Review NIVEA CELLular Radiance lijn

In Huidverzorging, Review by Ceetje2 Comments

Met mijn thirty something probeer ik zoveel mogelijk anti age producten te gebruiken. Over het algemeen mag ik niet klagen, want ik word meestal behoorlijk wat jaartjes jonger geschat. Toch merk ik echt wel dat mijn huid wat ouder wordt en dus was ik ook erg blij dat ik de NIVEA CELLular serie mocht testen.

cellular nivea bb cream oudere huid anti rimpel ervaring

Nou moet ik eerlijk zeggen dat ik al in geen 15 jaar meer NIVEA heb gebruikt. Mijn huid was altijd erg gevoelig en de laatste keer dat ik NIVEA gebruikte trok mijn gezicht dit niet zo goed. Ik weet niet meer exact wat me niet beviel (tja ook het geheugen gaat achter uit;) maar ik kocht nooit meer NIVEA voor mijn gezicht. Nu heb ik het gevoel dat mijn huid iets minder gevoelig is geworden door het testen van de vele huidverzorgingsproducten afgelopen jaren. Maar een beetje spannend vond ik het testen van deze lijn toch wel. 

review nivea cellular nacht serum

NIVEA belooft met de CELLular Radiance lijn je huid stralend en een jeugdige teint te geven. Na vier weken ziet je huid er beter en gladder (minder rimpels) uit. Ik heb geprobeerd de producten vier weken te gebruiken zodat ik echt tot het beste resultaat kon komen. Per product neem ik met jullie door wat ik ervan vind:

NIVEA CELLular Radiance Perfectionerende Fluid geeft je direct een stralende huid. De formule met Lumicinol en Magnolia Extract geeft je een stralende en geperfectioneerde teint, zelf zonder make-up. Huid-adaptieve pigmenten passen zich aan je natuurlijke teint aan en zorgen voor een egalere huid. De SPF 15 met UVA & UVB-bescherming helpt celbeschadiging, pigmentvlekken en vroegtijdige huidveroudering door zonlicht te voorkomen

Deze crème kun je met of zonder dagcrème gebruiken. Zelf vond ik het prettiger om toch een dagcrème eronder te gebruiken. Toen ik hem op mijn hand deed (zie foto’s hieronder: links is de dagcrème en rechts de oogcontourcrème) en uitsmeerde veranderde de crème van kleur. Ik moest direct aan een CC cream denken. In eerste instantie was ik bang dat hij te donker zou zijn, maar eenmaal op mijn gezicht aangebracht matched hij perfect. Hij geeft mijn huid inderdaad een gezonde gloed en vermindert de pigmentvlekken op bv mijn voorhoofd. Niet zo dekkend als een foundation, maar wel ideaal als je een dagje geen zin hebt in een full face make hoofd en lekker naturel (maar toch stralend) naar buiten wilt.

ervaring nivea cellular producten oogcreme

anti wallen donkere kringen nivea creme ervaring review

NIVEA CELLular Radiance Dagcrème geeft je huid direct een subtiele glans! De formule met Lumicinol en Magnolia Extract geeft je huid een jeugdige, egale teint. De licht reflecterende pigmenten geven je huid een subtiele glans. De SPF 15 met UVA & UVB-bescherming helpt celbeschadiging, pigmentvlekken en vroegtijdige huidveroudering door zonlicht te voorkomen. De rijke textuur hydrateert je huid intens.

Met de dagcrème heb ik een haat liefde verhouding. Ik heb namelijk echt het gevoel dat hij mijn pigmentvlekken vermindert. Of in ieder geval beschermt, want na een dag met veel zon (en helaas geen extra zonnebrand bij me) heb ik  een gezond kleurtje, maar zijn mijn pigmentvlekken op mijn voorhoofd niet extreem veel erger geworden. Iets wat helaas steeds vaker gebeurt. Na een paar weken had ik zelfs het gevoel dat ze minder werden. Of het mijn rimpels vermindert durf ik niet te zeggen. Wel had ik het gevoel (maar dat kan ook wishfull thinking zijn) dat ze iets minder zichtbaar werden. Mede doordat ze me weer meer opvielen toen ik gestopt was met deze dagcrème. Komen we gelijk bij het mindere gedeelte; mijn ogen vinden deze crème niet fijn. Ik weet niet of het door de (typische NIVEA) geur komt, maar zodra ik naar buiten ging begonnen mijn ogen te tranen. Dat is voor mij altijd een goede pijler, want met sommige oogcremes heb ik dit ook. En als je naar de stad fietst en jezelf helemaal hebt opgetut, maar aankomt met panda ogen… me not so likey. Heel erg jammer, want voor de rest bevalt de dagcrème wel en geeft hij een mooie gezonde gloed.

dagcreme nivea cellular ervaring review

NIVEA CELLular Radiance Nacht Serum egaliseert de gehele teint. De geconcentreerde en krachtige formule met Lumicinol en Magnolia Extract helpt over overpigmentatie, vlekjes, oneffenheden en rimpels te verminderen, waardoor een egale huid wordt bevorderd. De lichte textuur is verrijkt met verzorgende, hydraterende, bestanddelen.

En van dit product word ik echt intens gelukkig. Sowieso ben ik gek op pompjes ipv potjes. En kan ik gelukkig blijven gebruiken, want hiervan krijg ik geen last van mijn ogen. Dit serum gebruik ik zonder een nachtcreme erover en werkt zo voldoende voor mij. Mijn huid is ‘s ochtends echt zo verschrikkelijk lekker zacht! En hopelijk werkt het nachtserum alleen voldoende om alle goede eigenschappen van deze serie producten effect te geven op mijn huid.

niveau cellular radiance ervaring review oude huid

NIVEA CELLular Radiance Camouflerende Oogcontourcrème laat de huid rondom je ogen stralen. De zachte en lichte formule met Lumicinol en Magnolia Extract is speciaal ontwikkeld voor de delicate huid rondom de ogen. De ogen zien er verfrist en verzorgd uit door de toevoeging van gekleurde pigmenten.

Een oogcontourcrème is voor mij het lastigste product om een goede van te vinden. Zoals ik al aangaf reageren mijn ogen heel snel op bv de parfum. Het kan zijn dat ze gaan tranen of ik kan ‘s ochtends wakker worden met hele dikke puffy ogen. Met deze oogcrème twijfelde ik eigenlijk of hij sowieso wel ‘s nachts kon. Er zit namelijk kleur in en dat heb ik ‘s nachts natuurlijk niet nodig. Ik heb heel erg last van donkere kringen en was heel benieuwd wat deze crème ermee zou doen. Ze worden zeker iets lichter en mijn ogen zien er ietsje frisser uit. Dit is helaas niet voldoende voor mij en ik heb nog een heel geschut aan concealers nodig om er echt wakker uit te zien. 

nivea dagcreme anti rimpel review ervaring

Al met al kan ik zeggen dat de lijn doet wat hij beloofd. Helaas zijn mijn ogen iets te gevoelig (voor de parfum?) waardoor ik traanogen krijg. Het nachtserum is voor mij zeker een blijfertje, omdat ik daar geen problemen mee heb. Want je slaapt toch met je ogen dicht en dan heb je geen last van uitlopende make up ;)

Gebruik jij anti age producten? Heb je nog tips voor de ouder wordende huid?

Don't be shy......Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
CeetjeReview NIVEA CELLular Radiance lijn

Comments

  1. Pingback: Lioele Bb Cream Review | Web Discovery | Download

Leave a Comment

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.