P2 Volume affair lash wonder mascara

In Review by Ceetje32 Comments

Nou met zo’n naam verwacht je toch wel een klein wondertje op je wimpers. Ik kocht deze mascara een tijdje geleden in Duitsland bij de DM. Tijdens mijn Duitsland shoplog vertelde ik jullie al mijn theorie over de keuze voor deze mascara. Want kiezen was niet makkelijk met zoveel soorten. Het vak van de Volume affair lash wonder mascara was aanzienlijk leger dan alle andere mascara vakken. Mijn theorie is dat een product dan waarschijnlijk ook beter verkoopt. Tja het was een gokje.

P2 mascara review volume affair

Review P2 mascara volume affair

Maar ook de verpakking  heeft me doen overhalen om tussen alle anderen voor deze te kiezen. Want ik ben een sucker for pink. De huls vind ik echt prachtig. Hij deed me een beetje denken aan een geabstraheerde (simpele versie) van een tulp. Dus ging ie met een bosje tulpen op de foto :)

P2 volume affair mascara review

P2 volume mascara review

Het borsteltje loopt breed uit en dit zou ervoor moeten zorgen dat je makkelijk bij alle haartjes komt. Zelf heb ik vaak last dat mijn mascara op mijn oogleden terecht komt. En dat is met dikkere borstels vaker het geval. Bij de binnenste wimpers kan ik niet zo precies werken als ik zou willen. Ook mijn onderste haartjes doe ik liever met een dunner borsteltje. Nee helaas is deze vorm niets voor mij.

P2 review volume mascara affair

Ik vind de mascara zelf ook iets aan de droge kant. Hij is niet super duper droog. Maar ik heb het idee dat ,door de vorm van het borsteltje, de meeste mascara aan de punt blijft zitten en niet goed over de hele borstel komt. En zo dus ook niet regelmatig verspreid wordt over mijn wimpers.

Review P2 volume affair mascara

Dan het effect op mijn wimpers. Het is niet zo dat hij niets doet.  Hij verlengt iets en geeft ook ietsje volume. Maar om nou van een wonder mascara te spreken. Hell no! Voor €3,95 was het het proberen waard. Mijn zoektocht naar de perfecte mascara gaat gewoon door…..

P2 volume affair mascara review

Heb jij de perfecte mascara al gevonden?

Sleek palette winnen? Die hier mee met de winactie en maak kans op het Sleek Showstoppers palette.

Don't be shy......Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
CeetjeP2 Volume affair lash wonder mascara

Comments

  1. Author
   Ceetje

   Die wil ik ook nog steeds proberen, maar heb op het moment al zoveel mascara’s ;)

  1. Author
   Ceetje

   Dank je Natascha :) Mijn zoektocht naar de perfecte gaat door en zal je tip meenemen. Thanxxx

 1. Cindy

  Prachtige foto’s heb je gemaakt! Ik gebruik nu False Lash Effect (ofzoiets) van Max Factor, prima, maar ook niet de perfecte mascara. Ik heb wel onlangs bij Kruidvat de I Love Extreme van Essence gekocht, very budget en schijnt goed te werken.
  Cindy onlangs geplaatst…The Master Perfumer

 2. Beautyjuf

  Wat een mooie glanzende huls! Zal wel moeilijk geweest zijn om die op de foto te zetten? Al vind ik je foto’s heel erg mooi geworden! Ik vind het effect mooi, maar ik word er niet heel warm van. Succes met de verdere zoektocht ;-)

 3. Anita

  De verpakking ziet er wel echt super mooi uit! Verder is het wel een mooie mascara, geen klonten en andere bende. Maar echt volume mis ik. Ik ben ook nog steeds op zoek :)

  x
  Anita onlangs geplaatst…3 WAYS TO WEAR – TRENCH COAT

 4. Deb

  Prachtige foto’s heb je genomen! Lastig met mascara’s he.. ik blijf ook eeuwig zoeken naar de ideale mascara..

 5. Jana

  Inderdaad wel een beetje jammer dat hij niet zo veel doet. Ik heb van mezelf niet zo fameuze wimpers dus ik zou ook wat meer nodig hebben :) Ik vind de verpakking wel leuk!

Leave a Comment

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.