
 • Verkrijgbaar in twee mooie kleuren

Lioele blush with powder puff

Om de blush voor de eerste keer te gebruiken moet je de powder puff (kussentje) er afschroeven en het beschermingsplastic eraf halen. Ik was in eerste instantie bang dat er heel weinig product door zou komen. De eerste keer moet je even schudden, maar daarna wordt het hele kussentje roze en is ie klaar voor gebruik. 

Lioele blush Cutie Peach Lioele Carry Me Blusher review review Lioele Blush Cutie Peach

De blush is mat en geeft een hele natuurlijke blos op mijn wangen. Om hem gelijkmatig aan te brengen kun je hem het best stempelend aan brengen. Zo kun je hem goed opbouwen in laagjes. Waar gewone pressed blushes wel eens stuk gaan bij mij tijdens transport (of ik laat ze gewoon stuk vallen…) is deze ideaal voor mij om mee te nemen in mijn tas. Hij kan niet stuk, want het is al poeder en er zit een spiegeltje op de dop.  En je hebt geen kwast nodig !

swatch Lioele Carry Me Blusher Cutie Peach look Lioele blush Carry Me

Deze blush is niet heel erg opvallend en staat heel natuurlijk. Voor mij precies goed voor de winterperiode waarin ik wat bleker word. Hij is te koop bij de BB Cream Shop en kost €11,95 voor 5 gram.

Pas jij je blush aan het seizoen aan? Glitters in de zomer en mat in winter bijvoorbeeld?

 

 

Don't be shy......Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
CeetjeLioele Carry Me Blusher Cutie Peach

Comments

  1. Author
   Ceetje

   Leuk dat je het merk kent Babs. En goed idee om je blush aan te passen aan de staat van je huid :)

Leave a Comment

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.