Review Urban Decay Primer Potion oogschaduwbasis

In Oogschaduw, Review by Ceetje23 Comments

De beste oogschaduwbasis die bestaat. Dat wordt in ieder geval veel beweerd over de Primer Potion van Urban Decay. Hij belooft je oogschaduw intenser te maken. Zorgt ervoor dat je oogschaduw niet gaat creasen en zou hierdoor de hele dag moeten blijven zitten.

best eyeshadow base ever Urban Decay primer potion review

Tot nu toe heb ik alleen de Hema- en Catrice oogschaduwbasis gebruikt. Die van de Hema glijdt heel soepel over de oogleden, voelt heel zacht en zorgt ervoor dat mijn oogschaduw goed blend. Hij droogt me soms iets te snel op, maar voor wie haast heeft is de quick dry formule zeker een plus. De “I love Stage” oogschaduw basis van Essence is een hele andere formule. Deze is huidskleurig en wat minder soepel om aan te brengen dan die van de Hema. De houdbaarheid van je oogschaduw na het aanbrengen van de basis is bij beide even goed. Maar nu van budget naar de high end versie.

eyeshadow primer potion urban decay review

Als ik de Primer Potion opbreng glijdt het echt over mijn ogen. Het gevoel alsof je over zijde heen gaat. Mijn oogschaduw (of wenkbrauwen, want hiervoor kun je hem ook als basis gebruiken) blijven echt de hele dag perfect zitten. En inderdaad geen oogschaduw in je arcadeboog verstopt en gecreased :) Maar wat ik misschien nog wel het allerfijnste aan deze oogschaduwbasis vind is dat de oogschaduw zo heerlijk blend. Kleuren in elkaar laten overlopen of gewoon één kleur vervagen. Het gaat allemaal zo heerlijk soepel!

Zelf heb ik eerder droge oogleden dan vette. Maar ik heb ook veel reviews gelezen van meiden die hele vette oogleden hebben en waarbij deze oogschaduw basis ook fantastisch werkt.

review UD eyeshadow base primer potion urban decay

Vroeger zat deze UD Primer Potion in een verpakking met applicator, maar doordat je de helft dan niet uit verpakking kreeg en dit minder hygenisch was (en hier veel klachten over kwamen) hebben ze er een tube van gemaakt. Je knijp een heel klein beetje uit de tube. Zelf gebruik ik net iets meer dan een speldenknop per ooglid. Héél zuinig dus. Met een full size verpakking schijn je een jaar te kunnen doen.

Er zijn meerdere kleuren verkrijgbaar. Degene die ik heb is de Original. Sin heeft een champagne glans. Eden heeft een nude matte finish en Greed heeft een geel gouden glans. Terwijl de Original heel basis huidskleur is kunnen de andere kleuren ook los als oogschaduw gebruikt worden.

Best of palette Urban Decay Ammo review swatches

De mini zat bij het Ammo palette van Urban Decay die ik gisteren reviewde . Ben je benieuwd naar de drie looks die ik met de Primer Potion en het Ammo palette heb gemaakt kijk dan even hier.

Korte conclusie: Hype of hit? Dikke vette HIT! Prijs voor full size $20 en een mini $12. Helaas is Urban Decay niet in Nederland te koop, maar je kunt hem wel bestellen via Sephora.com

Gebruik jij een oogschaduw basis. Welke vind je het fijnst of gebruik je nu?

Reminder:Je kunt nog één dag mee doen met de winactie.

Don't be shy......Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
CeetjeReview Urban Decay Primer Potion oogschaduwbasis

Comments

  1. Lonneke

    Wat een fijne review, maar jammer dat het niet in Nederland verkrijgbaar is. Ik gebruik nu een oogschaduw primer van Pupa die vind ik ook erg prettig.

  2. Marlissa

    Ik schrijf dit even op. In Amerika heb ik al vaak bij dit merk staan kijken, maar nog nooit iets gekocht. Volgende week ga ik na NY dus dan naar de Sephora:)

Leave a Comment

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.